RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Stvarno mi je žao situacije u kojoj se Velež nalazi, uz Želju i Sarajevo najveći klub u BiH, ne znam kako nikoga ne interesuje klub i njegova budućnost !? 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ova pjesma je sramota za svakog pravog veležovca. Sramota.Ekipa je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Vidim ignorišeš na klipu sve one utakmice kada su tribine bile krcate. Da sad ne postavljam slike i ne silazim na tvoj nivo. A ne biraj utakmice na kojima sa razlogom nije bilo publike. Jeftin pokušaj provokacije.Filantrop je napisao/la:To je isto ko da si mi reko velez je nekad igrao s borussiom: (onaj pravi velez, ne ovaj vas. da budemo tocniji)
Bitno je babe stanje danas. Mi zadnje 4 godine nemamo propustena gostovanja nigdje u BiH. Dok vi danas i u vrapcicima propustate utakmice
A sta se i ja pleham pvdje, pa vi se danas i mozete jedino s ljumanima kaciti u istom ste rangu, od mentaliteta do brojnosti.
Aj Ciao
Večina ste ovdje djeca ili maloumnici. I veležovci i ovi ostali provokatori. Sramota.
De makni ovo!!!Ekipa je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()

[youtube][/youtube]
Ovo je VELEZ!!!
Ovo je VELEZ!!!
Zavrsen susret izmedju bugojanske Iskre i mostarskog Veleža (0:0).
Nakon 90 minuta golova nije bilo, a obje momčadi su imale po nekoliko izrazitih prilika, no napadači nisu imali svoj dan.
Popularni Rođeni imali su i jedanaesterac, no nisu ga uspjeli realizovati.(3. promaseni penal u zadnje tri utakmice
)
Nakon 90 minuta golova nije bilo, a obje momčadi su imale po nekoliko izrazitih prilika, no napadači nisu imali svoj dan.
Popularni Rođeni imali su i jedanaesterac, no nisu ga uspjeli realizovati.(3. promaseni penal u zadnje tri utakmice

Je li u Veležu igrao Salihović Mirnes ovu zadnju polusezonu? Ja dobio takvu informaciju? zna li neko kakav je to igrač,znam da igra u špicu i da je ljevak.
Poluspic slomio nogu Kuduzovicu u utakmici protiv Slobode i otisao kuci nije se ni vracao u Mostar, za mene je jako solidan igrac!!!r_emir je napisao/la:Je li u Veležu igrao Salihović Mirnes ovu zadnju polusezonu? Ja dobio takvu informaciju? zna li neko kakav je to igrač,znam da igra u špicu i da je ljevak.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
treba nama da dodjedrH je napisao/la:Poluspic slomio nogu Kuduzovicu u utakmici protiv Slobode i otisao kuci nije se ni vracao u Mostar, za mene je jako solidan igrac!!!r_emir je napisao/la:Je li u Veležu igrao Salihović Mirnes ovu zadnju polusezonu? Ja dobio takvu informaciju? zna li neko kakav je to igrač,znam da igra u špicu i da je ljevak.

1947!
Ali bice suspendovan 7-8 tekmi ne znam tacno,bar sam tako procitao nedavno u jednom magazinu.Ljumani_Banovici je napisao/la:treba nama da dodjedrH je napisao/la:Poluspic slomio nogu Kuduzovicu u utakmici protiv Slobode i otisao kuci nije se ni vracao u Mostar, za mene je jako solidan igrac!!!r_emir je napisao/la:Je li u Veležu igrao Salihović Mirnes ovu zadnju polusezonu? Ja dobio takvu informaciju? zna li neko kakav je to igrač,znam da igra u špicu i da je ljevak.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Logicno on je iz Zavidovica! Blizu ste!Ljumani_Banovici je napisao/la:treba nama da dodjedrH je napisao/la:Poluspic slomio nogu Kuduzovicu u utakmici protiv Slobode i otisao kuci nije se ni vracao u Mostar, za mene je jako solidan igrac!!!r_emir je napisao/la:Je li u Veležu igrao Salihović Mirnes ovu zadnju polusezonu? Ja dobio takvu informaciju? zna li neko kakav je to igrač,znam da igra u špicu i da je ljevak.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Logicno on je iz Zavidovica! Blizu ste![/quote]
Ma nije iz Zavidovica,nego iz Živinica,ali je komšija samo sa druge strane,i mislim da je prosle sezone na jesen igrao u Švicarskoj negdje mozda u drugoj ligi
Ma nije iz Zavidovica,nego iz Živinica,ali je komšija samo sa druge strane,i mislim da je prosle sezone na jesen igrao u Švicarskoj negdje mozda u drugoj ligi
Upravu si Zivinice sorry moja greska iz Slavena Zivinice je bio dosao u Velez!!!r_emir je napisao/la:Logicno on je iz Zavidovica! Blizu ste!
- __Liedson__
- Kontakt:
Ma nije iz Zavidovica,nego iz Živinica,ali je komšija samo sa druge strane,i mislim da je prosle sezone na jesen igrao u Švicarskoj negdje mozda u drugoj ligi[/quote]r_emir je napisao/la:Logicno on je iz Zavidovica! Blizu ste!
Isao na probu u Švicarsku drugu ligu,ne znam tacno koji klub,ali nije dobio radnu dozvolu.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Isao na probu u Švicarsku drugu ligu,ne znam tacno koji klub,ali nije dobio radnu dozvolu.[/quote]__Liedson__ je napisao/la:Ma nije iz Zavidovica,nego iz Živinica,ali je komšija samo sa druge strane,i mislim da je prosle sezone na jesen igrao u Švicarskoj negdje mozda u drugoj ligir_emir je napisao/la:Logicno on je iz Zavidovica! Blizu ste!
ma dzaba njemu kada Haskić ima kredita kod svakog trenera.Na njemu se mogu zaraditi dobre pare samo da ovi imaju mozga,prodaju ga dovedu barem 1-2 napadaca da valjaju i imamo ekipu za opstanak nekoliko sezona...ha ya...ali sve je to pametno

1947!
A zanimljivo je da onaj što viče Allah Ekber nije uopće musliman.Analic je napisao/la:Ova pjesma je sramota za svakog pravog veležovca. Sramota.Ekipa je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()

Zanemarite te povike, ostatak pjesme je predobar.
Volim Velež makar vaki !!!
-
- Kontakt:
Allah je u svakom slucaju najveci i ne treba biti musliman da bi to shvatio...ali nije bilo potrebno to stvaljati u ovakvu navijacku pjesmuEkipa je napisao/la:A zanimljivo je da onaj što viče Allah Ekber nije uopće musliman.Analic je napisao/la:Ova pjesma je sramota za svakog pravog veležovca. Sramota.Ekipa je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
Zanemarite te povike, ostatak pjesme je predobar.
Nisam ja pjesmu radio, meni se sviđa ostatak pjesme eto koji niko ni ne komentariše. Bitno je samo to na početku !
Poslušajte ostalo.

Volim Velež makar vaki !!!
tesko vama...
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.