auu, čekamo šta će @rio rećilegenda reala je napisao/la:E pa jesteartemis77 je napisao/la:
bih povjerovo, al mislim da nije

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
auu, čekamo šta će @rio rećilegenda reala je napisao/la:E pa jesteartemis77 je napisao/la:
nemoj sad tako. al mislim da bi ste se slagalilegenda reala je napisao/la:
Sve u svoje vrijeme![]()
Extra bi nam biloIncognito87 je napisao/la:nemoj sad tako. al mislim da bi ste se slagalilegenda reala je napisao/la:
Sve u svoje vrijeme![]()
vjerujem buraz, kad bi se vas dvoje sastali to bi bio zemljotres na širem području BPKlegenda reala je napisao/la:Extra bi nam biloIncognito87 je napisao/la:nemoj sad tako. al mislim da bi ste se slagalilegenda reala je napisao/la:
Sve u svoje vrijeme![]()
Još se tražimDonnie Darko je napisao/la:
Timmy Turner je prakticno kopija Travis Scottovog zvuka i stila, tako da mozes pokusati sa njim.
Nisam siguran na kojem si nivou jos, ne zelim da ti preporucim nesto za sta jos nisi spreman
zastorasavoje je napisao/la:
Legendo, ne spominji me.
Ma cini ti se, zasto tako lose misljenje o mom ustipcetuIncognito87 je napisao/la:vjerujem buraz, kad bi se vas dvoje sastali to bi bio zemljotres na širem području BPK
Ne vjeruj legendi ni kad ti darove nosi, ložač je to stariartemis77 je napisao/la:auu, čekamo šta će @rio rećilegenda reala je napisao/la:E pa jesteartemis77 je napisao/la:
Zavisi šta je novo izašlo u to vrijemeBesic je napisao/la:Još se tražimDonnie Darko je napisao/la:
Timmy Turner je prakticno kopija Travis Scottovog zvuka i stila, tako da mozes pokusati sa njim.
Nisam siguran na kojem si nivou jos, ne zelim da ti preporucim nesto za sta jos nisi spreman![]()
Šta slušaš kad hoćeš ubiti vrijeme i kad čekaš u redu s penzionerima?
por que?Raonffa je napisao/la:Jesmo se to ja i ti kamenjem gađali?DANTES je napisao/la:
![]()
Vidim izbjegavaš me, da nisi šta ljut kontamDANTES je napisao/la:por que?Raonffa je napisao/la:Jesmo se to ja i ti kamenjem gađali?DANTES je napisao/la:
![]()
Ne bi pogrijesio i da te izbjegava.Raonffa je napisao/la:Vidim izbjegavaš me, da nisi šta ljut kontamDANTES je napisao/la:por que?Raonffa je napisao/la:
Jesmo se to ja i ti kamenjem gađali?
Ti ga nahavrako vidim jaVijadukt je napisao/la:
Ne bi pogrijesio i da te izbjegava.
Dantes slusa Loncarevica.
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, muhamedhulk i 34 gosta.