PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
A sloboda kao ima pare da daje tolike plate igracima,a koji treniraju sa juniorima? Fol iz principa ce placati igrace s parama koje usput receno nemaju!? Opasna logika, za izucavanje na novoformiranim tuzlanskim univerzitetima.. Kostic je imao ugovor i sporazum koji je sastavni dio ugovora, nije dobio pare kako u njemu pise i sta je posljedica toga?
Da ga ne mozete registrovat sve dok ne dobije ciste papire iz Tuzle.bosnas_ je napisao/la:A sloboda kao ima pare da daje tolike plate igracima,a koji treniraju sa juniorima? Fol iz principa ce placati igrace s parama koje usput receno nemaju!? Opasna logika, za izucavanje na novoformiranim tuzlanskim univerzitetima.. Kostic je imao ugovor i sporazum koji je sastavni dio ugovora, nije dobio pare kako u njemu pise i sta je posljedica toga?
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
Imao kafanski ugovor da će dobit 50k na ruke. Za platu su se već dogovorili, a ovo su pare koje potražuje. A nema nikakve zakonske osnove da mu Sloboda mora te pare isplatit. Sarajevski fakulteti su dobri, ali izgleda nisi se okušao na njima nikad.bosnas_ je napisao/la:A sloboda kao ima pare da daje tolike plate igracima,a koji treniraju sa juniorima? Fol iz principa ce placati igrace s parama koje usput receno nemaju!? Opasna logika, za izucavanje na novoformiranim tuzlanskim univerzitetima.. Kostic je imao ugovor i sporazum koji je sastavni dio ugovora, nije dobio pare kako u njemu pise i sta je posljedica toga?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Đe je ovaj uzbekistan na karti svijeta
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U dolini cupova.Virtu4l je napisao/la:Đe je ovaj uzbekistan na karti svijeta
- MocMahale444
Lazove kako imas obraza doci na ovu temu.fks74 je napisao/la:U dolini cupova.Virtu4l je napisao/la:Đe je ovaj uzbekistan na karti svijeta
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Evolution87
- Kontakt:
auu avatara muhoni 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Evo našao sam ih, jbt, postoje 15 godina i već imaju 4 trofeja... e moja slobodo...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Znas onaj film how high, e tako se visoko otisao u oblake 

Gledao ga nekad u aprilu 2014te, pa kakvi su ono halceviMocMahale444 je napisao/la:Znas onaj film how high, e tako se visoko otisao u oblake

Mislio sam ga i highu preporučiti , ali on se napravi budala i kaže da je knjiga bitnija od filma.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MocMahale444
High je prestao gledati filmove kaze poslije filma, grof monte kristo. Razocarao se u onu Mercedes kae sve su zene takve.Besic je napisao/la:Gledao ga nekad u aprilu 2014te, pa kakvi su ono halceviMocMahale444 je napisao/la:Znas onaj film how high, e tako se visoko otisao u oblake![]()
Mislio sam ga i highu preporučiti , ali on se napravi budala i kaže da je knjiga bitnija od filma.
-
- Kontakt:
Muhoni, gdje ti je drug amazon?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Evolution87
- Kontakt:
gledao sam ga dva puta i to razvaljen ko kantaMocMahale444 je napisao/la:Znas onaj film how high, e tako se visoko otisao u oblake

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
-
- Kontakt:
NjonjoVam je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Kostićććććććććććććććććććććććććććććććććć....
opet sa juniorima,,otkad ja govorim 75000 km i vas je al dzaba neukim insanima govoriti!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MejdanTz je napisao/la:Kako napreduje slucaj Kostic strumfovi?
tuzlak1987 je napisao/la:Hvala vam sto ste nam besplatno spremili igraca u Antaliji, kazem ja davno ovaj Zeljo je velicina jedna
MejdanTz je napisao/la:Spremaju igraca Slobode besplatnoLakoste je napisao/la:Nisam upratio, sta je to bilo sa Kosticem?
tuzlak1987 je napisao/la:Sve mu dali, ljubicastu Diadora trenerku i dres, trener sa njim individualno radi. Sve super samo da ne bude povrede ..
Sto zurite?Slobodas je napisao/la:BordoBolesnik je napisao/la:Jel registrovan Kostic?Kostic ce u selji biti profesionalni dodavac lopti to moze i bez registracije

Životni saputnik! 1921
- TobeYarabi
- Kontakt:
ivan kostic, manijak do marta!
- MocMahale444
Nemam blage, sigurno razvija jufkeBesic je napisao/la:Muhoni, gdje ti je drugarica Donna?

Prvo ste vi svršili na prelazak Kostica, koji jos nije potpisao ! Ko ce vama traziti postove, ima Virtual da to odradi on je poznat po tome.Eisenbahner1921 je napisao/la:NjonjoVam je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Kostićććććććććććććććććććććććććććććććććć....
opet sa juniorima,,otkad ja govorim 75000 km i vas je al dzaba neukim insanima govoriti!!!![]()
![]()
![]()
![]()
MejdanTz je napisao/la:Kako napreduje slucaj Kostic strumfovi?tuzlak1987 je napisao/la:Hvala vam sto ste nam besplatno spremili igraca u Antaliji, kazem ja davno ovaj Zeljo je velicina jednaMejdanTz je napisao/la:Spremaju igraca Slobode besplatnoLakoste je napisao/la:Nisam upratio, sta je to bilo sa Kosticem?tuzlak1987 je napisao/la:Sve mu dali, ljubicastu Diadora trenerku i dres, trener sa njim individualno radi. Sve super samo da ne bude povrede ..Sto zurite?Slobodas je napisao/la:BordoBolesnik je napisao/la:Jel registrovan Kostic?Kostic ce u selji biti profesionalni dodavac lopti to moze i bez registracije
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Pozdrav za lobotomce, morao sam da se regam na taj forum, da vidim jel istina to što pricaju i veoma brzo sam se uvjerio da jeste.

Pozdrav za lobotomce, morao sam da se regam na taj forum, da vidim jel istina to što pricaju i veoma brzo sam se uvjerio da jeste.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Bar su te sa razlogom izvrijedjali.samirr je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Životni saputnik! 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.