Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Chat
Užasno. Ne moze covjek ni zamisliti kako je roditeljima i sta je njima sve prolazilo kroz glavu dok su ih pokusavali naci. I na kraju ih doceka ovo, i kako ti ljudi da ostanu normalni? Zelim im puno strpljenja..
Zadnja izmjena: moj uzor-S.G, dana/u 06 feb 2017, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.
ZZ
A samo zamisli kako je porodici tih 24h kada čekaju a policija ne poduzima ništa.Marsal je napisao/la:To je pravilo za ove punoljetne jer 99% nestanaka je lažna uzbuna jbg. Ti bi kao budući polismen to morao znati.jasmin10 je napisao/la:A kako je glupo ovo da moraš čekati 24h pa onda tražiti osobe koje su nestale.
A ovdje bi im moglo pomoći jedino da su se vozili iza njih kad se ovo desilo, a i tad je upitno.
Iskreno ja bih odmah krenuo u potragu a ako je neko namjerno lažirao uzbunu onda bih njega kaznio.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Žalosno, najstariji '95 godište. Ne kontam roditelje, što daju auto djeci subotom? Tuga. Ali su informacije stvarno konfuzne. Daj Bože da nije istina i da su živi i zdravi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Ima na zenicablog, debili objavili video vidi se čak kao policajci izvlače tijeloSarmelino je napisao/la:Kakav video?Marsal je napisao/la:Je.bem ti sunce žarko, gledam video i proletili su u Lašvu na jednom od 2 mjesta gdje nema bankine.![]()
![]()

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
A posljednja aktivnost na fb jednog od tih slika iz kluba, a na stolu dosta alkohola, pa **** mater ako vec vozis nemoj piti
Alkohol i voznja vecinom zavrsi na isti nacin..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Zamisli odes na Onaj svijet pun alkohola u sebi.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Mislim da niko ne mora voziti pijan. Pa bolje prespavati u autu pa ujutro kući. Ili ako baš baš moraš pijan voziti, pa vozi 40 na sat i ne može ti biti ništa.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eto bas ovo se i desituzlak1987 je napisao/la:Ma samo da nisu gdje sletili kolima u kakvu rijeku ..

A ljudi sinoc bas citam sta pisu oko 4 sata jer sam gledao SB. Narod u banani, Bosnjaci samo se brinu za tudje stvari i da ispadnu u centru paznje, a niko ne gleda svoj posao.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Šta se desilo sa učenjem na tuđim greškama?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bio si u tim godinama ne tako davno a i ja sam sad u tim, radi adrenalin, ne misliš glavom. Tu i roditelji zakažu, nema auta vikendom navečer, po dani može da se vozi na kratkim rutama, čisto da se uči malo. I kad skupi dovoljno para da sebi kupi auto neka voza, taman će odrasti i proći ga te bubice.jasmin10 je napisao/la:Mislim da niko ne mora voziti pijan. Pa bolje prespavati u autu pa ujutro kući. Ili ako baš baš moraš pijan voziti, pa vozi 40 na sat i ne može ti biti ništa.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
A sta se zna,mozda ovaj sto je vozio i nije pio..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ne mogu vjerovati da su na stranici zenicablog objavili video gdje se tijelo izvlaci, koja **** od ljudi 

alkohol ostane u tijelu. Duša ne može biti pijana pametnicerasavoje je napisao/la:Zamisli odes na Onaj svijet pun alkohola u sebi.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nisi skontao poentu.DANTES je napisao/la: alkohol ostane u tijelu. Duša ne može biti pijana pametnice

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kad se desi ovako nešto onda svi pričaju o tome, svi su da se ne vozi brzo, da se ne vozi pod dejstvom, a čim prođe par dana, sedmica, sve po starom, pa tako u krug, od tragedije do tragedije, svi su jaki na riječima, a kad to treba sprovesti u djelo onda nastupa problem.Donnie Darko je napisao/la:Šta se desilo sa učenjem na tuđim greškama?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Koja bi bila?rasavoje je napisao/la:Nisi skontao poentu.DANTES je napisao/la: alkohol ostane u tijelu. Duša ne može biti pijana pametnice
Kakva poenta može biti u ovoj tragediji? Djeca donijevih, dexovih i messillinih godina, voljeli su život i voljeli provod, sada ih nema više.. Tu poente nema. Svaka priča i svako mudrovanje, je degutantno
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Bio sam ali mi kao prvo babo nikada ne bi dao auto vikendom nema šanse.Unofficialpage je napisao/la:Bio si u tim godinama ne tako davno a i ja sam sad u tim, radi adrenalin, ne misliš glavom. Tu i roditelji zakažu, nema auta vikendom navečer, po dani može da se vozi na kratkim rutama, čisto da se uči malo. I kad skupi dovoljno para da sebi kupi auto neka voza, taman će odrasti i proći ga te bubice.jasmin10 je napisao/la:Mislim da niko ne mora voziti pijan. Pa bolje prespavati u autu pa ujutro kući. Ili ako baš baš moraš pijan voziti, pa vozi 40 na sat i ne može ti biti ništa.
Momke ne može ništa vratiti ali da hoće barem svi naučiti lekciju iz ovoga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.