RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

VFCB
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la VFCB » 02 avg 2010, 02:04

1921 je napisao/la:tesko vama...

a teze ne moze !

treba coeku dati priliku :lol:

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 02 avg 2010, 02:18

uhh bgm opstanak dabogda..:P

sretno!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 02 avg 2010, 03:39

Dolaze nam 2 rumunja dovodi ih Hotic :roll: :lol: :lol: :lol:

zare
Kontakt:

Post Postao/la zare » 02 avg 2010, 03:53

Tako su protiv Iskre zaigrali Glogovac, Ivetić, Memić, Lelo, Okić, Šajini, Džananović, a nije isključeno da se već u ponedeljak na prvom treningu pod palicom Demira Hotića pojavi još koje nove ime.

Dalio Memić? (Slobodan igrač, igrao po njemačkoj, i mađarskoj, vjerovatno došao sa hotićem, prije par godina se pričalo o njemu po novinama, kao o nekom talentu)
Ševko Okić? (Prošlu sezonu igrao za Istru 1961 ako se ne varam, i mislim da je dobar bio, neam pojma gdje je sada, malo mi je nelogično da on dolazi, ipak mislim da bi imo prevelike zahtjeve, a ni jedan drugi Okić mi ne pada na pamet )

Džananović iz čapljine?
Glogovac?
Šajini?
Ivetić?
poojma nemam

ajde neko malo bolje informacije, mozda ispadne dobro ovo

Post Postao/la Avatar » 02 avg 2010, 04:05

zare je napisao/la:Tako su protiv Iskre zaigrali Glogovac, Ivetić, Memić, Lelo, Okić, Šajini, Džananović, a nije isključeno da se već u ponedeljak na prvom treningu pod palicom Demira Hotića pojavi još koje nove ime.

Dalio Memić? (Slobodan igrač, igrao po njemačkoj, i mađarskoj, vjerovatno došao sa hotićem, prije par godina se pričalo o njemu po novinama, kao o nekom talentu)
Ševko Okić? (Prošlu sezonu igrao za Istru 1961 ako se ne varam, i mislim da je dobar bio, neam pojma gdje je sada, malo mi je nelogično da on dolazi, ipak mislim da bi imo prevelike zahtjeve, a ni jedan drugi Okić mi ne pada na pamet )

Džananović iz čapljine?
Glogovac?
Šajini?
Ivetić?
poojma nemam

Prvi komsija' mi je :mrgreen: svoje prve korake nacinio u unisu iz vogosce' te je nastupao za Sarajevo' Omladinac (mionice) gdje je bio kapiten ' igra odbranu mislim stopera i zadnjeg veznog da moze igrati
Sve u svemu odlican igrac.

zare
Kontakt:

Post Postao/la zare » 02 avg 2010, 04:26

nisam ja siguran uopce jel to taj dzananovic koji je spomenut u članku, ali nadam se hahah

Post Postao/la Avatar » 02 avg 2010, 04:44

zare je napisao/la:nisam ja siguran uopce jel to taj dzananovic koji je spomenut u članku, ali nadam se hahah
Dosao u capljinu' iz omladinca mionice ako je to taj :mrgreen:

VFC_MO
Kontakt:

Post Postao/la VFC_MO » 02 avg 2010, 05:14

zare je napisao/la:Tako su protiv Iskre zaigrali Glogovac, Ivetić, Memić, Lelo, Okić, Šajini, Džananović, a nije isključeno da se već u ponedeljak na prvom treningu pod palicom Demira Hotića pojavi još koje nove ime.

Džananović iz čapljine?
Glogovac?
Šajini?
Ivetić?
poojma nemam

Mislim da je rijec o Ernadu Dzananovicu bivsem junioru Celika koji je trenutno na probi u Velezu.Ovaj Glogovac je iz 2 lige Srbije a jedno vrijeme je igrao za Hajduk Kula.Sajini je bivsi junior Sarajeva koji je igrao jedno vrijeme u Slovackoj i Azerbaijanu.Na probi je i Elvis Lelo,centarfor,koji je igrao za Bosnu Visoko i Hrvatski Orijent.A jedinog Ivetica kojeg ja poznajem je Perica Ivetic igrac BSK Banja Luke,mozda je to taj.

vfcmostar
Kontakt:

Post Postao/la vfcmostar » 02 avg 2010, 09:42

Raz_ba, jedan odgovor za tebe koji zeli da se Velez ugasi. Velez se ako Bog da nece nikada ugasiti nego ce opet biti ono sto je nekada bio u inat tebi i slicnima. Velezova petokraka nema veze s komunizmom, simbol je kluba od osnivanja, simbol radnicke klase.Isklucivo bosnjacki,hrvatski,srpski klubovi su za umove poput tebe, a za normalne bh patriote multietnicki gdje su svi dobrodosli kao sto su nasa draga BiH i Velez. Eto za to se mi zalazemo glavonjo jedan.
drH, samo da ti kazem da iritiras ljude sa izjavom kakve Velez ima veze sa Allahom. Naravno da ima. Dragi Allah je Bog jedan,jedini,najveci pa tako sve na svijetu ima veze sa Bogom. Svoje komentare zadrzi za kucu jer ispadas dosta primitivan i zatucan. Jednostavno, prestani spominjati Allaha u svojim primitivnim izjavama.
Sto se tice Veleza, hvala Bogu, stanje je stabilizovano i doci ce sve na svoje mjesto...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 avg 2010, 09:47

1921 je napisao/la:tesko vama...
ali zato idete na pripreme u njemacku :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 02 avg 2010, 10:05

Hajde, ne raspravljajte se vazda s nekakvim klocovima, poklonite im sal, zastavu, nesto, vidis da ne mogu bez Veleza...A i kako bi..Neke je Velez ostavljao u ligi, neke je napravio sampionima, a nekima je vjecna ljubav...
Nego, odakle je dosao onaj malac od jucer, broj 17?? Lokic, Okic, tako nekako...
Ljudi, neznam za vas, ali ja sam juce pa mozda i zadovoljan...Dobro, ne mozes nesto puno i vidjeti kad mjenja po 5 igraca svako malo, ali ima materijala...Onog malca obavezno treba ostaviti, a onaj Glogovac izgledao zalutao....

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 02 avg 2010, 10:10

lediracete se

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 02 avg 2010, 10:14

eliminator je napisao/la:lediracete se
Hahaha...Necemo, necemo...Vi cete nas pogurati, htjeli to ili ne...Vidis da bez nas ne mozete ni u ligu kantona, a ne ligu prvaka...
Ne brini za nas druze.. Izdrzao je Mujo i gore 8-)

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 02 avg 2010, 10:20

carina je napisao/la:
eliminator je napisao/la:lediracete se
Hahaha...Necemo, necemo...Vi cete nas pogurati, htjeli to ili ne...Vidis da bez nas ne mozete ni u ligu kantona, a ne ligu prvaka...
Ne brini za nas druze.. Izdrzao je Mujo i gore 8-)
sta god vi mislili,mi vas bar za razliku od sarajeva nismo iz lige izbacivali.na utakmici protiv zrinjskog,kada ste bili ispali,na grbavici je bio veliki transparent izronice velez za one sto ga vole.tako vam je prica jadna,budite sigurni da vas jedino raja iz sarajeva voli i podrzava
VOLIM TE ŽELJO

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 02 avg 2010, 10:25

Ovaj Hotić vam je dobar, vodit će vas na Nordijske pripreme... :lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 02 avg 2010, 10:27

Ne znam odakle tolika antipatija prema Veležu i njihovim simpatizerima ?
Ako koga trebamo podržati od ostalih klubova to je Velež, bolje da je jak Velež nego jedan Olimpik ili Zvijezda. :?
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 02 avg 2010, 10:29

KB-TM87 je napisao/la:Ne znam odakle tolika antipatija prema Veležu i njihovim simpatizerima ?
Ako koga trebamo podržati od ostalih klubova to je Velež, bolje da je jak Velež nego jedan Olimpik ili Zvijezda. :?
kako za koga, i nemoj ti određivati drugima šta je bolje

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 02 avg 2010, 10:31

seven je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Ne znam odakle tolika antipatija prema Veležu i njihovim simpatizerima ?
kako za koga, i nemoj ti određivati drugima šta je bolje
Pa mislim da sve one koje se imalo poznavaju u desavanjaa u BH fudbalu, Velež sigurno znači više od te 2 ekipe, a njih sam samo bezveze rekao, prve mi pale na pamet, a Velež je klub sa renomeom i tradicijom.

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 02 avg 2010, 10:34

Ako je od nekadsnjeg Sarajeva ostalo SAR,od Zeljeznicara mozda ZELJE,od Borca BOR,od Celika C,za to vrijeme od Veleza nije ostalo ni V....Ni dobar tim,ni leprsava igra,ni mangupski navijaci,ni multietnicnost,ni postene i casne,igre ni stadion,nista!
Jedino mozda dresovi.....

Volio bih da se to promjeni.....nekad.....
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 02 avg 2010, 10:49, ukupno mijenjano 1 put.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 02 avg 2010, 10:37

Neprilagodjen je napisao/la:Ako je od nekadsnjeg Sarajeva ostalo SAR,od Zeljeznicara mozda ZELJE,od Borca BOR,od Celika C,za to vrijeme od Veleza nije ostalo ni V....Ni dobar tim,ni leprsava igra,ni mangupski navijaci,ni multietnicnost,ni stadion,nista!
Jedino mozda dresovi.....

Volio bih da se to promjeni.....nekad.....
Slazem se , samo ne shvatam kako je nekim draze da klubovi iz picke materine budu bolji od navedenih i da budu strah i treper naseg fudbala, zalosno!

Nekad je bilo kada dolazi ekipa bilo na Kosevo il Grbavicu, i u Mostar, prvo turisticki, jer im je to bio veliki uspjeh, doci u metropolu i vidjeti grad, a na utakmicu da ne govorim. Bili bi sretni ako bi zavrsili sa 2-3 gola u mrezi. Ali sada su, nazalost neka druga vremena ...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.