41 LP / 84W 86L
A imao sam preko 20 razlike W-L, a gledaj gdje sam sad doso u pm

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja ocekujem od Echo Fox-a da se uigraju i budu mnogo boljiNitro je napisao/la:TSM neće daleko sa ovim rosterom, mnogo grešaka, gube svaki early game... Baš su u kanalu, čak su sinoć zamalo i izgubili od Immortalsa. C9 djeluje najbolje, iako im je Dignitas zadao probleme i vrlo lako je moglo biti 2-0 za Dignitas, ali naravno, ta barijera u komunikaciji je bila presudna kod Elder dragon fighta. Ssumday najbolji top laner tamo, sasvim sigurno. Contractz prvi dan odličan bio, drugi dan-nigdje ništa. Naravno, oscilacije su moguće kod mladih igrača. Ono što mi je malo čudo što Echo Fox nije dobio dosad, imali su odlične šanse i protiv P1 i protiv Immortalsa. Jednostavno Keith vuče ekipu nazad... Ali sve u svemu, prva je sedmica, sigurno će se sve ekipe popravljati.
welcome to elo helljasmeeN je napisao/la:
definitivnojasmeeN je napisao/la:Gore nego u bronzi.
Tek je jucer kupio, odigrao par gejmova ucim seNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Riven + lethality rune i build = free elo
Najvaznije ti je da znas auto cancel radit, sto je preteska stvartheboss_RD07 je napisao/la:Tek je jucer kupio, odigrao par gejmova ucim seNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Riven + lethality rune i build = free eloNeki tips, tricks? Dobar guide, video?
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, filip13 i 11 gostiju.