Počešljaj se, izadji u grad i.........sretnoMrHc je napisao/la:Imam jednu zelju za ljeto 2017 : Koke !!! The End

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Počešljaj se, izadji u grad i.........sretnoMrHc je napisao/la:Imam jednu zelju za ljeto 2017 : Koke !!! The End
Bogme, nisu neki, vec dosta rajetajger je napisao/la:Jesu ono neki mahali maramicama
Jest, Bartomeu u jednom trenutku......al onda se dosetiotajger je napisao/la:Jesu ono neki mahali maramicama
Sve se moze prevarit, ali navijace na stadionu joktajger je napisao/la:Jesu ono neki mahali maramicama
Mokes je napisao/la:Messilla i Lillard prvo brane Gomesa govoreci ne moze jedan igrac biti, a onda par minuta kasnije bacaju drvlje i kamenje na Roberta govoreci da je krivac zbog finisa meca![]()
![]()
Izvini, moja gresks, ipak je samo messilla to radio. Ti si samo branio portugalskog panja, a nisi pljuvao po posljednjem izdanku La Masie.Lillard je napisao/la:Mokes je napisao/la:Messilla i Lillard prvo brane Gomesa govoreci ne moze jedan igrac biti, a onda par minuta kasnije bacaju drvlje i kamenje na Roberta govoreci da je krivac zbog finisa meca![]()
![]()
Momčino, ja bacam drvlje i kamenje vascijelu noć. Od veznog reda preko Roberta do Piquea. Sve po zaslugama.Mokes je napisao/la:Messilla i Lillard prvo brane Gomesa govoreci ne moze jedan igrac biti, a onda par minuta kasnije bacaju drvlje i kamenje na Roberta govoreci da je krivac zbog finisa meca![]()
![]()
Pos.erem se na posljednjeg izdanka i njegovu izmisljenu poziciju. Onako mogu i ja odigrat kad bi kondiciju nabio. Kad je lik sta u napadu iskombinirao ? A u odbrani autoput, Pique sam na streljani. Ali nije mali kriv, to je do trenera.Mokes je napisao/la:Izvini, moja gresks, ipak je samo messilla to radio. Ti si samo branio portugalskog panja, a nisi pljuvao po posljednjem izdanku La Masie.Lillard je napisao/la:Mokes je napisao/la:Messilla i Lillard prvo brane Gomesa govoreci ne moze jedan igrac biti, a onda par minuta kasnije bacaju drvlje i kamenje na Roberta govoreci da je krivac zbog finisa meca![]()
![]()
Pa u vecim utakmicama smo i igrali. Bar se tako cinilo. Kao npr danas.Blejzer10 je napisao/la:ja samo čekam kroz par kola da počnemo bez desnog beka skroz, kao posljednji znak Enriqueove demencije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.