1921 je napisao/la:tesko vama...
a teze ne moze !
treba coeku dati priliku

1921 je napisao/la:tesko vama...
zare je napisao/la:Tako su protiv Iskre zaigrali Glogovac, Ivetić, Memić, Lelo, Okić, Šajini, Džananović, a nije isključeno da se već u ponedeljak na prvom treningu pod palicom Demira Hotića pojavi još koje nove ime.
Dalio Memić? (Slobodan igrač, igrao po njemačkoj, i mađarskoj, vjerovatno došao sa hotićem, prije par godina se pričalo o njemu po novinama, kao o nekom talentu)
Ševko Okić? (Prošlu sezonu igrao za Istru 1961 ako se ne varam, i mislim da je dobar bio, neam pojma gdje je sada, malo mi je nelogično da on dolazi, ipak mislim da bi imo prevelike zahtjeve, a ni jedan drugi Okić mi ne pada na pamet )
Džananović iz čapljine?
Glogovac?
Šajini?
Ivetić?
poojma nemam
ajde neko malo bolje informacije, mozda ispadne dobro ovo
Dosao u capljinu' iz omladinca mionice ako je to tajzare je napisao/la:nisam ja siguran uopce jel to taj dzananovic koji je spomenut u članku, ali nadam se hahah
Mislim da je rijec o Ernadu Dzananovicu bivsem junioru Celika koji je trenutno na probi u Velezu.Ovaj Glogovac je iz 2 lige Srbije a jedno vrijeme je igrao za Hajduk Kula.Sajini je bivsi junior Sarajeva koji je igrao jedno vrijeme u Slovackoj i Azerbaijanu.Na probi je i Elvis Lelo,centarfor,koji je igrao za Bosnu Visoko i Hrvatski Orijent.A jedinog Ivetica kojeg ja poznajem je Perica Ivetic igrac BSK Banja Luke,mozda je to taj.zare je napisao/la:Tako su protiv Iskre zaigrali Glogovac, Ivetić, Memić, Lelo, Okić, Šajini, Džananović, a nije isključeno da se već u ponedeljak na prvom treningu pod palicom Demira Hotića pojavi još koje nove ime.
Dalio Memić? (Slobodan igrač, igrao po njemačkoj, i mađarskoj, vjerovatno došao sa hotićem, prije par godina se pričalo o njemu po novinama, kao o nekom talentu)
Ševko Okić? (Prošlu sezonu igrao za Istru 1961 ako se ne varam, i mislim da je dobar bio, neam pojma gdje je sada, malo mi je nelogično da on dolazi, ipak mislim da bi imo prevelike zahtjeve, a ni jedan drugi Okić mi ne pada na pamet )
Džananović iz čapljine?
Glogovac?
Šajini?
Ivetić?
poojma nemam
ajde neko malo bolje informacije, mozda ispadne dobro ovo
ali zato idete na pripreme u njemacku1921 je napisao/la:tesko vama...
Hahaha...Necemo, necemo...Vi cete nas pogurati, htjeli to ili ne...Vidis da bez nas ne mozete ni u ligu kantona, a ne ligu prvaka...eliminator je napisao/la:lediracete se
sta god vi mislili,mi vas bar za razliku od sarajeva nismo iz lige izbacivali.na utakmici protiv zrinjskog,kada ste bili ispali,na grbavici je bio veliki transparent izronice velez za one sto ga vole.tako vam je prica jadna,budite sigurni da vas jedino raja iz sarajeva voli i podrzavacarina je napisao/la:Hahaha...Necemo, necemo...Vi cete nas pogurati, htjeli to ili ne...Vidis da bez nas ne mozete ni u ligu kantona, a ne ligu prvaka...eliminator je napisao/la:lediracete se
Ne brini za nas druze.. Izdrzao je Mujo i gore
kako za koga, i nemoj ti određivati drugima šta je boljeKB-TM87 je napisao/la:Ne znam odakle tolika antipatija prema Veležu i njihovim simpatizerima ?
Ako koga trebamo podržati od ostalih klubova to je Velež, bolje da je jak Velež nego jedan Olimpik ili Zvijezda.
Pa mislim da sve one koje se imalo poznavaju u desavanjaa u BH fudbalu, Velež sigurno znači više od te 2 ekipe, a njih sam samo bezveze rekao, prve mi pale na pamet, a Velež je klub sa renomeom i tradicijom.seven je napisao/la:kako za koga, i nemoj ti određivati drugima šta je boljeKB-TM87 je napisao/la:Ne znam odakle tolika antipatija prema Veležu i njihovim simpatizerima ?
Ako koga trebamo podržati od ostalih klubova to je Velež, bolje da je jak Velež nego jedan Olimpik ili Zvijezda.
Slazem se , samo ne shvatam kako je nekim draze da klubovi iz picke materine budu bolji od navedenih i da budu strah i treper naseg fudbala, zalosno!Neprilagodjen je napisao/la:Ako je od nekadsnjeg Sarajeva ostalo SAR,od Zeljeznicara mozda ZELJE,od Borca BOR,od Celika C,za to vrijeme od Veleza nije ostalo ni V....Ni dobar tim,ni leprsava igra,ni mangupski navijaci,ni multietnicnost,ni stadion,nista!
Jedino mozda dresovi.....
Volio bih da se to promjeni.....nekad.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.