Trenutna mu je projekcija da će biti draftan u 3. rundi no vjerujem da će pasti još niže zato jer nije pozvan na combine zbog incidenata van terena, tko god ga uzme pogodit će jer je pravi all around RB koji može služiti i kao receiver. Također ne bi imao ništa protiv da ga Eaglesi uzmu u kasnijim rundama.GoRaN je napisao/la:Ma dobro treba ljude razumjeti, posebno Brownse.Previše su se puta opekli na QB - a, pa im se Garoppolo čini kao koliko - toliko sigurnija opcija od drafta.A Bearsi bih volio da se pretvore u ekipu sličnu Chiefsima.Dominantna odbrana, solidan i uigran napad, i čisto ok QB kojem bi Howard uveliko olakšao posao.Nisu mi oni nekako za top QB - a, a i ligi treba više krkanskih ekipa da se ne pretvori sve flag football.![]()
Ovaj Joe Mixon iz Soonersa izgleda kao strašan RB.Brzina, snaga, strpljenje, zna probit' tackle, jak stiff arm, preskače ljude...S obzirom na situaciju sa Drug Martinom, ne bih imao ništa protiv da ga Tampa pokupi u 3-4 rundi.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Matt Ryan MVP i Offensive Player of the Year
Khalil Mack Defensive Player of the Year
Dak Prescott Offensive Rookie of the Year
Joey Bosa Defensive Rookie of the Year
Jason Garrret Coach of the Year
Kyle Shanahan Assistant Coach of the Year
Cowboys Offensive Line of the Year
Khalil Mack Defensive Player of the Year
Dak Prescott Offensive Rookie of the Year
Joey Bosa Defensive Rookie of the Year
Jason Garrret Coach of the Year
Kyle Shanahan Assistant Coach of the Year
Cowboys Offensive Line of the Year
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bosa rookie of the year? Kradja svih vremena
EDIT:
ipak sad sam tek vidjeo da se radi o defanzivnom rookie godine
..ucini mi se da se radi o rookie godine
EDIT:
ipak sad sam tek vidjeo da se radi o defanzivnom rookie godine

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 05 feb 2017, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ryanu MVP, Bradyu titula. Može tako
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Rodgo izgleda jedino na ss.ba forumu dobio neku nagraduRyan, 31, received 25 votes from a nationwide panel of 50 media members who regularly cover the league. New England Patriots quarterback Tom Brady finished second with 10 votes, followed by Dallas Cowboys running back Ezekiel Elliott and Oakland Raiders quarterback Derek Carr, who each received six.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
KingJamesMVP je napisao/la:Ryanu MVP, Bradyu titula. Može tako

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Fox Sport HD? Cisto da se obezbjedimo na vrijeme...rio_Ferdy88 je napisao/la::

- tuzlak1987
- Kontakt:
Juventus-Inter, pa SB

- SlevinKelevra
- Kontakt:
I prosle godine je bio neki derbi veliki pred SB...tuzlak1987 je napisao/la:Juventus-Inter, pa SB

jel to nema ove godine "rookie of the year"? vidim ima samo ofanzivni i defanzivni rookie, ali nema generalno.
nego ovo vrijeme me ubi, bili smo na jahorini i čist zrak me opio i uništio, moram pod hitno odspavati prije superbowla. zadnji puta kad mi se to desilo i kad nisam uspio ustati promašio sam helmet catch davida tyreea
daklr nek pobijedi pošteniji ....
nego ovo vrijeme me ubi, bili smo na jahorini i čist zrak me opio i uništio, moram pod hitno odspavati prije superbowla. zadnji puta kad mi se to desilo i kad nisam uspio ustati promašio sam helmet catch davida tyreea

tampa bi trebala trade up napraviti i uzeti mikea williamsa, arizonu taj neće proći, ako ne ode i ranijeGoRaN je napisao/la:Ma dobro treba ljude razumjeti, posebno Brownse.Previše su se puta opekli na QB - a, pa im se Garoppolo čini kao koliko - toliko sigurnija opcija od drafta.A Bearsi bih volio da se pretvore u ekipu sličnu Chiefsima.Dominantna odbrana, solidan i uigran napad, i čisto ok QB kojem bi Howard uveliko olakšao posao.Nisu mi oni nekako za top QB - a, a i ligi treba više krkanskih ekipa da se ne pretvori sve flag football.![]()
Ovaj Joe Mixon iz Soonersa izgleda kao strašan RB.Brzina, snaga, strpljenje, zna probit' tackle, jak stiff arm, preskače ljude...S obzirom na situaciju sa Drug Martinom, ne bih imao ništa protiv da ga Tampa pokupi u 3-4 rundi.
onda sve ostalo ulagati u OL, osigurati jamiesa i tek od 2018 krpiti odbranu, a RB situacija nije nimalo loša, ima tu pored martina još par njih koji nisu baš za podvoz ...
ma biće ove godine vrhunski draft, ima par timova kojima samo malo fali do playoffa, a ima par timova poput meda ili brownsa koji bi mogli napraviti pometnju u draftu ako krenu birati kako ostali ne očekuju

zaboravih, ovi u americi imaju odma poslije superbowla na FOXu prvu epizodu "24" ... .baš me interesuje oće li ti inašta ličiti bez jacka i chloe
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovdje se SB zavrsava u 5 ujutru, tako da polumrtvi budemo sta mogu nakon toga 

Pa zar nije već prije par dana Dak izabran kao Rookie of the Year ili sam ja krivo vidio?jestamaji je napisao/la:jel to nema ove godine "rookie of the year"? vidim ima samo ofanzivni i defanzivni rookie, ali nema generalno.
nego ovo vrijeme me ubi, bili smo na jahorini i čist zrak me opio i uništio, moram pod hitno odspavati prije superbowla. zadnji puta kad mi se to desilo i kad nisam uspio ustati promašio sam helmet catch davida tyreea![]()
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dje si ba?SlevinKelevra je napisao/la:Fox Sport HD? Cisto da se obezbjedimo na vrijeme...rio_Ferdy88 je napisao/la::Mijenjace se i IP adrese i sve. Mislim, OK mi je SK i momci koji rade prenose, ali nije to- to, kad je SB

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bit će stream u HD-u, ne brini, rano je još, postavit će ovdje:SlevinKelevra je napisao/la: Dje si ba?
https://www.reddit.com/r/nflstreams/
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
https://www.foxsportsgo.com/
Bit će ovdje pregame show za sat i pol i utakmica, samo treba namjestiti USA IP.
Bit će ovdje pregame show za sat i pol i utakmica, samo treba namjestiti USA IP.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
da li je to alem ? on bi sa Hardenom prije MVP uzeo nego titulu aahahahahahMig_Mig je napisao/la:Samo bi jedan momak iz "sarajeva" uzeo MVP nagradu prije titule haha![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 2 gosta.