FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

katarakta

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la katarakta » 05 feb 2017, 18:03

DO POČETKA JESENJEG DIJELA SEZONE
Niko, niko, samo Sloboda

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 05 feb 2017, 18:04

katarakta je napisao/la:DO POČETKA JESENJEG DIJELA SEZONE
Ko je bio tada glavni baja u klubu?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 feb 2017, 18:05

benTzley je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Vi mislite da je on davao ovakve ugovore jer je mislio da treba, a ne jer je imao strategiju? Sve to je u jednoj pozajmici koja ga drzi u igri, a koju nije aktivirao. Ovi sada neka idu, dobili su fine pare koje ce samo Azmirov racun osjetiti, a ne Slobodin jer je sve uradjeno kako bi se imala podloga za buduce DD.
Pa kad uzmem u obzir cinjenicu da ima milione i da ih je sam zaradio mislim da je imao strategiju al kad znam isto tako da kocka i da baca velike pare na kocku onda njemu i ovo sto je izgubio nije nista i s te strane mislim da nije imao strategiju al to ne znamo ni ti ni ja samo ce vrijeme pokazat sta je radio.
Cuo sam i ja to za kockanje, da se bace nevjerovatne pare za jedan dan :rol:

Zato me je uvijek interesovalo jel ima neku kombinaciju gdje porez prema USA prebacuje samo u ulaganje na druge stvari i tako legalno vara Pentagon :mrgreen: Jer baca bacene pare.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 05 feb 2017, 18:09

Ma druze ja opet kazem nije ovim ljudima lako( iskljucujem id ljudi Karića) preuzeli su vruć krompir, i to treba cijenit. Al prvi press i cuvene viber poruke karića i izjava nikom se nista neduguje. Poslije par dana karićeva izjava Dali smo zebi sl.papire on nam je oprostio dugove, na rucku prije zimske pauze kaze predsjednik isplaćene su svima plate i klub nema dugova ptema nikom. Odmah kroz sat info pirija kole itd nisu dobili novce. U tome je problem sve price

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 feb 2017, 18:11

Pa za Zebu je vjerovatno to da je bolje mu dati ciste papire nego 10 hiljada po 10 hiljada gomilat, a znas da nemas te pare..

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 05 feb 2017, 18:15

xeksor je napisao/la:Ma druze ja opet kazem nije ovim ljudima lako( iskljucujem id ljudi Karića) preuzeli su vruć krompir, i to treba cijenit. Al prvi press i cuvene viber poruke karića i izjava nikom se nista neduguje. Poslije par dana karićeva izjava Dali smo zebi sl.papire on nam je oprostio dugove, na rucku prije zimske pauze kaze predsjednik isplaćene su svima plate i klub nema dugova ptema nikom. Odmah kroz sat info pirija kole itd nisu dobili novce. U tome je problem sve price
Ima brzopletih izjava ni meni se to ne svidja al eto za Piriju se u startu znalo da nije dobio platu, a za Koleta nikad nije receno da nije dobio platu, cak ni on nije spominjao nigdje u medijima, nego je Kostic trazio 50.000 KM da mu se isplati koje mu se navodno duguju

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 feb 2017, 18:16

105.000 KM Kosticu za godinu dana, van svake pameti. Karicu i Dzidicu po 85.000. Zebi, Faticu, Lazevskom ko zna koliki.

jel ovo pranje para jbt led jer odbijam da vjerujem da je Azmir tolika budala bio
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 05 feb 2017, 18:17

opet u krug. Upadaju u oci ovi smjesni ugovori. U pravu je cini mi se @ultrasstyle_tz ocigledno je da klubu treba par pravih uposlenika a ne ovih bivsih fudbalera sveznadara, koji nikad nista nisu osvojili i koji su tu samo zato da bi im se dugovanja pokrila.

Ima li ovih nasih fudbalera u Turskoj. Ima li kakvih pripremnih?
& $ ?

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 05 feb 2017, 18:21

ultrasstyle_tz je napisao/la:105.000 KM Kosticu za godinu dana, van svake pameti. Karicu i Dzidicu po 85.000. Zebi, Faticu, Lazevskom ko zna koliki.

jel ovo pranje para jbt led jer odbijam da vjerujem da je Azmir tolika budala bio
Nije to pranje para. To je pozajmica. Jednostavna prica. Kako brzo nevidjeno zaduzit klub i uvezati grad u cijelu pricu. Grad partner u Slobodu ulaze zemljiste a gradzevinsko preduzece kompenzira pozajmice kroz to zemljiste na kojem ce graditi trzne, zgrade itd. Vidi slucajnosti i Azmir ima gradzevinsko preduzece.
& $ ?

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 05 feb 2017, 18:23

Ma druze ja nisam vidio tu informaciju da se pominje tih 50 000, ali ako mu se plaćalo ima presss pa karić opet moze slikat sve isplate i demantovat to riskirajući opet finansojsku policiju, al bi ga zadrzali. Ja kazem sigurno da mi je on ibfatić reko da su zadnju platu dobili u sepzembru za 8 mjesec

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 feb 2017, 18:23

U utorak prijateljska protiv Karvine, oni postavljaju snimke utakmica na svoj kanal, mozda prenose i live ko ce znati.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 05 feb 2017, 18:25

Azmir nema građevinsko pteduzeće već transportno , nekih 20 slepera u bih on je kupio zemlju pa će angazovat neke firme za izgradnju . On mjesalice nema.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 05 feb 2017, 18:26

xeksor je napisao/la:Azmir nema građevinsko pteduzeće već transportno , nekih 20 slepera u bih on je kupio zemlju pa će angazovat neke firme za izgradnju . On mjesalice nema.
Na isto se svede. Gradzevinsko zemljiste

tuzlak1987 Zna li se u koliko sati?
& $ ?

katarakta

Post Postao/la katarakta » 05 feb 2017, 18:37

Sporazum nema veze s ugovorom. Ja mislim da na osnovu ovog nigdje ništa ne bi mogao dobiti. Sporazum je interna stvar, u Savezu gledaju ugovor.
Niko, niko, samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 feb 2017, 18:40

Ju brate puno je ovo para.....
Ultra je upravu,nemoguce da je tolika budala Azmir bio.....Cuj 50 000 na ruke pa yebem ti mater Kosta nisi Maldini :urnebes:
Ma mozda je svjesno i Husic to radio pa sada ima milione u klubu i kada bude vrijeme privatizacija.
Radnik je uredjen klub zna se ko sta radi i kako i zato su tu gdje jesu.
Kod nas je haos godinamaa i tesko se iscupat...
Ps.
Joj Azmira cuj 50 000 :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 05 feb 2017, 18:44

Daš im po sto milja godišnje i opet **** ništa ne osvoje
Niko, niko, samo Sloboda

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 feb 2017, 18:44

solinas je napisao/la: Radnik je uredjen klub zna se ko sta radi i kako i zato su tu gdje jesu.
Nista posebno, samo nisu retardi
Nad tobom sunce najljepše sja

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 feb 2017, 18:50

pinoglavi je napisao/la:
solinas je napisao/la: Radnik je uredjen klub zna se ko sta radi i kako i zato su tu gdje jesu.
Slazem se,Senad je retard zesci.
A bogami i Azmir,ili to ili je naivan ko kakva seljancica.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 05 feb 2017, 18:52

solinas je napisao/la:Ju brate puno je ovo para.....
Ultra je upravu,nemoguce da je tolika budala Azmir bio.....Cuj 50 000 na ruke pa yebem ti mater Kosta nisi Maldini :urnebes:
Ma mozda je svjesno i Husic to radio pa sada ima milione u klubu i kada bude vrijeme privatizacija.
Radnik je uredjen klub zna se ko sta radi i kako i zato su tu gdje jesu.
Kod nas je haos godinamaa i tesko se iscupat...
Ps.
Joj Azmira cuj 50 000 :urnebes:
vjeruj jos uvijek je ;) nastavio je tradiciju u Slogi tako da su propali matorci poput Pantica, Moranjkica, Stjepanovica uzeli fine pare na ruke za narednu polusezonu :kafa: a posto Sloga nikog ne zanima on te pare nece nikad vratiti za razliku od Sobode gdje se moze nadati pretvodbi u dd :kafa:
Sloboda Tuzla

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 05 feb 2017, 18:54

solinas je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Slazem se,Senad je retard zesci.
A bogami i Azmir,ili to ili je naivan ko kakva seljancica.
Ma azmir je ovim ugovorima pokazao kako nije imao pojma o vodjenju kluba...Al ko ce ga znati sta je tu jos po strani

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.