ABA Liga 16/17
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: ABA Liga 16/17
Zbog cega bruka?
Partizan ko da igra rukomet
Lakrdija 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Da Lazic je rukometas.The Game je napisao/la:Zbog cega bruka?
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ovu ligu treba ugasiti. Kakva je krađa bila danas u Laktašima, okralo Zadra
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- akisarajevo92
- Kontakt:
Luku Mitrovica podhitno prebaciti u FMP, ostavljaju ga igraci Partizana samog na trici a on baca cigle 
sudjenje katastrofalno tokom cijele utakmice

sudjenje katastrofalno tokom cijele utakmice
Don't believe the hype.
Opet bi se trazio alibi u slobodnim da je Zvezda pobijedila. A to sto Majstorovic pravi tri faula na sutu, sto Ratkovica i Vrabac igraju odbranu rukama.. uopsteno, sto je vecina faulova bila opravdana, to nije bitno.
Ljeba mi, mene su nervirali faulovi Partizana jer se non-stop prekidala igra.. koliko glup moras biti da u bonusu pravis faul kad iskocis na odbrani pika.
Nadam se da ce biti u KRK prilika za revans.

Nadam se da ce biti u KRK prilika za revans.
Malo objektivnosti.
Za svaku sudijsku odluku ste glili nevinasca, ni +18 bacanja na poluvremenu vam nije odgovaralo.
Jaci jeste, ali nema potrebe da vas na ovakav nacin guraju protiv ekipe ciji je budzet 710k evra...
Za svaku sudijsku odluku ste glili nevinasca, ni +18 bacanja na poluvremenu vam nije odgovaralo.
Jaci jeste, ali nema potrebe da vas na ovakav nacin guraju protiv ekipe ciji je budzet 710k evra...
Mislim da meni objektivnosti ne manjka. Mogu misliti kakav bi bio haos da je Partizan dobio sest tehnickih.. doduse, pet je bilo zasluzeno, ali vec mogu zamisliti kako se ori Vucicu ****
Ali svakako, znam da nema smisla. I da neko napravi kompilaciju tih faulova na sutevima i u bonusu, bila bi vjerovatno video montaza.
Budzet
700 hiljada zajedno primaju 15 igraca i 5 trenera
.. ajd barem nesto da me oraspolozi veceras.

Budzet

700 hiljada zajedno primaju 15 igraca i 5 trenera

Covicu legendo.
- alan_kardec
- Kontakt:
Shadows je napisao/la:Malo objektivnosti.
Vama dok je ovakvog vašeg rostera i dok vam je Džikića na klupi, u svakoj utakmici ćete imati 15-20 pa i više bacanja manjka u odnosu na Zvezdu. Dobili-izgubili, uvijek će biti tako. Evo smijem se kladiti u sedmodnevni ban će da u svakom derbiju do kraja sezone, biti taj omjer otprilike. To nema veze ni sa Vučićem, Čovićem, Đilasom... nema veze sude li utakmicu Petek, Belošević, Pukl ili Lamonika, to je jednostavno tako. Ovo što smo vidjeli večeras, viđamo u svakom derbiju, to je dio Džikićeve taktike i vjerovatno jedini način da dobije ovakvu Zvezdu, samo je stvar u tome koliko kvalitetno Zvezda može u datom momentu da odogovori na takvu igru. Po meni, potpuno legitiman način. Ali ako je svakome jasno koja je Partizanova taktika za derbi, onda je valjda logično da se i ne priča o omjeru bacanja.
Sudije vam jednostavno ne mogu suditi svaki faul, jer da mogu, Zvezda bi šutnula još dvadesetak bacanja. Ponavljam, skroz legitimna taktika, sve dok se kroz omjer bacanja, ne traži odstupnica u slučaju poraza, ili u slučaju pobjede ne krene priča sami protiv sistema.
Hečer jeftiniji od Simanića.Shadows je napisao/la:Covicu legendo.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Moralo se desit kad tad. Utakmica i suđenje mudo, a što se objektivnosti tiče ovdje je nema ni u tragovima.
Alane, iako nije meni upućeno...alan_kardec je napisao/la:[
Vama dok je ovakvog vašeg rostera i dok vam je Džikića na klupi, u svakoj utakmici ćete imati 15-20 pa i više bacanja manjka u odnosu na Zvezdu. Dobili-izgubili, uvijek će biti tako. Evo smijem se kladiti u sedmodnevni ban će da u svakom derbiju do kraja sezone, biti taj omjer otprilike. To nema veze ni sa Vučićem, Čovićem, Đilasom... nema veze sude li utakmicu Petek, Belošević, Pukl ili Lamonika, to je jednostavno tako. Ovo što smo vidjeli večeras, viđamo u svakom derbiju, to je dio Džikićeve taktike i vjerovatno jedini način da dobije ovakvu Zvezdu, samo je stvar u tome koliko kvalitetno Zvezda može u datom momentu da odogovori na takvu igru. Po meni, potpuno legitiman način. Ali ako je svakome jasno koja je Partizanova taktika za derbi, onda je valjda logično da se i ne priča o omjeru bacanja.
Sudije vam jednostavno ne mogu suditi svaki faul, jer da mogu, Zvezda bi šutnula još dvadesetak bacanja. Ponavljam, skroz legitimna taktika, sve dok se kroz omjer bacanja, ne traži odstupnica u slučaju poraza, ili u slučaju pobjede ne krene priča sami protiv sistema.
Nije problem broj bacanja. Problem je kriterijum. Ne može se Ratkovici svirat faul za dva slobodna, a na drugoj strani ista situacija karakterisati kao dodir prijateljstva Branka nisam keve mi Lazića. Tu je problem.
Kriterijum jednak za sve.
Slažem se da je bilo previše tehničkih, ali one su više plod žabarskog mentaliteta zvezdinih igrača od prve minute. Za svaku sudijsku odluku su se ponašali kao uvrijđene mlade. Gestikulirali i pominjali Hrista, a povremeno i majku arbitrima. I to u trenutku kada je omjer slobodnih 26-8 i kada već nakon 15-ak minuta sva tri centra Partizana imaju po 3 penala.
Da ne navodim na koji način Luka ulazi u duel ispod koša....
Što se ostalog tiče, vrlo je licemjerno da @dscile na ovakav način govori o budžetu Partizana. Ili ga trebam podsjećati da smo doveli dva crnca koja dvije godine nisu igrali ni za toalet papir... Ili na Amera u 33-oj kome je najveći uspjeh u karijeri PAOK...
Ili o domaćim nikadprospektima Lukoviću, Ratkovici...
Jedine veće pare su bačene na Majstorovića.
Tih 710k je zaista impresivno bjedno za jedinog srpskog evropskog šampiona, ali je to realnost, da nije Partizan bi doveo krštenu peticu...
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Daj druže budi realan,pa jel neko kriv majstorovicu i koprivici sto su panjevi pa prave glupe faulove kad su u bonusu,eto reci iskreno,pokušaj zaboraviti za koga navijas....Ratkovica pravi faul ocigledan na 8 metara bez potrebe,sam se fata za glavu koliko je glup ispao i onda ljudi komentarisu cuj faul blaa blaaa....44Bertans je napisao/la:Alane, iako nije meni upućeno...alan_kardec je napisao/la:[
Nije problem broj bacanja. Problem je kriterijum. Ne može se Ratkovici svirat faul za dva slobodna, a na drugoj strani ista situacija karakterisati kao dodir prijateljstva Branka nisam keve mi Lazića. Tu je problem.
Kriterijum jednak za sve.
Slažem se da je bilo previše tehničkih, ali one su više plod žabarskog mentaliteta zvezdinih igrača od prve minute. Za svaku sudijsku odluku su se ponašali kao uvrijđene mlade. Gestikulirali i pominjali Hrista, a povremeno i majku arbitrima. I to u trenutku kada je omjer slobodnih 26-8 i kada već nakon 15-ak minuta sva tri centra Partizana imaju po 3 penala.
Da ne navodim na koji način Luka ulazi u duel ispod koša....
Što se ostalog tiče, vrlo je licemjerno da @dscile na ovakav način govori o budžetu Partizana. Ili ga trebam podsjećati da smo doveli dva crnca koja dvije godine nisu igrali ni za toalet papir... Ili na Amera u 33-oj kome je najveći uspjeh u karijeri PAOK...
Ili o domaćim nikadprospektima Lukoviću, Ratkovici...
Jedine veće pare su bačene na Majstorovića.
Tih 710k je zaista impresivno bjedno za jedinog srpskog evropskog šampiona, ali je to realnost, da nije Partizan bi doveo krštenu peticu...
Tehnička greska za lazica na 2 min do kraje je pobijedila

Ponovo pročitaj što sam napisao.
Ne govori se ovdje je li neko balerina ili nije. Ovdje govorim da se za isti udarac jednom daje lična greška, a drugom vrlina prijateljskog zagrljaja.
Ne govori se ovdje je li neko balerina ili nije. Ovdje govorim da se za isti udarac jednom daje lična greška, a drugom vrlina prijateljskog zagrljaja.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Nije istina,nadji takve situacije pa možemo prodiskutovati.Ovo je bilo toliko ocigledno da bi i ti te faulove svirao44Bertans je napisao/la:Ponovo pročitaj što sam napisao.

Treći put - kriterijum!
Uostalom, odgledaj i sam.
Nije ovo prvi put da je neujednačen kriterijum. Znamo zbog čega.
Uostalom, odgledaj i sam.
Nije ovo prvi put da je neujednačen kriterijum. Znamo zbog čega.
A kako komentarises Lazinu tehničku?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.