U preduzeće da radiš, prošla su ta vremena. Sad samo moderne tehnologijeVijadukt je napisao/la:sta ces, za mene je pisaca masina. Nije zvaka za seljaka.Raonffa je napisao/la:
Amaterski, al' mlad si vrijeme je pred tobom.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
U preduzeće da radiš, prošla su ta vremena. Sad samo moderne tehnologijeVijadukt je napisao/la:sta ces, za mene je pisaca masina. Nije zvaka za seljaka.Raonffa je napisao/la:
pa rio ima dobar ukus, bar što sam mogo vidjet na forumu, osim što navija za kog navijalegenda reala je napisao/la:Onaartemis77 je napisao/la:šta fali njemu?legenda reala je napisao/la:Sta njoj fali
Reko ima los ukus, jel to navija za united i ona il nes drugo
Srce, ruke i lopata.Raonffa je napisao/la:U preduzeće da radiš, prošla su ta vremena. Sad samo moderne tehnologijeVijadukt je napisao/la:sta ces, za mene je pisaca masina. Nije zvaka za seljaka.Raonffa je napisao/la:
Auu ovo je za auto replay i svakodnevnu uporabuDonnie Darko je napisao/la:
Ma jok. I ne viđam te po forumu.. Slabo te ima ja mislio da si se oženioRaonffa je napisao/la:••••
Jel to nisi otkrio još Lord Pretty Flacko Jodyea drugog?Besic je napisao/la:Auu ovo je za auto replay i svakodnevnu uporabuDonnie Darko je napisao/la:
Tako je, lopata nikad izdala nije!Vijadukt je napisao/la:
Srce, ruke i lopata.![]()
Kakva tehnologija, kakvi supljaci.
I nema me plaho vala, uđem skoro svaki dan al' urijetko pišem u zadnje vrijeme.DANTES je napisao/la:Ma jok. I ne viđam te po forumu.. Slabo te ima ja mislio da si se oženioRaonffa je napisao/la:••••
I mene interesuje ..JohnCleese je napisao/la:Ima li kakav ozbiljan info za ovu trojicu momaka koji su nestali ?
https://www.facebook.com/amar.n.kozlic?fref=tstuzlak1987 je napisao/la:I mene interesuje ..JohnCleese je napisao/la:Ima li kakav ozbiljan info za ovu trojicu momaka koji su nestali ?
Kako smo saznali svi nestali momci su zivi no jos uvijek im se ne zna tacna lokacija svi misle da se nalaze na teritoriji Sarajeva toliko od mene ovo su najnoviji vijesti iz MUP-a ZD Kantona
Nemoj griješit dušu bezveze, mnogo veća mogućnost je da nisi u pravu.Marsal je napisao/la:Ma ko ih yebe. 3 balava idiota odrasla na totalno pogresnim zivotnim vrijednostima. Smijem se po zivot kladit da su dobro i da je ovo neki hir ili preseravanje. Kad ih nadju treba ih prvo policija nalomit jer su ih dzaba digli na noge a onda roditeljima dat palice da ih oni istrišćaju.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Jabroni, rio_Ferdy88 i 13 gostiju.