Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Samo da te citiram..NjonjoVam je napisao/la:jel potpisao Kostić ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ili ipak čeka juni
![]()
![]()
![]()
Eisenbahner1921 je napisao/la:Samo da te citiram..NjonjoVam je napisao/la:jel potpisao Kostić ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ili ipak čeka juni
![]()
![]()
![]()
Ovo je Lokomotiv, nije Lokomotiva.Virtu4l je napisao/la:Ja sve kontam ovi igraju protiv Lokomotive iz Moskve (čitam samo naslov na ss.ba), pa kontam vidi dobro stoje jbt, kad upalim SK tamo počinje meč Lokomotiva Moskva i neki danci.... pa mi ništa nije jasno
Kad ono neka Lokomotiva iz Uzbekistana
I jedan i drugi su LokomotivMortemHz je napisao/la:Ovo je Lokomotiv, nije Lokomotiva.Virtu4l je napisao/la:Ja sve kontam ovi igraju protiv Lokomotive iz Moskve (čitam samo naslov na ss.ba), pa kontam vidi dobro stoje jbt, kad upalim SK tamo počinje meč Lokomotiva Moskva i neki danci.... pa mi ništa nije jasno
Sta da radimo,nismo se pojacali kao vi.Zato vi derete pravo.Virtu4l je napisao/la:Ja sve kontam ovi igraju protiv Lokomotive iz Moskve (čitam samo naslov na ss.ba), pa kontam vidi dobro stoje jbt, kad upalim SK tamo počinje meč Lokomotiva Moskva i neki danci.... pa mi ništa nije jasno
Koji? Ima ih više.Raonffa je napisao/la:S kim Hazmirovci igraju?
slazem se da su sve lokomotive ovo boldiranoVirtu4l je napisao/la:ma isti qrac, nego kontam šta je ovo jbt, je li neki snimak na SK, a u ćošku piše live...
Oni što su se kleli u njega ne tako davnoVirtu4l je napisao/la:Koji? Ima ih više.Raonffa je napisao/la:S kim Hazmirovci igraju?
Slažem se.Virtu4l je napisao/la:kakav crni brat, pu, pu, gluho bilo
Treba momku dati vjetar u leđa, ostale mu lađe lagano tonuarelinho je napisao/la:Slažem se.Virtu4l je napisao/la:kakav crni brat, pu, pu, gluho bilo![]()
Ne daj Bože njega nazvati bratom. NIKAD!
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.