rasavoje je napisao/la:Opet me glava boli. kuknjava
Evo ti Mirza pjeva onu tvoju na Pinku
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
rasavoje je napisao/la:Opet me glava boli. kuknjava
Shadows je napisao/la:Zao mi Jablanickog jezera i ribljeg fonda.
yebem ti život.. pa šta su radili?IlProfessore je napisao/la:Shadows je napisao/la:Zao mi Jablanickog jezera i ribljeg fonda.
Pogotovo ako su nemirna djeca. Meni su tako simpatičniji..Dex je napisao/la:Bebe od godinu, pa do 5-6-7 su brutalno najljepša stvar, koja postoji na planeti,ovo ranije, mi nekako nema smisla, nit priča, nit hoda, samo blijedo gleda
To nebitno. Doduše u Kini su komunisti, kada su pravljene brane komplet manastire premještali na druge lokacije..IlProfessore je napisao/la:Pročitao sam negdje da u blizini ima križeva a već danima kruži i vijest o stećcima, vjerovatno ste upratili na portalima... i onda se neko pita šta ima raja protiv tog diktatorsko-tiranskog, radikalno-ateističkog jugofašističkog režima...
Takva su mi bff.S njima se igram stalnoDANTES je napisao/la:Pogotovo ako su nemirna djeca. Meni su tako simpatičniji..Dex je napisao/la:Bebe od godinu, pa do 5-6-7 su brutalno najljepša stvar, koja postoji na planeti,ovo ranije, mi nekako nema smisla, nit priča, nit hoda, samo blijedo gleda
Da sam pročitao post bez gledanja u nick, pomislio bih da je ovo uštipak pisala.Dex je napisao/la:Bebe od godinu, pa do 5-6-7 su brutalno najljepša stvar, koja postoji na planeti,ovo ranije, mi nekako nema smisla, nit priča, nit hoda, samo blijedo gleda
Hakovala mi profilmessilla je napisao/la:Da sam pročitao post bez gledanja u nick, pomislio bih da je ovo uštipak pisala.Dex je napisao/la:Bebe od godinu, pa do 5-6-7 su brutalno najljepša stvar, koja postoji na planeti,ovo ranije, mi nekako nema smisla, nit priča, nit hoda, samo blijedo gleda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 98 gostiju.