Posto ne uvazavas kvalitet protivnika, imali smo dosta smislenih akcija protiv Capljine, jel tako? Proslu utakmicu smo takodjer stvorili par dobrih sansi, imali penal, i po svemu vidjenom trebali pobijediti realno jaceg i skupljeg protivnika. Danas smo na terenu bili podredjeni po sansama, ali ni oni nisu imali neke zicere niti nas "ubili" sto je najbitnije. Nazad stojimo odlicno i svi se krecu i pomazu u oduzimanju lopte. Ovako treba igrati u Europi. U ligi kad budemo igrali protiv slabijih ekipa nego sto su ovi Rusi cemo i vrsiti visi presing i igrati ofanzivnije. Bit ce to sve dobro decki. Ovo je odlicno zasad.amazon je napisao/la:Nije bitan rezultat, bitno je da li moze napraviti smislenu akciju, osutati na gol. Nije sramota izgubiti od bilo koje ekipe na pripremama al da to lici na nesto. Ako u pripremnoj ne mozes napraviti dvije smislene akcije onda ne znam kad ces. Izvjestaj se sastoji od voznje i suteva Amkar.
Ne mozete vi biti veci navijaci od mene koji od utakmice gdje ne pogledas na gol pisete da se vidi napredak? Ne znam onda koje ovdje lud majka mu stara!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bravo.
Protivnici u Turskoj su svakom segmentu jaci od nas. Ovakve tekme mi nemamo u nasoj ligi cak i kad igras protiv Zrinjskog,Sirokog i drugih. I sam Petrovic kaze da imaju budzet od 20.000 eura,a mi od 3-4 miliona. Jedan njihov igrac ima platu ko nasa 3. Odbrana nam je odlicna. Pokazali smo da se mozemo nositi u tom segmentu sa jakim ekipama. Niko nije ocekivao da cemo ubiti nekog 3-0 pa sad kao iznenadjenje sto igramo "bunker". Protiv Veleza ce to biti drugacije pa onda protiv Krupe itd.
Protivnici u Turskoj su svakom segmentu jaci od nas. Ovakve tekme mi nemamo u nasoj ligi cak i kad igras protiv Zrinjskog,Sirokog i drugih. I sam Petrovic kaze da imaju budzet od 20.000 eura,a mi od 3-4 miliona. Jedan njihov igrac ima platu ko nasa 3. Odbrana nam je odlicna. Pokazali smo da se mozemo nositi u tom segmentu sa jakim ekipama. Niko nije ocekivao da cemo ubiti nekog 3-0 pa sad kao iznenadjenje sto igramo "bunker". Protiv Veleza ce to biti drugacije pa onda protiv Krupe itd.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
amazon je napisao/la:Ja sam samo realno i objektivan. Ne mogu drkat na nesto sto nije za drkanje. Objektivno igramo mrtvi bunker, ofanziva slaba, nema sansi puno, branimo se dobro jedino odbrana izgleda cvrsta i to je to.
To se moglo vidjeti na pregledu. A nikakva lijepa igra, puno sansi itd. Vikah na pozdera, secerovica, lazica, toskasa, djermanovica i sta bi na kraju a isto se pisali kao sad sto skacete.
Jel moram pisati sta vi zelite procitati, aj razgulite.![]()
![]()
Prije par mjeseci smo gubili od Viteza, a sad ti ekipa koja uzima Zenit i Spartak Moskva ne napravi neku razliku na terenu, a uz to su u završnoj fazi priprema.
Slavko zna šta radi, to je najbitnije.
Ugovor na dvije godine minimalno, i onda ga tusnut u Atalantu za 2 mil eurabhsport je napisao/la:Bila je pozitivna stvar koju nam je donio Kostić.Welbeck je napisao/la:Boka je doktor ! Kako se samo postavlja, razmislja ne pametuje " Za dve godine vidim ga u cvajti " Aferim momčino
Doktor Boka. Produžiti ugovor sa njim.

Bas sve Ti dajemo, i opet malo koliko Te volimo !
- amazon
- Kontakt:
Ima smisla to sto pises, al' ima smisla i ja sto pisem. Ja ne gledam ko je protivnik jer me rezultat ne zanima, zanima me ono sto vidim od akcija, prilika. Sarajevo i mi se mozemo protiv svakog zatvorit i odigrati 0:0, mrtvi bunker i reci ovi su prejaki bla bla bla, strasno. Onda dodje Metalege na Grbavicu i ne moze prdnut 90 minuta.Desavalo se itekako to.amar92 je napisao/la:Posto ne uvazavas kvalitet protivnika, imali smo dosta smislenih akcija protiv Capljine, jel tako? Proslu utakmicu smo takodjer stvorili par dobrih sansi, imali penal, i po svemu vidjenom trebali pobijediti realno jaceg i skupljeg protivnika. Danas smo na terenu bili podredjeni po sansama, ali ni oni nisu imali neke zicere niti nas "ubili" sto je najbitnije. Nazad stojimo odlicno i svi se krecu i pomazu u oduzimanju lopte. Ovako treba igrati u Europi. U ligi kad budemo igrali protiv slabijih ekipa nego sto su ovi Rusi cemo i vrsiti visi presing i igrati ofanzivnije. Bit ce to sve dobro decki. Ovo je odlicno zasad.amazon je napisao/la:Nije bitan rezultat, bitno je da li moze napraviti smislenu akciju, osutati na gol. Nije sramota izgubiti od bilo koje ekipe na pripremama al da to lici na nesto. Ako u pripremnoj ne mozes napraviti dvije smislene akcije onda ne znam kad ces. Izvjestaj se sastoji od voznje i suteva Amkar.
Ne mozete vi biti veci navijaci od mene koji od utakmice gdje ne pogledas na gol pisete da se vidi napredak? Ne znam onda koje ovdje lud majka mu stara!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa kad se tako lako zatvoriti,sto se ne zatvorismo protiv raznih Hapoela,Litexa i Maccabia,da nam ne trpaju po 5-6.Cuj lako se zatvoriti protiv jacih!? 

- amazon
- Kontakt:
Poredis jarane evropu i ovo. Amkar da igra evropu u ovom trenutku s nama dao bi nam 5 komada hladno. Nema smisla to sto pises.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Nismo lose igrali cak u nekim momentima smo izgledali mnogo dominantnije od rusa, igras onoliko koliko ti protivnik dozvoli, jos ovo nije uigrano a to se moglo vidjeti i po nekim kretnjama i pasovima napamet. Ovaj Musa se ne boji igrati, momak je u par navrata povukao loptu i probio po strani, nevjerujem da ce on kod nas sjediti na klupi ali to je i dobro da bude jaka konkurencija za to mjesto a on moze igrati i ofanzivnog veznog.
Nece biti neke ljepote ni u prvenstvu, ali mislim da cemo dobijati utakmice u zadnjih 20ak minuta " na snagu" kada protivnik pocne padati jer se nadam da cemo biti najspremnija ekipa u ligi, a imamo i sirinu klupe tako da mislim da ce nam ovo proljece, Slavko i ovi momci donijeti dosta radosti.Neandertalac je napisao/la:Nemojte zaboraviti da smo u jeku priprema i da fali svježine. Niko ne tempira formu za prijateljske pa tako ni mi i ja sam itekako zadovoljan viđenim. Taj nedostatak svježine se najbolje vidi u tranziciji uz dodao bih najslabije uigranu liniju, napad ili tu završnu trećinu.
Opet, gledajući u obje utakmice stvorili smo više prilika nego protivnici. Koji su opet na papiru jači od nas
Posljednja utakmica se mora iskoristiti za ofanzivniju varijantu, pa makar primili pet komada. Moramo vidjeti kako izgleda kad protiv jačeg izađeš visoko sa odbranom i igraš presing, kao danas u posljednjih desetak minuta.
Jasno je da u odbrani uglavnom sve štima, ali mora se malo i napasti.
Trka, snaga i tempo - da, ali neće gol doći sam od sebe. Sigurno da će biti i takvih utakmica, ali mi bar na Grbavici moramo početi rutinski dobijati utakmice. Pun mi je q priče 'protivnik došao da se brani' i slično, a mi od 9 utakmica kući samo Širokog lagano dobili, mada bi i to bilo gutavo da Veca ne odbrani onaj zicer na početku.
Mislim da smo u dvije posljednje sezone samo 3-4 utakmice dobili lagano, Čelik, Vitez, Olimpic i možda još neko, ne sjećam se baš najbolje, a odigrali smo 25 utakmica.
To je po meni izlizana priča, nemoj me shvatiti pogrešno. Da dobijamo utakmice kao protiv Čelika? Onaj ko se dobro branio 70 minuta, vjeruj mi da može još 20, na ovaj ili onaj način.Welbeck je napisao/la:ali mislim da cemo dobijati utakmice u zadnjih 20ak minuta " na snagu" kada protivnik pocne padati
Trka, snaga i tempo - da, ali neće gol doći sam od sebe. Sigurno da će biti i takvih utakmica, ali mi bar na Grbavici moramo početi rutinski dobijati utakmice. Pun mi je q priče 'protivnik došao da se brani' i slično, a mi od 9 utakmica kući samo Širokog lagano dobili, mada bi i to bilo gutavo da Veca ne odbrani onaj zicer na početku.
Mislim da smo u dvije posljednje sezone samo 3-4 utakmice dobili lagano, Čelik, Vitez, Olimpic i možda još neko, ne sjećam se baš najbolje, a odigrali smo 25 utakmica.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
E bas da srljamo i primimo 5 komada, samo zbog toga da bi pokusali igrati otvoreno. Daj uozbilji se.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Razumijem sta hoces da kazes. I ja bih volio da svaku utakmicu rijesimo u prvom poluvremenu, al hajde vidjet cemo ja vjerujem u ove momke imamo daleko najboljeg trenera u ligi, nase je da ih podrzimo maximalno kao nikad do sada, svi smo gladni trofeja " Cekam da pocne pa da zagalamim"Virtu4l je napisao/la:Posljednja utakmica se mora iskoristiti za ofanzivniju varijantu, pa makar primili pet komada. Moramo vidjeti kako izgleda kad protiv jačeg izađeš visoko sa odbranom i igraš presing, kao danas u posljednjih desetak minuta.
To je po meni izlizana priča, nemoj me shvatiti pogrešno. Da dobijamo utakmice kao protiv Čelika? Onaj ko se dobro branio 70 minuta, vjeruj mi da može još 20, na ovaj ili onaj način.Welbeck je napisao/la:ali mislim da cemo dobijati utakmice u zadnjih 20ak minuta " na snagu" kada protivnik pocne padati

Ne bukvalno moj Muhamede, eto, da igramo malo otvorenije, kao da ganjamo rezultat, ono u čemu smo inače očajni.MocMahale444 je napisao/la:E bas da srljamo i primimo 5 komada, samo zbog toga da bi pokusali igrati otvoreno. Daj uozbilji se.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Razumijem sta si zelio reci ali da primimo 5 komada napisali bi na dva foruma 200 stranica **** igacima i upravi od do. Je li istina?Virtu4l je napisao/la:Ne bukvalno moj Muhamede, eto, da igramo malo otvorenije, kao da ganjamo rezultat, ono u čemu smo inače očajni.MocMahale444 je napisao/la:E bas da srljamo i primimo 5 komada, samo zbog toga da bi pokusali igrati otvoreno. Daj uozbilji se.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- plavousrcu
- Kontakt:
Moramo vidjeti ofanzivni potencijal ove ekipe protiv ozbiljnijih ekipa. Virtual je u pravu. Zasto ne bismo vidjeli koliko mozemo u malo otvorenijoj varijanti protiv ovih koji su u Evropi relevantan faktor.
- kupus army
- Kontakt:
Vi cete sa Slavkom imati rezultat,besprijekorno spremnu ekipu,a neku ljepotu u igri sigurno necete imati,jer Slavka ko zna i prati on svoj fudbal zasniva na odbrani.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- amazon
- Kontakt:
Pa ovdje nece moci igrati odbranu i braniti se. Je.bo taj fudbal ako cemo igrati kao Radnik. Pose.eri se odmah na sve. Daj jednu sezonu da gledamo top Zelju a ne da se branimo i igramo bunker, a svake godine ista prica. Iskorak za dvije godine, onda prodju dvije godine opet ista prica.
Istina je naravno, ali vidiš da ove što grakću više niko ne uzima za ozbiljno. Ipak u dvije utakmice nismo dali niti jedan gol, promašili penal, dobro, nismo ga ni primili, ali mora se raditi na tome.MocMahale444 je napisao/la:Razumijem sta si zelio reci ali da primimo 5 komada napisali bi na dva foruma 200 stranica **** igacima i upravi od do. Je li istina?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne vjerujem da ce Slavko opalit bunker protiv Krupe,Mladosti i tih ekipa. Nije isto igrati sa Rusima i sa nasim ekipama.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kupus army
- Kontakt:
Ma daleko od toga da ce igrati bunker,al da bazira igru na odbrani to stoji.Ja da mogu birati izmedju lijepe igre i dobrog rezultata,uvijek bi ovo drugo izabrao.LjoZee je napisao/la:Ne vjerujem da ce Slavko opalit bunker protiv Krupe,Mladosti i tih ekipa. Nije isto igrati sa Rusima i sa nasim ekipama.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!