Niti je tu predao, niti ce tu predati, niti je tu bio plan da preda. Predao je negdje drugo.Majkl je napisao/la:Iskoristimo priliku da se nasmijemo grohotom
U Želji čekaju papirologiju, a Kostić nije ni podnio zahtjev za raskid ugovora
Cijeli "slučaj Ivan Kostić" provjerili smo i u Nogometnom savezu Tuzlanskog Kantona.
- Zaključno s današnjim danom u prema Nogometnom savezu TK, odnosno komisiji za status igrača Ivan Kostić se nije obratio - potvrdio je Faktoru generalni sekretar NS TK Midhat Arnautović.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Životni saputnik! 1921
Nije moje da se petljam, ali zar stvarno mislite da ce se FIFA bakcati sa tim? Ja kako znam prvo se mora predati zahtjev u maticnom kantonalnom savezu, oni ako odbiju dati raskid a imas sve na svojoj strani onda ides se zaliti FIFI, a oni se ne sastaju tako cesto da bi se to brzo mogli srediti. Ja sam mislio da je Kostic prvo predao kantonalnom savezu da su ga odbili, pa se prebacio na FIFU. Onda bi imali dobre izglede da dobije raskid. Zamislite da svaki igrac koji hoce raskid u evropi prvo se javlja UEFI ili FIFI. Ja mislim da ne ide to bas tako u Evropi.Eisenbahner1921 je napisao/la:Niti je tu predao, niti ce tu predati, niti je tu bio plan da preda. Predao je negdje drugo.Majkl je napisao/la:Iskoristimo priliku da se nasmijemo grohotom
U Želji čekaju papirologiju, a Kostić nije ni podnio zahtjev za raskid ugovora
Cijeli "slučaj Ivan Kostić" provjerili smo i u Nogometnom savezu Tuzlanskog Kantona.
- Zaključno s današnjim danom u prema Nogometnom savezu TK, odnosno komisiji za status igrača Ivan Kostić se nije obratio - potvrdio je Faktoru generalni sekretar NS TK Midhat Arnautović.
Sportski pozdrav iz Bihaca odakle trenutno pusu novi vjetrovi.
-
- Kontakt:
Da ti roknu samo dvije sve bi ti se samo kazaloooooo oooo
-
- Kontakt:
Objavili Zenicani jucer da ce se danas u podne objaviti najveca vijest u novoj historiji kluba.. Ja mislio Hakala ce odrzati koncert i postaje pocasni clan i legenda kluba, kad ono Mahir Karic potpisuje. Razocaran !
Životni saputnik! 1921
Drago mi je da pratis budućeg šampiona, samo takoEisenbahner1921 je napisao/la:Objavili Zenicani jucer da ce se danas u podne objaviti najveca vijest u novoj historiji kluba.. Ja mislio Hakala ce odrzati koncert i postaje pocasni clan i legenda kluba, kad ono Mahir Karic potpisuje. Razocaran !

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
- Kontakt:
Da, ako organizujete kakvo takmicenje u Zenici na kojem cete samo vi ucestvovati.BadrHari je napisao/la:Drago mi je da pratis budućeg šampiona, samo takoEisenbahner1921 je napisao/la:Objavili Zenicani jucer da ce se danas u podne objaviti najveca vijest u novoj historiji kluba.. Ja mislio Hakala ce odrzati koncert i postaje pocasni clan i legenda kluba, kad ono Mahir Karic potpisuje. Razocaran !
Životni saputnik! 1921
-
- Kontakt:
Prate prate štrumfovi 

Kako cete tek biti bahati kad vam ugrade WC na stadionu u 2018 godini. Ali polako poslije reflektora 2013, WC 2018 a pitka voda 2020.Eisenbahner1921 je napisao/la:Objavili Zenicani jucer da ce se danas u podne objaviti najveca vijest u novoj historiji kluba.. Ja mislio Hakala ce odrzati koncert i postaje pocasni clan i legenda kluba, kad ono Mahir Karic potpisuje. Razocaran !
- sagitarius
- Kontakt:
Nadji mi taj post gdje pise "najveca vijest u novoj historiji klub" dam ti sta pozelisEisenbahner1921 je napisao/la:Objavili Zenicani jucer da ce se danas u podne objaviti najveca vijest u novoj historiji kluba.. Ja mislio Hakala ce odrzati koncert i postaje pocasni clan i legenda kluba, kad ono Mahir Karic potpisuje. Razocaran !

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Mislim da će biti sretni s bilo kakvom vodom.flash84 je napisao/la:Kako cete tek biti bahati kad vam ugrade WC na stadionu u 2018 godini. Ali polako poslije reflektora 2013, WC 2018 a pitka voda 2020.Eisenbahner1921 je napisao/la:Objavili Zenicani jucer da ce se danas u podne objaviti najveca vijest u novoj historiji kluba.. Ja mislio Hakala ce odrzati koncert i postaje pocasni clan i legenda kluba, kad ono Mahir Karic potpisuje. Razocaran !
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Stas kad sam sirokogrudan pa bi im odma pitku vodu dao.samocelik je napisao/la:Mislim da će biti sretni s bilo kakvom vodom.flash84 je napisao/la:Kako cete tek biti bahati kad vam ugrade WC na stadionu u 2018 godini. Ali polako poslije reflektora 2013, WC 2018 a pitka voda 2020.Eisenbahner1921 je napisao/la:Objavili Zenicani jucer da ce se danas u podne objaviti najveca vijest u novoj historiji kluba.. Ja mislio Hakala ce odrzati koncert i postaje pocasni clan i legenda kluba, kad ono Mahir Karic potpisuje. Razocaran !
Nemas potrebu da se prepires sa navijacima zadnjeplasiranog tima.
- Zeljeznicar -
Ocito ima, cim je zakuhao. Jbg, to ti je sindrom maloumnosti i malograđanstva.. O svom klubu je sve "čut će se", a o tuđim trač na sva zvona..
Pravda za flash-a!!!
-
- Kontakt:
Manite me patetike, ne ulazite na temu ako cete suze roniti kad vas neko prozove.
Malo vas od propasti dijeli, ugasit ce vas plavo-bijeli !
PS
Rastavite Zrinjskog.
Malo vas od propasti dijeli, ugasit ce vas plavo-bijeli !
PS
Rastavite Zrinjskog.

Životni saputnik! 1921
-
- Kontakt:
Kone jel bar na treningu ovaj vas napad zabije koji gol ili vam klima u Turkishlandu ne odgovara?
-
- Kontakt:
- TobeYarabi
- Kontakt:
hocel kostic biti u prvih 11?
-
- Kontakt:
Neće, protiv Veleža stopere će igrati sindikalciTobeYarabi je napisao/la:hocel kostic biti u prvih 11?
Životni saputnik! 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.