Na kakve niske grane spade zvijezda

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Znas kakvi smo mi Balkanci,kada gubis uvek ce ti "navijaci"krenuti da lupaju pa makar ti to bila i braca na tribini.GoRaN je napisao/la:Ja sam gledao samo drugo poluvrijeme...Ali kakav fin docek slovackih navijaca?Ja sam vidio da su stolice letjele u gostujuci sektor i obratno...
Sa te strane ne treba nista,sa druge strane ''prokisnjava''Devil je napisao/la:Najposeceni klub proslog cetvrtka u kvalifikacijama.Da li je potrebno jos sta sa ove strane?
Devil je napisao/la:Revans pod znakom pitanja!!!Steta.
Koliko god bi voleo da prodjemo Slovana toliko bi zeleo da izgubimo.
Zasto?Znace se posle revansa.
Pazi ja bih ove godine zrtvovao evropu pa da Adzic i Ratko odu nego da to ucine u jeku prvenstva,jer ako ispadnemo sada novi trener(Muslin ili Jankovic)ce imati vremena nekih 7 dana,pa eto i nek izgubimo prvu(sto obicno radimo)ima 14 dana sto mu je dovoljno za novu filozofiju igre.alan_kardec je napisao/la:Devil je napisao/la:Revans pod znakom pitanja!!!Steta.
Koliko god bi voleo da prodjemo Slovana toliko bi zeleo da izgubimo.
Zasto?Znace se posle revansa.
Ni pod kojim okolnostima ne bih volio da Zvezda ispadne! Nikada!!!
Evo čitam po medijima iz Srbije čini se da Dostanić u revanšu mijenja formaciju. Prema onome što se vidi na treninzima iz prve ekipe ispadaju Guma Bogdanović (Bogu hvala), Jevtić i vrlo vjerovatno još poneko (moguće Milovanović zbog povrede). U igru od prve minute će 99% Trifunović i vrlo vjerovatno Vešović, moguće i Isah.
Na **** pročitah da vlasnik Rada, Ranko Stojić, NUDI Zvezdi Andriju Kaluđerovića.
Pa mi Evropu "žrtvujemo" svake godine, a u zadnje vrijeme smo počeli "žrtvovati" i prvenstvo. Nije mi jasno zbog koga, zbog čega. Da li je baš vrijedno "žrtvovati" bilo šta u Zvezdi zbog jednog ili dvojice ljudi? Zvezda gubi mnogo i u finansijskom smislu ako ispadne u četvrtak.Devil je napisao/la:
Pazi ja bih ove godine zrtvovao evropu pa da Adzic i Ratko odu nego da to ucine u jeku prvenstva,jer ako ispadnemo sada novi trener(Muslin ili Jankovic)ce imati vremena nekih 7 dana,pa eto i nek izgubimo prvu(sto obicno radimo)ima 14 dana sto mu je dovoljno za novu filozofiju igre.
Sto se tice formacije,ako ispadnu i Guma i Deki onda sigurno ulaze Savio i ISah(osim ako ponovo nema neke fiks ideje),jer nam treba cvrstina u vezi.
I da ako ode Adzic mi cemo biti bar 50+% jaci jer je Lazetic rekao da sigurno dolazi ako Ivan ode.
edit:I zaboravih da kazem da imamo tradiciju protiv nas,a to je da kada god smo izgubili na MArakani ispali smo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.