FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bit ce prometno jer vec sad znas da Musa ide i najvjerovatnije Bocca. Slavko kaze da Stana ima ugovor do kraja godine,a na tm pise do 30.6. On nije zadovoljan njegovim igrama tako da ne vjerujem da ce upravi predloziti produzenje. Dodas na to da ide i Miroslav. Medjutim, treba gledati ovu polusezonu. Izgurati ovo do kraja najbolje kako mozemo svi. Od Uprave,igraca i navijaca. Zajednickim snagama pokusati ostvariti cilj pa onda razmisljati koga dovesti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pojednici jedva docekaju da pljuju po ljudima u klubu. Al nema veze Zeljo ide naprijed a ovi nek pljuju imace kad da lizu sto su popljuvali
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Pogledaj grešku na. 2:10:25?Incognito87 je napisao/la:nikad nećeš znati ako ga ne probaš.
On jeste naše dijete, ali trebamo biti realni, nije sposoban da odgovori zadatku u ovom trenutku,.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
Kako ste ažurni kada su greške omladinaca u pitanju.
Bravo, tako treba. Svaka čast
Bravo, tako treba. Svaka čast

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Daj ba @Nea nemoj mi toga, ja samo stvari sagledavam realno.
To sam stavio samo da potkrijepim svoje tvrdnje i kraj.
Slavko bi ga poslao na posudbu da nije problema sa štoperima, to valjda dovoljno govori o njegovim sposobnostima u ovom trenutku.
Ja bih prvi bio prezadovoljan da on može odgovoriti zadatku i da neki polovnjaci ne potpisuju, ali u ovom trenutku je daleko od toga.
Slavko bi ga poslao na posudbu da nije problema sa štoperima, to valjda dovoljno govori o njegovim sposobnostima u ovom trenutku.
Ja bih prvi bio prezadovoljan da on može odgovoriti zadatku i da neki polovnjaci ne potpisuju, ali u ovom trenutku je daleko od toga.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Željo će imati velike probleme nakon odlaska Muse, Bokaćinija, Stevanovića i ostalih istaknutih prvotimaca... Ali treba biti i pozitivan... Plasman u Evropu donosi dosta love... Ako bude ljoŽe igrao od prvog pretkola, može minimalno stići do 3. pretkola, dosta sredstava od UEFA će pristići, puna Grbavica, prodaja ulaznica... Treba očekivati pojačanja za narednu sezonu...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- Neandertalac
- Kontakt:
Skoro da nema igrača koji nije grešku veliku pravio u ove dvije tekme. Pa se istrpi. A omladinci kada naprave grešku isto kao da se svi stidimo, nije to to, očekivali smo više. Sabura, dajmo im šansu i nekada se treba ugristi za jezik, valjat če nam.Rokoko87 je napisao/la:Daj ba @Nea nemoj mi toga, ja samo stvari sagledavam realno.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Razumijem ja šta ti hoćeš reći i u neku ruku si upravu, ali jednostavno, u ovom trenutku kada će biti veliki broj derbija, Slavko više voli imati provjerene igrače nego omladince jer pred sobom imamo neke rezultatske imperative.Neandertalac je napisao/la:Skoro da nema igrača koji nije grešku veliku pravio u ove dvije tekme. Pa se istrpi. A omladinci kada naprave grešku isto kao da se svi stidimo, nije to to, očekivali smo više. Sabura, dajmo im šansu i nekada se treba ugristi za jezik, valjat če nam.Rokoko87 je napisao/la:Daj ba @Nea nemoj mi toga, ja samo stvari sagledavam realno.
Svakako, ako potpiše još samo Kostić, on će biti u rotaciji jer će nam sigurno trebati zbog jakog ritma, ali..
I još nešto, ne može se ni svaki omladinac gurati, možda neki i nema potrebni kvalitet, bez obzira što od toga egzistiramo.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- amazon
- Kontakt:
Mi na kraju ostajemo bez pola ekipe.Zeba, Bekric i Bogicevic vise nisu za evropske utakmice, Lendrica ce prodati, Miro ide, Sinisi takodjer istice ugovor, Bokacino tesko da ce ostati, znaci komplet tim.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Željo će imati velike probleme nakon odlaska Muse, Bokaćinija, Stevanovića i ostalih istaknutih prvotimaca... Ali treba biti i pozitivan... Plasman u Evropu donosi dosta love... Ako bude ljoŽe igrao od prvog pretkola, može minimalno stići do 3. pretkola, dosta sredstava od UEFA će pristići, puna Grbavica, prodaja ulaznica... Treba očekivati pojačanja za narednu sezonu...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Evropska lova je dobra... Sve će se to srediti kao i do sada... Po tom principu funkcionišu mnogi bh. klubovi. Željo ima dobrog trenera, pametnu upravu, sve je moguće...amazon je napisao/la:Mi na kraju ostajemo bez pola ekipe.Zeba, Bekric i Bogicevic vise nisu za evropske utakmice, Lendrica ce prodati, Miro ide, Sinisi takodjer istice ugovor, Bokacino tesko da ce ostati, znaci komplet tim.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Željo će imati velike probleme nakon odlaska Muse, Bokaćinija, Stevanovića i ostalih istaknutih prvotimaca... Ali treba biti i pozitivan... Plasman u Evropu donosi dosta love... Ako bude ljoŽe igrao od prvog pretkola, može minimalno stići do 3. pretkola, dosta sredstava od UEFA će pristići, puna Grbavica, prodaja ulaznica... Treba očekivati pojačanja za narednu sezonu...

Sinisi istice ugovor na kraju godine ne na ljeto.
- Neandertalac
- Kontakt:
Rokoko87@
Na kraju sam se i ja složio da nemaju mjesta. U prvih 11. A da budu tu i koriste se kao prve izmjene kada smo u mogućnosti, to je pod moranje.
A to šta bi Slavko, koga bi on na posudbu me ne interesuje uopšte. Da imamo klupsku strategiju i interese jasno definirane, pa da štitimo svoju školu i svoj proizvod on tako nešto ne bi smio ni izjaviti.
Pet trenera što iz omladinskog što bivših je npr baš za tog Osmankoviča u nekim razgovorima kazalo kako je do sada morao imati ozbiljniju minutažu.
Uostalom ne kontam koncept potpisivanja sa njima ako neće dobijati priliku. Koliko njih je bilo gurnuto u vatru pa smo uzeli neku lovu a koliko njih je vraćeno sa posudbi pa smo uzeli lovu? Eto baš me živo interesuje neka opšta statistika.
Na kraju sam se i ja složio da nemaju mjesta. U prvih 11. A da budu tu i koriste se kao prve izmjene kada smo u mogućnosti, to je pod moranje.
A to šta bi Slavko, koga bi on na posudbu me ne interesuje uopšte. Da imamo klupsku strategiju i interese jasno definirane, pa da štitimo svoju školu i svoj proizvod on tako nešto ne bi smio ni izjaviti.
Pet trenera što iz omladinskog što bivših je npr baš za tog Osmankoviča u nekim razgovorima kazalo kako je do sada morao imati ozbiljniju minutažu.
Uostalom ne kontam koncept potpisivanja sa njima ako neće dobijati priliku. Koliko njih je bilo gurnuto u vatru pa smo uzeli neku lovu a koliko njih je vraćeno sa posudbi pa smo uzeli lovu? Eto baš me živo interesuje neka opšta statistika.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 07 feb 2017, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Kosorić potpisuje za Radnik, ne ide mi u glavu kako je olako otišao iz Želje.
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Brate shvatam ovaj post i djelimicno se slazem sa tobom, ali treba fakat priznati da je vise dobrih i pozitivnih sstvari u i oko Zelje , dosli su pouzdani igraci (najbolji u ovom momentu) a za stopera ocigledno nasi znaju nesto sto niti mi niti portali (Sinan) ne znaju pa nagađaju i povezuju šture informcije.Strpiti se i malo vise vjerovati Slavku,igracima i samoj Upravi , jer bolju Upravu, aktivnosti, igracki kadar trenutno ne mozemo imati od ovog i u ovom momentu.amazon je napisao/la:Oko stopera je pokazatelj kako ljudi u klubu nemaju pojma sto se tice sporta. I to je definitivno. Glume neke pravne strucnjake, oni ce fol nesto zavrsiti a rinaka. Mislim prosle cijele pripreme ti jos nemas stopera, amaterizam klasicni. Ti sad vec trebas imati kostur i sve ostalo znati, a ne cekati nekog tamo stopera iz siminog hana kao da je ramos jbt
Radnička klasa !
- Neandertalac
- Kontakt:
Zamolio bih te da ne pišeš na ovoj temi kada već nisi navijač Želje. Hvala.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Kosorić potpisuje za Radnik, ne ide mi u glavu kako je olako otišao iz Želje.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ne vidim u čemu je problem. Informišem se i pratim sve bh. klubove. A to čiji sam navijač je najmanje bitno. Volim sve probosanske klubove.Neandertalac je napisao/la:Zamolio bih te da ne pišeš na ovoj temi kada već nisi navijač Želje. Hvala.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Kosorić potpisuje za Radnik, ne ide mi u glavu kako je olako otišao iz Želje.

Steta,pomislio sam da ga vise nikad necu vidjeti,ali mi se zelja nije ispunila.
Po ovom videu sa danasnjeg treninga cini mi se da je Musa vec dobro raspolozen, fino se uklopio za sada
- amazon
- Kontakt:
Ja samo kazem da se prave previse pametni i da se prave intelektualci kad nisu. Ono sto je najgore kad se ku,rcis mi ovo, mi cemo ono, a ne znas brate dragi. Ufati se stadiona, skupljanja sponzora ono sto znas, ostavi se fudbala. Neozbiljno je da sezonu kreces s jednim starijim stoperom, jednim koji je dosao povrijeden na pripreme, i decku koji slabo igra.Borba na dva fronta, poslije toga ide evropa ako izborimo, pa nnecemo tim praviti svakih 6 mjeseci. Sve lijepo to Slavko, al nista ne rade sto prije nisu radili, osim sto nemaju agencija za dovodjenja igraca preko jutua. Ne shvatam jbt.ZeljeznicarFan je napisao/la:Brate shvatam ovaj post i djelimicno se slazem sa tobom, ali treba fakat priznati da je vise dobrih i pozitivnih sstvari u i oko Zelje , dosli su pouzdani igraci (najbolji u ovom momentu) a za stopera ocigledno nasi znaju nesto sto niti mi niti portali (Sinan) ne znaju pa nagađaju i povezuju šture informcije.Strpiti se i malo vise vjerovati Slavku,igracima i samoj Upravi , jer bolju Upravu, aktivnosti, igracki kadar trenutno ne mozemo imati od ovog i u ovom momentu.amazon je napisao/la:Oko stopera je pokazatelj kako ljudi u klubu nemaju pojma sto se tice sporta. I to je definitivno. Glume neke pravne strucnjake, oni ce fol nesto zavrsiti a rinaka. Mislim prosle cijele pripreme ti jos nemas stopera, amaterizam klasicni. Ti sad vec trebas imati kostur i sve ostalo znati, a ne cekati nekog tamo stopera iz siminog hana kao da je ramos jbt
Jahica dovedes povrijedi se prvi trening, Hervas, peti deseti, onda ne naucis na greskama i dovedes Crnova povrijedenog, pa samo budala moze vjerovati u te price kako nije povrijeden bio. Znaci ocigledno nisi za to. Nisam rekao da oni ne zele dobro da naprave al ne znaju ascare.
A Slavko bunker udara kao s Radnikom.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Neandertalac
- Kontakt:
Pa vjerovatno će potpisati hbga, ima do početka sezone dosta. Jesmo se zavukli ali ako potpiše možemo izgurati do kraja sa ovim što imamo.
I rano se počelo sa pričama o idućoj sezoni, ko odlazi, gdje ćemo se "pojačati" i tako te stvari.
Fakat rano i bespotrebno.
I rano se počelo sa pričama o idućoj sezoni, ko odlazi, gdje ćemo se "pojačati" i tako te stvari.
Fakat rano i bespotrebno.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.