Sarajlijica1946 je napisao/la:I ja sad gledam, evo trazim po garazi masku za varenje da udem na forum, ubi u ociHElo je napisao/la:Joj grba Olimpika al šljašti na ovoj početnoj str. premijer lige kakva kombinacija boja

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sarajlijica1946 je napisao/la:I ja sad gledam, evo trazim po garazi masku za varenje da udem na forum, ubi u ociHElo je napisao/la:Joj grba Olimpika al šljašti na ovoj početnoj str. premijer lige kakva kombinacija boja
kao i uvijekEisenbahner1921 je napisao/la:Jeste isplatili ljudima plateDenchiNL je napisao/la:šta ovo izlaze informacije da Kostić neće niđe?
spominje nekih 75 hiljada razloga?
DenchiNL je napisao/la:kao i uvijekEisenbahner1921 je napisao/la:Jeste isplatili ljudima plateDenchiNL je napisao/la:šta ovo izlaze informacije da Kostić neće niđe?
![]()
jeste platili vodu? prvo to pa onda igrače...![]()
![]()
Da, plate se isplacuju svaki mjesec. Vjerujem da ti je to mozda malo cudan pojam jer Željezničar ne radi to ali takav je proces.Eisenbahner1921 je napisao/la:Jeste isplatili ljudima plateDenchiNL je napisao/la:šta ovo izlaze informacije da Kostić neće niđe?
MortemHz je napisao/la:Da, plate se isplacuju svaki mjesec. Vjerujem da ti je to mozda malo cudan pojam jer Željezničar ne radi to ali takav je proces.Eisenbahner1921 je napisao/la:Jeste isplatili ljudima plateDenchiNL je napisao/la:šta ovo izlaze informacije da Kostić neće niđe?
stipu ba ne zna da je fanshop drugi doo, firma za čišćenje drugi doo......a rado bi pametovao, dino im je fino rek'o , tipla vodu pa onda...MortemHz je napisao/la:Da, plate se isplacuju svaki mjesec. Vjerujem da ti je to mozda malo cudan pojam jer Željezničar ne radi to ali takav je proces.Eisenbahner1921 je napisao/la:Jeste isplatili ljudima plateDenchiNL je napisao/la:šta ovo izlaze informacije da Kostić neće niđe?
Izbaciti odmah iz lige, ne bi im bio prvi put.tuzlak1987 je napisao/la:Zeljo bi u normalnoj drzavi bio kaznjen za ovo sto radi.
Stroj1946 je napisao/la:Otimaju drugima igrače, a zna se ko otima od njih
opet mutne radnje u željezničaru! joj novinari naslovi se sami pišuMortemHz je napisao/la:Izbaciti odmah iz lige, ne bi im bio prvi put.tuzlak1987 je napisao/la:Zeljo bi u normalnoj drzavi bio kaznjen za ovo sto radi.
nista sklekovi,trbusnjaci,trcane saso mange odjila....harry_90 je napisao/la:Sta ima novo u vezi Kostica?
Boli.ga briga uzeo je finu lovu dok je bio kod nas,al je Husica neko preveslao da to nije normalno..zao mi likaSariel je napisao/la:nista sklekovi,trbusnjaci,trcane saso mange odjila....harry_90 je napisao/la:Sta ima novo u vezi Kostica?
To je na stetu kluba, ne Azmira.harry_90 je napisao/la:Boli.ga briga uzeo je finu lovu dok je bio kod nas,al je Husica neko preveslao da to nije normalno..zao mi likaSariel je napisao/la:nista sklekovi,trbusnjaci,trcane saso mange odjila....harry_90 je napisao/la:Sta ima novo u vezi Kostica?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.