FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

herbion
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la herbion » 01 avg 2010, 23:45

elSaik je napisao/la:
forza je napisao/la:Gledao sam danas naseg sljedeceg protivnika Olimpika na treningu ...... nisu vala nesto posebno ... cak im dvojica igraca kasnila 20 minuta na trening- neozbiljnost ..... i sto je glavno ... trenirali su na Butmiru .... na terenima na kojima se i pjetlici zale kako ne valja teren ..... kaze covjek koji je blizak klubu da su skroz u zadnje vrijeme propali .... e na sta je mislio prosudite sami ...
Mojne tako. Doveli su Argentince, Brazilce, potrošiti 200 hiljada tisuća i to EURA na pojačanja, ovo ono. :lol: :lol: :lol:
Nas Prljaca poliglota,malo spanski,portugalski,njemacki a cekamo i crnju ne znamo sta sa njim,mozda ga zakoljemo ako ne bude valjao. :)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 avg 2010, 23:48

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 avg 2010, 23:50

herbion je napisao/la:Nas Prljaca poliglota,malo spanski,portugalski,njemacki a cekamo i crnju ne znamo sta sa njim,mozda ga zakoljemo ako ne bude valjao. :)
Moze jedno pitanje sta je sa Subasicem?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 01 avg 2010, 23:54

nikad_izvini je napisao/la:Nigdje ne treba prije vremena uknjižiti tri bobe ali treba istaći da smo protiv djl Papka fovoriti. Djl Papak ima solidan tim i jedan remi protiv Želje(u Kupu kada smo već prošli).
Historija treba da bude učiteljica života :mrgreen:

Neću biti nezadovoljan porazom ili remijem ako ostave srce na terenu. Ipak, ako se to desi, dobićemo ih :mrgreen: Više se plašim Zvijezde. S njima se vazda patimo :mrgreen:
ps sjećam se one Ninkovićeve Zvijezde, bilo mi drago smo odigrasmo 2:2 :roll: :mrgreen:
Izuzetak potvrdjuje pravilo.Imamo problem sa strancima nikako da im objasnimo da ste giganti,ne reaguju napaljeno,interesuju se za Siroki,cudan mentalitet. :)
Ubij me ako znam sta je sa Subasom,spakovao se i poslije vas kao ide a Gracic nista ne prica.Direktor Espanjola je gost Olimpika u srijedu ne znam razloge dolaska.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 01 avg 2010, 23:58

herbion je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Nigdje ne treba prije vremena uknjižiti tri bobe ali treba istaći da smo protiv djl Papka fovoriti. Djl Papak ima solidan tim i jedan remi protiv Želje(u Kupu kada smo već prošli).
Historija treba da bude učiteljica života :mrgreen:

Neću biti nezadovoljan porazom ili remijem ako ostave srce na terenu. Ipak, ako se to desi, dobićemo ih :mrgreen: Više se plašim Zvijezde. S njima se vazda patimo :mrgreen:
ps sjećam se one Ninkovićeve Zvijezde, bilo mi drago smo odigrasmo 2:2 :roll: :mrgreen:
Izuzetak potvrdjuje pravilo.Imamo problem sa strancima nikako da im objasnimo da ste giganti,ne reaguju napaljeno,interesuju se za Siroki,cudan mentalitet. :)
Ubij me ako znam sta je sa Subasom,spakovao se i poslije vas kao ide a Gracic nista ne prica.Direktor Espanjola je gost Olimpika u srijedu ne znam razloge dolaska.
Normalno da im ne možete objasniti da smo giganti kad im Gracić to objašnjava. Ljudi se sjebali, kontali da su došli kod pantomimičara koji koristi ruke i noge u performansu :lol:

Neću opet međusobni omjer da potenciram, navlačim nam peh. To ću poslije utakmice :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 02 avg 2010, 00:02

Dodji i objasni im ti,masemo rukama,plazimo,pokazujemo plavo nebo,ne reaguju,daj te nam onog iz Fojnice. :D

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 02 avg 2010, 00:05

Šta li su ljudi kontali kad su vidjeli likove predvođene Gracićem koji se ponašaju kao što opisuješ :lol: "Đe dođosmo, valjda nisu kanibali" :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 02 avg 2010, 00:07

herbion je napisao/la:Dodji i objasni im ti,masemo rukama,plazimo,pokazujemo plavo nebo,ne reaguju,daj te nam onog iz Fojnice. :D

Sad stvarno vjerujem da Olimpik nema para, da plati organizaciju utakmice,Pa vidite li ljudi da nemaju para ni da plate prevodioca.Treba im kakvu sadaku dati.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 avg 2010, 00:11

herbion je napisao/la:Dodji i objasni im ti,masemo rukama,plazimo,pokazujemo plavo nebo,ne reaguju,daj te nam onog iz Fojnice. :D
Ove sto dovedete nek povedu i trebe sa sobom, da ne dizu hampu vec za tri dana da im neko nedostaje, stvarno je taj argentinac prelud :D

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 02 avg 2010, 00:15

mi smo nagodni,svi nam nesto obecavaju a niko nista ne da ali da trosimo trosimo jako puno.Kupite koju kartu u srijedu to je za nas najbolja pomoc.Ne budite supci nego gradjani Sarajeva i posaljite nam onog iz Fojnice. :lol:
Znas kako je ruzan bio onaj glupko iz argentine a ovaj sto sinoc dodje drama,Saban je Cola za njega. :D

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 02 avg 2010, 00:20

Znaci Papak se naglo predomislio ,odjednom ce mu u srijedu biti ekonomski isplativa racunica...osiguranje,obezbjeđenje,25.000 KM, ovo ono...sad sve to odjednom može :lol: :lol: šta li ga to natjera da promjeni mišljenje :mrgreen: fol neke garancije iz Vlade Kantona :lol: :lol:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 avg 2010, 00:22

herbion je napisao/la:mi smo nagodni,svi nam nesto obecavaju a niko nista ne da ali da trosimo trosimo jako puno.Kupite koju kartu u srijedu to je za nas najbolja pomoc.Ne budite supci nego gradjani Sarajeva i posaljite nam onog iz Fojnice. :lol:
Znas kako je ruzan bio onaj glupko iz argentine a ovaj sto sinoc dodje drama,Saban je Cola za njega. :D
Hajd sta fali necete ih guziti pa da moraju biti lijepi, bitno je da znaju lopte.A onaj iz Fojnice ti radi kod Mujanovca na marin dvoru pa eto nije daleko mozda sa satarom dodje :D

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 02 avg 2010, 00:30

Rekli Gracicu vise ce Sarajevo i Zeljo popusiti para nego Olimpik i on usutio.
Niste shvatili da je to veoma ozbiljan problem za sport u Kantonu.Vasi cute ko p... a dobili istu fakturu protiv Hapoela,fol nude gostoprimstvo a znaju gdje je problem,jbg sto gore komsiji bolje meni.Cuko 50 KM po satu,puta cetiri sata,baterija 20 KM po satu,na pijaci cener za istu,puta cetiri sata,svaki drot puta cetiri sata,auta i dr.Ovo je deranje Vlade Kantona Sarajevo svih s.kolektiva.
Znamo sta ova tekma znaci i nama i vama,bodove ste unaprijed uknjizili i to nije lijepo. :oops:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 02 avg 2010, 00:35

herbion je napisao/la:Rekli Gracicu vise ce Sarajevo i Zeljo popusiti para nego Olimpik i on usutio.
Niste shvatili da je to veoma ozbiljan problem za sport u Kantonu.Vasi cute ko p... a dobili istu fakturu protiv Hapoela,fol nude gostoprimstvo a znaju gdje je problem,jbg sto gore komsiji bolje meni.Cuko 50 KM po satu,puta cetiri sata,baterija 20 KM po satu,na pijaci cener za istu,puta cetiri sata,svaki drot puta cetiri sata,auta i dr.Ovo je deranje Vlade Kantona Sarajevo svih s.kolektiva.
Znamo sta ova tekma znaci i nama i vama,bodove ste unaprijed uknjizili i to nije lijepo. :oops:
A taj veoma ozbiljni problem ce se riješiti tako što ce se zatvoriti kapije za navijace :lol: mudro,nema šta ;)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 02 avg 2010, 00:42

Ma mi ti imamo uticaj ko onaj iz Fojnice sa satarom,niko nas ne voli a i ruzne igrace dovodimo.Na vama se vadimo a da je bio Leotar ja mislim da bi nas u ludnicu strpali a vas mentalitet tipicno latinjanski,lagano i iz potiha. :geek:

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 02 avg 2010, 00:44

herbion je napisao/la:Ma mi ti imamo uticaj ko onaj iz Fojnice sa satarom,niko nas ne voli a i ruzne igrace dovodimo.Na vama se vadimo a da je bio Leotar ja mislim da bi nas u ludnicu strpali a vas mentalitet tipicno latinjanski,lagano i iz potiha. :geek:
Kad smo vec kod Leotara, slobodno zatvorite kapije, nece se trebinjci buniti i plus tako ce Gracic ustedjeti 25.000 ! :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 02 avg 2010, 00:48

EdinTM87 je napisao/la:
herbion je napisao/la:Ma mi ti imamo uticaj ko onaj iz Fojnice sa satarom,niko nas ne voli a i ruzne igrace dovodimo.Na vama se vadimo a da je bio Leotar ja mislim da bi nas u ludnicu strpali a vas mentalitet tipicno latinjanski,lagano i iz potiha. :geek:
Kad smo vec kod Leotara, slobodno zatvorite kapije, nece se trebinjci buniti i plus tako ce Gracic ustedjeti 25.000 ! :mrgreen:
Mislis da se nece buniti,nije ti ta losa.Protiv njih je trosak 500 KM,cuko i drot na cetiri sata. :D
Vama svaka tekma dodje kao nama sada na prosjeku oko 3500 gledalaca.Sta ces kada se ima gdje ces gledati gore dole u dvadeset hiljadarki. :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 avg 2010, 08:23

Svraka: Utakmice će pokazati koliko je Željo stvarno jak
Velika je konkurencija za svako mjesto u ekipi, kaže veznjak bh. prvaka

Posljednji dio priprema za novu sezonu Premijer lige Željezničar je obavio u Međugorju, a koliko se ekipa uigrala pokazat će već srijeda, kada je na rasporedu utakmica protiv Olimpika na Koševu.

Stalna baza

- U Međugorju zaista imamo sve što nam je potrebno, to je naša stalna baza. Treniralo se dobro, nakon utakmica s izraelskim Hapoelom u Ligi šampiona radili smo na popravljanju nekih stvari, kako bi što spremniji dočekali utakmice Premijer lige - govori Muamer Svraka, vezni igrač Želje.

Najbolji strijelac i asistent ekipe Samir Bekrić ljetos je otišao sa Grbavice, kao i Sead Bučan, Predrag Šimić, Delimir Bajić. Stigli su Zajko Zeba, Srđan Savić, Elvis Karić, Goran Marković...

- Još uvijek je nemoguće reći hoćemo li biti jači ili slabiji, okosnica ekipe je ostala ista, stiglo je i nekoliko odličnih igrača. Mislim da nećemo biti slabiji, utakmice će najbolje pokazati - smatra Svraka.

Za dvije pozicije defanzivnog veznog konkuriraju tri igrača, Svraka, Savić i Milan Ćulum, stručni štab je na utakmicama sa Hapoelom isprobao sve kombinacije.

Svi od nule

- Odlično je kada je konkurencija jaka, kada je više dobrih igrača. Borba za mjesto u ekipi može donijeti samo dobro Željezničaru. Svi smo krenuli od nule, niko nema zabetonirano mjesto u ekipi, ko bude zaslužio, igrat će - kaže fudbaler koji je ponikao na Grbavici.

Ekipa aktuelnog bh. prvaka danas se, nakon treninga u Međugorju, vraća u Sarajevo. Povrijeđeni Goran Marković neće biti u konkurenciji za duel s Olimpikom (srijeda), a na Grbavici se nadaju da će spremni biti Mirsad Bešlija i Elvis Karić.

Bandaža na ruci

Iako na ruci još uvijek nosi bandažu, kao posljedicu loma ruke pred prvu utakmicu sa Hapoelom, Svraka trenira punim intenzitetom.

- Bandažu nosim zbog predostrožnosti, zaliječio sam povredu. Radio sam 100 posto, srećom nema posljedica od loma - kaže Svraka.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 avg 2010, 11:35

bistrikboy je napisao/la:a na Grbavici se nadaju da će spremni biti Mirsad Bešlija i Elvis Karić.
Zar je Beslija (bio) povrijedjen?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 02 avg 2010, 12:00

tanjepi,
u koliko sati sutra pocinje prodaja godisnjih, da ponovim ritual od prosle godine (malo sujevjerja nije na odmet)
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 44 gosta.