FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

TobeYarabi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TobeYarabi » 06 feb 2017, 21:40

vezni red nije los, jer vezni red kod nas ni ne postoji

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 06 feb 2017, 21:42

TobeYarabi je napisao/la:vezni red nije los, jer vezni red kod nas ni ne postoji
nasi vezni igraci su ko majkl pametne rijeci tvoje, dakle ne postoje

lakse mi tebe citirat hahahaah il sto bi majkl reko amerikance licitirat hahahaha
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 06 feb 2017, 22:12

Mokes je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Imamo strašne dvije postave, pogotov vezu i napad. Čala će biti na slatkim mukama, jedva čekam prvenstvo.
Sta kaze bordo-bijela populacija, da ti oprostima ili da stanemo u red
slika
:kafa:
Zašto ova osoba koja je otvoreno napisala da više voli barselonu nego Sarajevo uopšte ima pravo prozivati momka koji Sarajevo više voli od svog lokalnog kluba.
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 06 feb 2017, 22:23

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 06 feb 2017, 22:35

ColdDemon je napisao/la:Pa kad se naseres na 20 stvari, logicno je da ces nesto pogoditi. No to te ne cini strucnjakom...
Ko je uopšte rekao da sam ja stručnjak?
Jesam li se ja možda hvalio da sam stručnjak?
Jesam li se ja možda vraćao i tražio što sam prije pisao i što sam pogodio i hvalio se time?

Izvini drug molim te, nisam tu da budem stručnjak, pogotovo da pogađam nešto što je negativno u vezi kluba za kojeg navijam svim srcem.
Kao što rekoh, navijam i volim ovaj klub, i kad vodi i kad gubi. Radujem se kad pobjedimo, tugujem kad izgubimo, ko i svi mi.

Navijam, pratim, idem na utakmice, volim klub i to mi daje za pravo da komentarišem ovdje gdje i jeste mjesto za to.
Radujem se kad damo go, komentarišem utakmice, pohvalim što valja, kritikujem što mi se ne sviđa, razmjenjujemo mišljenja i to je to.

Bio zadovoljan ili ne, kritikovao ili hvalio, radovao se ili tugovao, možda nisam iz Sarajeva ali ljubav prema klubu nije ništa manja nego kod najvatrenijih zaljubljenika u bordo boju.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 06 feb 2017, 22:40

SiouxLukavac je napisao/la:
ColdDemon je napisao/la:Pa kad se naseres na 20 stvari, logicno je da ces nesto pogoditi. No to te ne cini strucnjakom...
Jesam li se ja možda vraćao i tražio što sam prije pisao i što sam pogodio i hvalio se time?

Izvini drug molim te, nisam tu da budem stručnjak, pogotovo da pogađam nešto što je negativno u vezi kluba za kojeg navijam svim srcem.
Kao što rekoh, navijam i volim ovaj klub, i kad vodi i kad gubi. Radujem se kad pobjedimo, tugujem kad izgubimo, ko i svi mi.

Navijam, pratim, idem na utakmice, volim klub i to mi daje za pravo da komentarišem ovdje gdje i jeste mjesto za to.
Radujem se kad damo go, komentarišem utakmice, pohvalim što valja, kritikujem što mi se ne sviđa, razmjenjujemo mišljenja i to je to.

Bio zadovoljan ili ne, kritikovao ili hvalio, radovao se ili tugovao, možda nisam iz Sarajeva ali ljubav prema klubu nije ništa manja nego kod najvatrenijih zaljubljenika u bordo boju.
Ne spominji da nisi iz Sarajeva kao da je to bitno buraz,nas si da si iz Etiopije,nemas potrebe nekom ovdje dokazivat ljubav kad znamo da volis svetinju i zelis joj sve najbolje kao i mi

dobrinja123
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja123 » 06 feb 2017, 22:44

Jel igro Radovac Samir

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 feb 2017, 22:46

dobrinja123 je napisao/la:Jel igro Radovac Samir
Prespavao :zzz:

dobrinja123
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja123 » 06 feb 2017, 22:47

Sarajlijica1946 je napisao/la:
dobrinja123 je napisao/la:Jel igro Radovac Samir
Prespavao :zzz:
Brat najludji jedan pas i rjesi utakmicu nema sta moj beg da se umara

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 feb 2017, 23:14

Niko nije duzan nikome ovdje dokazivati koliko voli nas klub.Zato je bespotrebna prica o ljubavi prema Sarajevu.Ako neko ne ide na svaku utakmicu mozda finansijski nije u mogucnosti ali vise klub voli nego drugi i to ne moze niko znati sta on osjeca u dusi.

ColdDemon
Kontakt:

Post Postao/la ColdDemon » 06 feb 2017, 23:45

SiouxLukavac je napisao/la:

Nisam ni ja iz Sarajeva, pa sta...
Pa po svojim komentarima nameces sebe kao strucnjaka, pogotovo s onakvim izjavama za Crnkica i Novakovica, ako se ne varam. Ako neko procijeni igraca, bez da ga je realno gledao kako igra, onda je veliki strucnjak ili je vidovit.
Lijepo je govoriti da nam fali odlican vezni igrac i/ili napadac, ali ne mozes ga stvoriti. I treba se s time pomiriti i podrzati ekipu. Moraju pojedinci shvatiti da ti "kapitalci" koji se uvijek spominju, ne zele igrati u nasoj ligi. Bolje je ne dovesti nikoga nego dovesti novog Kramara ili Emersona.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 06 feb 2017, 23:49

Sad bez zezancije, nisam nikad sirio negativu, niti sam podrzavao bilo kakav vidi crnine, ali i ja sam kao i @ledesma dobio provjerenu informaciju da je pipa zavrnuta, posebno u akademiji, bukvalno Tan samo placa troskove prvog tima, nisam htio to da inzosim zbog mira i zbog toga sto nisam nikakav insajder ili nesto slicno.
1946~

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 06 feb 2017, 23:53

ThrillerHz je napisao/la:Sad bez zezancije, nisam nikad sirio negativu, niti sam podrzavao bilo kakav vidi crnine, ali i ja sam kao i @ledesma dobio provjerenu informaciju da je pipa zavrnuta, posebno u akademiji, bukvalno Tan samo placa troskove prvog tima, nisam htio to da inzosim zbog mira i zbog toga sto nisam nikakav insajder ili nesto slicno.
Hebat ga konstantno se vrtimo u krug.Pa valjda klub ima sponzore,nije ni logicno da Tan konstantno domiruje iz svog dzepa.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 feb 2017, 23:55

kupus army je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Sad bez zezancije, nisam nikad sirio negativu, niti sam podrzavao bilo kakav vidi crnine, ali i ja sam kao i @ledesma dobio provjerenu informaciju da je pipa zavrnuta, posebno u akademiji, bukvalno Tan samo placa troskove prvog tima, nisam htio to da inzosim zbog mira i zbog toga sto nisam nikakav insajder ili nesto slicno.
Hebat ga konstantno se vrtimo u krug.Pa valjda klub ima sponzore,nije ni logicno da Tan konstantno domiruje iz svog dzepa.
Pa ima. Ne daje on nama pare samo, dosta nam daju sponzori i prijatelji kluba kao i banke. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 feb 2017, 23:59

Pa ostali smo bez pare od evrope, bonusa od turkisha.. Nisu to sigurno male pare, ovako moramo da se krpimo dok ne dobacimo do evrope nekim cudom i onda ce biti para
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 07 feb 2017, 00:03

@MortemHz Pa zato i kazem brate,ne stoji ova prica,Tan zavrno pipe i mi nemamo marke,imas tu sponzore,pomoc opstine,grada i kantona.Bgm iskreno posle danasnje tekme sam dobro zabrinut,realno nemamo igre.Mozda pokusati Dulju vratiti na desno krilo,a Livaka ili Saida iza napadaca i jos obavezno Bekica na lijevog beka,kakav god je boljeg tu nemamo,sreca prvo kolo je Vitez,a Bgm i ovo sa Iveticem na stoperu nije neka sreca.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 07 feb 2017, 00:04

Sta znaci nema para?

Ako se nema love ko prosle sezone kad smo uspjeli da s najvecim budzetom u historiji kluba ostanemo bez Evrope onda to ne znaci da nema love nikako, nego da nema love ko sto je bilo prosle godine kad smo bacili milione u provaliju.

Slikovito, nema vise 5 miliona, imaju mozda 3.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 feb 2017, 00:08

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 feb 2017, 00:09

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 07 feb 2017, 00:13

kupus army je napisao/la:@MortemHz Pa zato i kazem brate,ne stoji ova prica,Tan zavrno pipe i mi nemamo marke,imas tu sponzore,pomoc opstine,grada i kantona.Bgm iskreno posle danasnje tekme sam dobro zabrinut,realno nemamo igre.Mozda pokusati Dulju vratiti na desno krilo,a Livaka ili Saida iza napadaca i jos obavezno Bekica na lijevog beka,kakav god je boljeg tu nemamo,sreca prvo kolo je Vitez,a Bgm i ovo sa Iveticem na stoperu nije neka sreca.
Ne kazem da nemamo marke, kazem da je srezao i to dobro mjesecni budzet.
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Jet2Holiday, KarloIvandic, napoleon72, OzmoodPinglewood, tuitamo, Vanja8 i 37 gostiju.