FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja sam cuo da ima pun k**** love, al da svako glavom odgovara za svaki trosak. Dovedes igraca, platis masno, on se pokaze novi Ikande ili Said, letis i ti s njim. Uz to moraju Tana nauciti po jedno fudbalsko pravilo za svaki potpisani nalog. Mislim nisam nikakav insajder, i ono sutio sam zbog mira, al sad mi nesto doslo i nije mi vise do mira.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Brate kao sto rekoh nisam insajder, govorim ti sta mi je rekao covjek koji radi u akademiji. Za prvi tim ima para, za akademiju nema. Mjesecni budzet na minimum sveden, a ti sto pokusavas ispast duhovit, sretno ti s timpasica je napisao/la:Ja sam cuo da ima pun k**** love, al da svako glavom odgovara za svaki trosak. Dovedes igraca, platis masno, on se pokaze novi Ikande ili Said, letis i ti s njim. Uz to moraju Tana nauciti po jedno fudbalsko pravilo za svaki potpisani nalog. Mislim nisam nikakav insajder, i ono sutio sam zbog mira, al sad mi nesto doslo i nije mi vise do mira.
1946~
-
belosevic28
- Kontakt:
Ja sam ižNjemačke kad se već to poteže.
danke šen
danke šen
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- kupus army
- Kontakt:
Ma evidentno je da je budzet skresan,isto tako i da mi nemamo para za pojacanja kojima treba platiti obestecenja,a ove tekuce obaveze mislim da su ok i da za to imaju.Jedna stvar meni citavo vrijeme nije jasna,mislim to nije niko iz klupa ni rekao,nego ovdje raja na forumu,a to je kao Cala ultimativan da se dovedu samo provjereni igraci,odakle onda Livak u citavoj prici?ThrillerHz je napisao/la:Ne kazem da nemamo marke, kazem da je srezao i to dobro mjesecni budzet.kupus army je napisao/la:@MortemHz Pa zato i kazem brate,ne stoji ova prica,Tan zavrno pipe i mi nemamo marke,imas tu sponzore,pomoc opstine,grada i kantona.Bgm iskreno posle danasnje tekme sam dobro zabrinut,realno nemamo igre.Mozda pokusati Dulju vratiti na desno krilo,a Livaka ili Saida iza napadaca i jos obavezno Bekica na lijevog beka,kakav god je boljeg tu nemamo,sreca prvo kolo je Vitez,a Bgm i ovo sa Iveticem na stoperu nije neka sreca.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Reci tom covjeku koji radi u Akademiji, a usput je upucen i u finansije kluba, da mjesecni budzet nije skresan nego ga nema nikako, ima samo godisnji. I taj se za ovu sezonu davno usvojio. Ili mozda bolje da mu ne govoris, ono zbog mira, pa kad te nekad prenese ti mu ipak reci.ThrillerHz je napisao/la:Brate kao sto rekoh nisam insajder, govorim ti sta mi je rekao covjek koji radi u akademiji. Za prvi tim ima para, za akademiju nema. Mjesecni budzet na minimum sveden, a ti sto pokusavas ispast duhovit, sretno ti s timpasica je napisao/la:Ja sam cuo da ima pun k**** love, al da svako glavom odgovara za svaki trosak. Dovedes igraca, platis masno, on se pokaze novi Ikande ili Said, letis i ti s njim. Uz to moraju Tana nauciti po jedno fudbalsko pravilo za svaki potpisani nalog. Mislim nisam nikakav insajder, i ono sutio sam zbog mira, al sad mi nesto doslo i nije mi vise do mira.
-
belosevic28
- Kontakt:
E cuj odakle Livak, pa na probi. Jbt Bayern dovede igraca na probu a mi ne smijemo?! A logike u pm.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ok, shvatio sam, duhovit si, evo citiran si, evo i smajlijepasica je napisao/la: Reci tom covjeku koji radi u Akademiji, a usput je upucen i u finansije kluba, da mjesecni budzet nije skresan nego ga nema nikako, ima samo godisnji. I taj se za ovu sezonu davno usvojio. Ili mozda bolje da mu ne govoris, ono zbog mira, pa kad te nekad prenese ti mu ipak reci.
1946~
Kur.ac si ti shvatio, ti i dalje dumas o mjesecnom budzetu.
Ima se za obestecenja ali ne koliko nerealno i bezobrazno traze neki klubovi, a Livak ti je i dalje na probi.kupus army je napisao/la: Ma evidentno je da je budzet skresan,isto tako i da mi nemamo para za pojacanja kojima treba platiti obestecenja,a ove tekuce obaveze mislim da su ok i da za to imaju.Jedna stvar meni citavo vrijeme nije jasna,mislim to nije niko iz klupa ni rekao,nego ovdje raja na forumu,a to je kao Cala ultimativan da se dovedu samo provjereni igraci,odakle onda Livak u citavoj prici?
Zanimljivo cim los rezultat ili partija odmah ide prica nema plata, ta' ce Tan, zavrnuta pipa
- kupus army
- Kontakt:
Niko nije rekao da ne smijemo dovesti igraca na probu,nego se svo vrijeme prica da ce se samo provjereni igraci dovoditi,a dosao momak iz Estonije.Nisam dorecen bio u postu gore,mislio sam da,ako je bilo jos nekih igraca da su i oni eventualno mogli doci na probu,bas kao i Livak,konkretno mislim na Spehara.belosevic28 je napisao/la:E cuj odakle Livak, pa na probi. Jbt Bayern dovede igraca na probu a mi ne smijemo?! A logike u pm.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Tacno i Spehar je trebao doci na probu jer Cala ne zeli takve igrace bez probe, Spehar odbio.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ne dumam ja brate, nit mi u dzep, nit iz dzepa... Mozes ti olako napravit i mjesecni budzet podjelom godisnjeg na 12 i eto ga. Ti igracima i uposlenicima plate dajes mjesecno, a ne godisnje, ali ti guras svoje, pravis senzaciju, ismijavanje, a ja nemam namjeru da se peglamo oko toga. Sve najboljepasica je napisao/la:Kur.ac si ti shvatio, ti i dalje dumas o mjesecnom budzetu.
1946~
-
belosevic28
- Kontakt:
Spehar nece probu jer je nekad slovio za najj talenta Hrvatske.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
A misliš da se naši nisu mogli grdno zajebati kod usvajanja tog godišnjeg budžeta... npr uplaniraju u budžet milion koji očekuju da će dobiti (minimum) prodajom Dulje, i to onda (kao što je trenutno slučaj) sve propadne... Hoćeš reći da tako nešto nije moguće kod istih 'stručnjaka' koji su i pored najboljih uslova IKADA u historiji BH nogometa uspjeli nas dovesti do toga da je sada i Evropa u domenu čuda?!pasica je napisao/la:Reci tom covjeku koji radi u Akademiji, a usput je upucen i u finansije kluba, da mjesecni budzet nije skresan nego ga nema nikako, ima samo godisnji. I taj se za ovu sezonu davno usvojio. Ili mozda bolje da mu ne govoris, ono zbog mira, pa kad te nekad prenese ti mu ipak reci.ThrillerHz je napisao/la:Brate kao sto rekoh nisam insajder, govorim ti sta mi je rekao covjek koji radi u akademiji. Za prvi tim ima para, za akademiju nema. Mjesecni budzet na minimum sveden, a ti sto pokusavas ispast duhovit, sretno ti s timpasica je napisao/la:Ja sam cuo da ima pun k**** love, al da svako glavom odgovara za svaki trosak. Dovedes igraca, platis masno, on se pokaze novi Ikande ili Said, letis i ti s njim. Uz to moraju Tana nauciti po jedno fudbalsko pravilo za svaki potpisani nalog. Mislim nisam nikakav insajder, i ono sutio sam zbog mira, al sad mi nesto doslo i nije mi vise do mira.
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 07 feb 2017, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
- kosevskobrdo
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:![]()
![]()
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
- TobeYarabi
- Kontakt:
ne sikirajte se bezze, ako se ne plasiramo u europu, vodice nas amidza u aziju 
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kakvi Divovi i bakraci, ova pjesma budi emociju. Kemo legendo pocivaj u miru, voli te grad Sarajevo i FK Sarajevo, iako te nazalost vise cijene u Zagrebu, ali takvi smo ti mi, oprosti nam
1946~
Trenutno korisnika/ca: ebi46, ErosViverosViv, Kockoglavi, sekac i 91 gost.