Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kad smo vec usli u raspravu, plate administraciji kasne kao jedan vid ''kazne'' za lose odradjen posao. To je sve, pisao sam to i na nasoj temi. Niti jednom igracu se ne duguje nista a i zaposlenima je plata uplacena vec, znaci kasnila je...Merhaba je napisao/la:Ah ti Tuzlaci![]()
Nemate vi problema sa platama sto se tice prvog tima ali ima jos zaposlenika u FKS.Mozda je kod nas i gore ali nemam inf
Ajde ne lazi i ne valjaj gluposti,nasim igracima je sve isplaceno evo godinama unazad za razliku od vasih. Vi ste mitomani jer ako dovedemo 2 igraca odma nemamo para,dok vi dovodite 25 kao na polusezoni pa vam jedan ostao samo ostali uzeli grdne pare,tjesite se samo i naprdjujte jer nasa uprava radi i cuti. Da nemamo para nebi se odbile ponude za Duljevica i Ahmetovica lazove. Jos jedna bitna stavka nemamo nikakve dugove za razliku od drugih. Nije ni 15 posto a nije ni 400 miljaMerhaba je napisao/la:Pitari , malom Hadzicu stope ljubite.Da malog niste prodali niko plate ne bih vidio. Od sutra krece isplata plata svima u klubu ako mi ne vjerujete pitajte zaposlene. Za malog cete dobiti oko 400k sa svim bonusima ako Bog da i nek se mali probije to je moja zelja svakom djetetu iz BiH. 15 posto od sljedeceg transfera je vase sto je takodjer dobar posao
Sto se tice uprave dobice platu kad zasluzeMerhaba je napisao/la:Maca citaj malo bolje
Imate vi zaposlenika i osim uprave. Ko radi sa djecom u skoli fudbala Asim Ferhatovic Hase , ko radi sa djecom u akademiji , ko vam cisti ,ko radi u fanshopu itd itdzagor1987 je napisao/la:Sto se tice uprave dobice platu kad zasluzeMerhaba je napisao/la:Maca citaj malo bolje
Naravno nije frkabelosevic28 je napisao/la:POZZ za Muhonija, prosvjetitelja koji me edukuje
tanko si informisan, e sad da li svjesno lažeš il se neko šprda, tvoj problem....Merhaba je napisao/la:
Imate vi zaposlenika i osim uprave. Ko radi sa djecom u skoli fudbala Asim Ferhatovic Hase , ko radi sa djecom u akademiji , ko vam cisti ,ko radi u fanshopu itd itd
Gdje ce zavrsiti najbolji lijevi bek lige kako si ga ti nazvao Almir Bekic koji nije ni u prvoj postavi Sarajeva ?Majkl je napisao/la:Jooooge počeraaaaaaaj
I ja sad gledam, evo trazim po garazi masku za varenje da udem na forum, ubi u ociHElo je napisao/la:Joj grba Olimpika al šljašti na ovoj početnoj str. premijer lige kakva kombinacija boja
samirr je napisao/la:Gdje ce zavrsiti najbolji lijevi bek lige kako si ga ti nazvao Almir Bekic koji nije ni u prvoj postavi Sarajeva ?Majkl je napisao/la:Jooooge počeraaaaaaaj
Djesi Danac, gdje ti je onaj prijatelj PrasacMajkl je napisao/la:Jooooge počeraaaaaaaj
DenchiNL je napisao/la:šta ovo izlaze informacije da Kostić neće niđe?
spominje nekih 75 hiljada razloga?
Jeste isplatili ljudima plateDenchiNL je napisao/la:šta ovo izlaze informacije da Kostić neće niđe?
spominje nekih 75 hiljada razloga?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.