RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Baader
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Baader » 04 feb 2017, 19:25

On je Bošnjak :rol:

Koga boli krasan qrac?

Aj briši.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 04 feb 2017, 19:37

Baader je napisao/la:On je Bošnjak :rol:

Koga boli krasan qrac?

Aj briši.
Srecko Bosnjak :urnebes:

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 04 feb 2017, 20:04

gruezi je napisao/la: Ko smo to mi? Alo momak ja sam bosnjak a ne skutor i zato se cudom nemogu nacudit ovoj vasoj gluposti...u tom sistemu bosnjak nije imao ni najosnovnija ljudska prava (ime jezik itd) u tom sistemu nijedan km autoputa nije napravljen u bosni ali zato jesu bunkeri vrijedni nekoliko milijardi...nebitno...ako je policija hnk kantona pro skutorska i ako vas ne stiti zasto onda ne postavite barikade na bulevaru i ne izvucete sve bosnjacke kadrove iz kantonalne policije pa ces vidjet kako su poslusni...to vase ljevicarstvo ce cam glave doci velez i mostar ce biti ono sto su nekad bili tek onda kad vi njima budete zeljeli nestanak onoliko koliko ga oni vama zele...sila samo silu razumije...nego pitao sam ranije o stadionu u sj logoru i niko mi nije odgovorio...nacuo sam da se pregovara s gradom o gradnji istog zna li neko nesto vise o tome...
aj bola vise **** zaboli me racku sta si ti i ko su ostali ovo je sporski forum pa malo tu tikvu presaberi i odpepaj. Odakle tebi pravo da govoris o ko je ljevicar i kako se zivjelo u onom sistemu i haj nam bogati reci koliko ti je godina. Vise volim milicionera Momu Beraka i vise ga cijenom nego svu ovu tvoju blasfemicnu kriminalnu i ogrezlu u korupciji policiju. Ja da sam ponudio u onom sistemu pare drotu izbubo mi me bez pitanja sada tvoja policija moli daj cvaju sve ti je oprosteno. U bivsoj drzavi od 22 miliona ljudi na prste jedne ruke si mogao prebrojat ubistva a ti nama reci koliko koknutih dnevno ima samo u sarajevu. Je li tebe stid kad gledas sta rade i kako maze ubicu dvije djevojke u sred sarajeva pa nema dva dana roknuse nekakvog u sred naselja po danu i to je tebi normala. Pa ja u zivotu u tom sistemu nisam zakljuco auto a sad zastita u prosjeku svako auto ima bar dvije i opet svaki dan bezbroj kradja i to je tebi normalno. Pasva moja raja je znala biti na moru koliko hoces a spsvanje u vecama po parkovima i vidi cuda nikom ni dlaka sa glave nije falila. Ziv ti meni bio ako ti je ovo fino tvoj problem ja ti preporucujem da pazis kud hodas i ne izlazi kasno iako u ovoj demokraciji ni po danu nisi siguran. I dok se ova drzava rastace i dok u njoj niko nije siguran kad je u njoj bijeda samo taka ja cu ti reci da je moja familija u onom "zlocinackom sistemu" promijenila 4 nova auta jes **** na kredu ali kod domacih banaka tada i uz smijesnu kamatu a ti haj u strane banke pa nek te deru jer ih zabolje za bosnje, hrvatice, srbe i sve ostale samo je bitno da ovo malo jada nasih para opeljuse i odnesu u strane drzave. A ako nisi svjestan ti si kao i mi svi samo njihovi robovi i kad dojadi fala bogu takih imbicila ko ti je puna bosna u sekundi ce potpirit nacionalisticke strasti i onda opet juris. Sve ovo je samo moje skromno misljenje a tebi zelim da uzivas u svakom minutu demokracije i nraravno pazi kuda kada kako hodas jer ovdje se gine ubija i ne odgovara.
I za kraj zaboravih ti reci da si fulo pravo u onom sistemu nije bilo Bosnjaka malo te ponijelo... Kad te koknu na ulici ko slucajnog prolaznika ili kad te satare lokalni djilkos na pjesackom javi da zovemo policiju jer svi u nju vjerujemo. I ne smaraj vise o sportu je tema. Zivio mi moj Bosnjacino
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 05 feb 2017, 00:25

gruezi je napisao/la: Ko smo to mi? Alo momak ja sam bosnjak a ne skutor i zato se cudom nemogu nacudit ovoj vasoj gluposti...u tom sistemu bosnjak nije imao ni najosnovnija ljudska prava (ime jezik itd) u tom sistemu nijedan km autoputa nije napravljen u bosni ali zato jesu bunkeri vrijedni nekoliko milijardi...nebitno...ako je policija hnk kantona pro skutorska i ako vas ne stiti zasto onda ne postavite barikade na bulevaru i ne izvucete sve bosnjacke kadrove iz kantonalne policije pa ces vidjet kako su poslusni...to vase ljevicarstvo ce cam glave doci velez i mostar ce biti ono sto su nekad bili tek onda kad vi njima budete zeljeli nestanak onoliko koliko ga oni vama zele...sila samo silu razumije...nego pitao sam ranije o stadionu u sj logoru i niko mi nije odgovorio...nacuo sam da se pregovara s gradom o gradnji istog zna li neko nesto vise o tome...
po pisanju se nista ne razlikujes od ovih preko puta tako da za tebe isto vazi ko i za ove preko,zalibo me tuki sto si ti bosnjak,to nista ne mjenja stvar.Petokraka na grudima dresa samo moze biti jos veca i trajat ce dok i jedan navijac Veleza postoji,bilo ti krivo bilo pravo.Jeste da nam u ovakvoj politickoj situaciji to ne odgovara,jer nam podapinju svi,ali i ovo ce se mjenjati nece trajati vijecno.Velez ce i dalje slijediti antifasizam i radnistvo,i ostat ce na tom putu dok god ima svojih navijaca,a petokraka je bas simbol toga ako nisi znao.
P.S.Posto se ti dicis da si bosnjak,ja mislim da ti je najdrazi klub bio Djerzelez,jer je bio pravo bosnjacki klub :roll:
Ne interesuje me za koga navijas,eto te tamo ali sa tim stavovima ovdje nisi dobrodoso jer vrijedjas istinske navijace Veleza iz svih nacija.Kad bi se Velez preobrazio da to bude samo bosnjacki klub istog trena bih ga se odreko :twisted:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 05 feb 2017, 00:51

slika
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

MrBean
Kontakt:

Post Postao/la MrBean » 05 feb 2017, 22:06

Šta ima novo u Veležu, nešto se stišalo sve oko centralne tribine, stolica i krova?

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 05 feb 2017, 22:25

MrBean je napisao/la:Šta ima novo u Veležu, nešto se stišalo sve oko centralne tribine, stolica i krova?
Pa zar ne znas covjece auuuuuuuuuuuuuuu :o negdje si se pogubio mi otisli iz Vrapcica poceli gradit od 0 novi stadion haj natile da bacis koju lopatu cekimo te :kafa: :kafa: :kafa: :crazy: :crazy: :crazy:
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

MrBean
Kontakt:

Post Postao/la MrBean » 05 feb 2017, 22:38

Ja sam ozbiljan i treba mi ozbiljan odgovor ako neko zna ako ne onda ništa

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 feb 2017, 23:49

MrBean je napisao/la:Ja sam ozbiljan i treba mi ozbiljan odgovor ako neko zna ako ne onda ništa
Ne brini se, svaki dan se nesto radi na Stadionu. Bit ces iznenadjen kada se veliki dio zavrsi do pocetka sezone.

MrBean
Kontakt:

Post Postao/la MrBean » 05 feb 2017, 23:53

Da nadam se da će stolice i krov biti postavljeni uskoro, neki su govorili za 15 dana a neki tek kad uđemo u Premijer ligu ali eto vidjet ćemo, samo nek se radi to je bitno :)

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 06 feb 2017, 00:16

Radi se, ne mora svako dan biti slika na fb. Bit će uskoro, ne brini ništa dok su tu ovi ljudi :wave:
FORZA VELEŽ!

Radovance
Kontakt:

Post Postao/la Radovance » 06 feb 2017, 09:28

Pozdrav Raja. Nije me bilo odavno, ali bio sam u frci majke mi moje. Mjenjao sam puno nekih stvari, bilo je svega majke mi moje i natezanja i zatezanja, ali prezivih. Zadnji put su me ovdje banovali, kad je bio napad na nas iz pravca podrinja, pa sam ponosno branio nase boje, mozda je bilo spominjanja majke, ali diraj mi sve samo nemoj Velez. Onda se nisam vise mogao prikljuciti, nedostajali ste mi svi majke mi moje. Ali ja nisam vazan, vazan je samo Velez majke mi moje, patio sam proslo ljeto iz dna duse, ali Bogu hvala sve se fino zavrsi, dusmanima ne podje za rukom da nas ugase.

Uz put da svim dusmanima i domacim i stranim porucim da mi svi dobro pofafaju i izdudlaju ovu moju hercegovacku kobasicu, eto jedino to mogu probati da ugase, ali mnoge su probale, a kobasica se ne gasi i majke mi moje nakon svih ovih godina radi ko singerica.

Pozdrav svima evo sad idem cuvati djecu, Milena radi, volim vas sve majke mi moje, nemoze nam niko nista.

MrBean pa covjece jesi li ti normalan ili ti noge smrde? Koliko vise jedno te isto pitanje postavljas stvarno is pravi kreten, provociras, ali ako si isao u specijalnu skolu evo da ti se odmah ovdje izvinim jer nikad ne bih retardirana covjeka omalovazavao.

Allez Velez!
Actresses, Radovance will screw you all...

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 06 feb 2017, 11:46

Radovance je napisao/la:Pozdrav Raja. Nije me bilo odavno, ali bio sam u frci majke mi moje. Mjenjao sam puno nekih stvari, bilo je svega majke mi moje i natezanja i zatezanja, ali prezivih. Zadnji put su me ovdje banovali, kad je bio napad na nas iz pravca podrinja, pa sam ponosno branio nase boje, mozda je bilo spominjanja majke, ali diraj mi sve samo nemoj Velez. Onda se nisam vise mogao prikljuciti, nedostajali ste mi svi majke mi moje. Ali ja nisam vazan, vazan je samo Velez majke mi moje, patio sam proslo ljeto iz dna duse, ali Bogu hvala sve se fino zavrsi, dusmanima ne podje za rukom da nas ugase.

Uz put da svim dusmanima i domacim i stranim porucim da mi svi dobro pofafaju i izdudlaju ovu moju hercegovacku kobasicu, eto jedino to mogu probati da ugase, ali mnoge su probale, a kobasica se ne gasi i majke mi moje nakon svih ovih godina radi ko singerica.

Pozdrav svima evo sad idem cuvati djecu, Milena radi, volim vas sve majke mi moje, nemoze nam niko nista.

MrBean pa covjece jesi li ti normalan ili ti noge smrde? Koliko vise jedno te isto pitanje postavljas stvarno is pravi kreten, provociras, ali ako si isao u specijalnu skolu evo da ti se odmah ovdje izvinim jer nikad ne bih retardirana covjeka omalovazavao.

Allez Velez!
Pa gdje si bola toSre falio si nam pravo :tokralju: :thumbup:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Motti
Kontakt:

Post Postao/la Motti » 06 feb 2017, 14:27

Predsjednik skupstine kluba o aktivnostima u klubu i nekim planovima.

http://mostarski.com/klupske-prostorije ... u-cernici/

Sta je sa utakmicom sa Bosnom, hoce li biti odigrana danas? Poprilicno lose vrijeme za utakmicu.

PS. http://fkvelez.ba/sporazumni-raskid-ugo ... -fk-velez/
Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08

Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?

Radovance
Kontakt:

Post Postao/la Radovance » 06 feb 2017, 15:16

[/quote]

Pa gdje si bola toSre falio si nam pravo :tokralju: :thumbup:[/quote]

Pozdrav brato. Vratio sam se napokon, Vraca se jak Velez, vracam se i ja, da dusmane zigu opet majke mi moje. Trebamo se jednom naci ovdje raja sa foruma, negdje gdje neke sa pozamasnim grudima sluze, **** ga velike dude su mi slabost priznam majke mi moje, pa da popijemo koju.

:opaopa:
Actresses, Radovance will screw you all...

stampy

Post Postao/la stampy » 06 feb 2017, 16:40

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 07 feb 2017, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 06 feb 2017, 18:00

Kraj tekme Velez-Bosna 2:1 Strijelci Ovcina i Brandao :njanjanja:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

stampy

Post Postao/la stampy » 06 feb 2017, 19:12

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:16, ukupno mijenjano 4 puta.

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 06 feb 2017, 22:12

Dobri rezultati pripremnih utakmica i igra također raduje ako je suditi po tome brzo cemo opstanak osigurati pa sljedece sezone napadamo PL.
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 06 feb 2017, 23:44

Bravo Rođeni, idemo dalje, bit ce ovo sve u redu :opaopa: :opaopa:
FORZA VELEŽ!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.