Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ima Roma jos sansi za titulu, a te sanse ne spadaju samo pod matematicke racunice, na njima je, ako hoce titulu nek pokazu da su za nju. Juve ganja i LP tako da bi tu Roma mogla imati sansu. 7 bodova i cekaju ih kod kuce, nije bas nemoguce jbg.
Ako ne Serija A, mogli bi kup zaganjati mada ce im vec u polufinalu biti pretesko proci.
Ako ne Serija A, mogli bi kup zaganjati mada ce im vec u polufinalu biti pretesko proci.
Nad tobom sunce najljepše sja
Zbog Dosta i pitam. Smijesno. Pola portugalske lige su qrcina ekipe poput Fairensea, Moreirensea, Estorila, Tondele itd. koje bi se u francuskoj drugoj ligi borile za opstanak, a o prvoj da ne pricamo.FliX je napisao/la:Ma velike razlike, trebali su manje razlike pravit medju ligama.. cuj POR jaca od FRA za 0.5 ????theKuPuS je napisao/la:jer je slabija liga od ostalihSabinho je napisao/la:Zasto je samo Cavaniju ovaj faktor 1,5 a ostalim 2,0?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Porto i Benfica sami koliko su doprinijeli samo da portugalska liga bude značajan faktor u Evropi, a tu su još i Sporting, pa i Boavista i Braga su imali uspijeha...Šta su francuski klubovi uradili, Marseille jedino klub koji je osvajao LP, tek od skoro PSG nešto radi, ali ne dovoljno i ne dovoljno dugo. Portugalski klubovi bolje kotiraju i zato imaju veći ranking.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
BobW, Somewhere, United Kingdom, about 8 hours ago
Just watch the games on bt then tell me he is not the best striker in Europe right now,looking really fit and better than Lewandowski for me.
Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z4Y4hGhuFZ
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
Jako sam ponosan. A ovo je samo jedan od mnogih komentara, da li iz engleskih, njemackih ili italijanskih medija.
Just watch the games on bt then tell me he is not the best striker in Europe right now,looking really fit and better than Lewandowski for me.
Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z4Y4hGhuFZ
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

Jako sam ponosan. A ovo je samo jedan od mnogih komentara, da li iz engleskih, njemackih ili italijanskih medija.
dobre guzove ima Belma
Babo hvala ti na svemu svih ovih godina , ti si taj sto citavoj naciji nabaci osmijeh na lice pored more problema.Ziv i zdrav nam bio babuka i ako Bog da umjesto Titove ulice nek se zove Edina Dzeke to je najmanje sto mozemo za tebe uradit. 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Bas je nerealno da Portugal i Engleska nose isti koeficijent, i pri tome da je Portugal ispred Francuske.FliX je napisao/la:Ma velike razlike, trebali su manje razlike pravit medju ligama.. cuj POR jaca od FRA za 0.5 ????theKuPuS je napisao/la:jer je slabija liga od ostalihSabinho je napisao/la:Zasto je samo Cavaniju ovaj faktor 1,5 a ostalim 2,0?
Cirkus.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Hvala Kapitenu nasem sto nas je opet razveselio

Sve je to super, ali ganja i Roma EL, stavise ako prodju Villareala odigrat ce 4 tekme u tom takmicenju dok Juve samo 2 u LP za to vrijeme.pinoglavi je napisao/la:Ima Roma jos sansi za titulu, a te sanse ne spadaju samo pod matematicke racunice, na njima je, ako hoce titulu nek pokazu da su za nju. Juve ganja i LP tako da bi tu Roma mogla imati sansu. 7 bodova i cekaju ih kod kuce, nije bas nemoguce jbg.
U narednih 20 dana Roma ce odigrati cak 7 utakmica...ne znam kako ce uspjeti s ovim rosterom i "sirinom" izdrzati taj ritam, vidjet cemo.
Uz to treba imati imati na umu jedan Empoli, Atalantu, Torino, Sampu...gdje se Roma vec okliznula...ne bih se iznenadio da kiksaju i protiv Crotonea, jer, to Je Roma.
Nada zadnja umire, ja se uzdam u Edinovo proljece i njegovu drugu sezonu u timu koja je uglavnom znacila titule u proslosti.
Ne vjerujem u Zlatnu loptu, cekam samo da Barca nabije po 5,6:0 jos neke nehljebovice gdje ce Suarez i Messi postizati hettrickove, ili onaj iz Bayerna u nekonkurentnoj ligi za njih, a tu je i Cavani.
strasna igra sinoc, svaka cast.
ja stvarno ne smijem ni pomisliti na sta cemo mi liciti bez njega, bice tesko u svakom slucaju.
34+golova u sezoni (rekord rome), prvi strijelac lige, kup italije....bilo bi i vise nego dovoljno!
u zlatnu kopacku evrope, titulu italije ili ligu evrope, ne treba puno polagati nade.
Nek nastavi ovako pa vidjecemo gdje ce dogurati, samo da ga zdravlje posluzi.
ja stvarno ne smijem ni pomisliti na sta cemo mi liciti bez njega, bice tesko u svakom slucaju.
34+golova u sezoni (rekord rome), prvi strijelac lige, kup italije....bilo bi i vise nego dovoljno!
u zlatnu kopacku evrope, titulu italije ili ligu evrope, ne treba puno polagati nade.
Nek nastavi ovako pa vidjecemo gdje ce dogurati, samo da ga zdravlje posluzi.
-
- Kontakt:
U zivotnoj je formi. 17 golova u italiji je ko 30 u njemackoj ili spaniji.
UPRAVA NAPOLJE!
precera ga i ti..po tvom ih u italiji vec 5-6 na granici 30 golova u njemackoj i spaniji:-)RichmanBiH je napisao/la:U zivotnoj je formi. 17 golova u italiji je ko 30 u njemackoj ili spaniji.
nema tu neke velike razlike, nisu u italji odbrane ono sto su nekada bile...vidio si ovih strucnjaka sinoc kako sami dzeki asistiraju:-)
Ma velike razlike, trebali su manje razlike pravit medju ligama.. cuj POR jaca od FRA za 0.5 ????[/quote]
Bas je nerealno da Portugal i Engleska nose isti koeficijent, i pri tome da je Portugal ispred Francuske.
Cirkus.[/quote]
Keficijent 2 imaju ekipe u 5 najjaci liga evrope. A to su u ovom trenutku spanija, englesaka, njemacka, italiia i portugal. A za rang liga najvise uticu rezultati u evropi tako da uspjesi prije svega porta pa zatim benfike i sportinga su doveli portugalce ispred francuza, a sad je li to zasluzeno ili nije to je tema za raspravu.
Bas je nerealno da Portugal i Engleska nose isti koeficijent, i pri tome da je Portugal ispred Francuske.
Cirkus.[/quote]
Keficijent 2 imaju ekipe u 5 najjaci liga evrope. A to su u ovom trenutku spanija, englesaka, njemacka, italiia i portugal. A za rang liga najvise uticu rezultati u evropi tako da uspjesi prije svega porta pa zatim benfike i sportinga su doveli portugalce ispred francuza, a sad je li to zasluzeno ili nije to je tema za raspravu.
Ko li izmisli ono da dzeku hoce real madrid da mi je samo znat
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
BIlo bi lijepo kada bi zaista i otisao u Real. Taman da odigra 3-4 sezone tamo i zavrsi evropsku karijeru sa stilom i onda jos 1-2 u zelji i penzija.
🔵⚪
Stavarno mislis da su koeficijenti ispravni?wobly92 je napisao/la:Porto i Benfica sami koliko su doprinijeli samo da portugalska liga bude značajan faktor u Evropi, a tu su još i Sporting, pa i Boavista i Braga su imali uspijeha...Šta su francuski klubovi uradili, Marseille jedino klub koji je osvajao LP, tek od skoro PSG nešto radi, ali ne dovoljno i ne dovoljno dugo. Portugalski klubovi bolje kotiraju i zato imaju veći ranking.
Dobro, po toj teoriji ako stvarno Francuzi zasluzuju 1,5 a Portugalci 2,0 na osnovu osvajanja lige prvaka.. onda Spanci zasluzuju barem 6,0 ? Zar ne?
Ligu prvaka Reala i Barse ne treba ni poredit sa portugalskim klubovima.. a ni Sevilju u ligi europe sa svim portugalskim klubovima

Portugalci osvojili ligu prvaka 2004., a koeficijenti se racunaju samo u zadnjih 5 sezona. I mislim da su francuzi pretekli portugalce i da su na petoj poziciji, samo ne znam da li ce im koeficijent 2,0 biti ove sezone ili tek sljedece. Problem je u tome sto prvih pet najjacih liga ima jednak koeficijent, bez obzira kolika je razlika u kvaliteti izmedju njih.FliX je napisao/la:Stavarno mislis da su koeficijenti ispravni?wobly92 je napisao/la:Porto i Benfica sami koliko su doprinijeli samo da portugalska liga bude značajan faktor u Evropi, a tu su još i Sporting, pa i Boavista i Braga su imali uspijeha...Šta su francuski klubovi uradili, Marseille jedino klub koji je osvajao LP, tek od skoro PSG nešto radi, ali ne dovoljno i ne dovoljno dugo. Portugalski klubovi bolje kotiraju i zato imaju veći ranking.
Dobro, po toj teoriji ako stvarno Francuzi zasluzuju 1,5 a Portugalci 2,0 na osnovu osvajanja lige prvaka.. onda Spanci zasluzuju barem 6,0 ? Zar ne?
Ligu prvaka Reala i Barse ne treba ni poredit sa portugalskim klubovima.. a ni Sevilju u ligi europe sa svim portugalskim klubovima
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Liga nije bitna, dobar strijelac trpa svima.
Dzeko je trpo i Englezima i Talijanima i Svabama.
Jos u Real da pređe, pa moze u Zelju za kraj.
Dzeko je trpo i Englezima i Talijanima i Svabama.
Jos u Real da pređe, pa moze u Zelju za kraj.
Benzema je parmak ove sezone, Alvaro je odlican samo ga ne gotivi Zidane a sam Morata zeli sto prije da ode, mislim da je to skoro izjavio. Mislim nema nista od toga ali Dzeko u trenutnoj formi bi sigurno pojacao Real i imao bi izgledne sanse za prvih 11.
Nad tobom sunce najljepše sja
Stvarno bilo bi šteta da ne osvoji u Romi nijednu titulu. Tu je još Seria A nije 7 bodova puno jos kuci igraju sa Juventusom al njih ce kostati kiksevi sa manjim ekipama kojih ce biti jos. Moze u EL al to je Roma i mislim da bi mogli odma sad protiv Viljareala ispast. Nadam se da barem kup osvajaju. A kako bi bilo dobro da bude igrao u svih top 5 liga. Sljedeca la liga i klub tipa sevilla ili atletico pa da tamo malo dominira.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Puno je njima 7 bodova zaostatka (ako dobije Juve sad, a trebao bi), ne kažem da Juventus ne može kiksati ali sam poprilično siguran da će kiksati i Roma.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 24 gosta.