FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
https://youtu.be/UYDYRLPpTqs
Evo super analize za Bravoljupce, kojih je puna ova tema.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Ne znam zašto vodite uopšte te polemike o Bravu i Stegenu?.....Bravo je u Barsi branio dve FANTASTIČNE sezone i to samo budale mogu osporiti....što se "mana" tiče jedina kojoj mu mogu zameriti što nije došao još 2-3 godine ranije, bilo bi puno bolje i za njega i za Barsu koja je bila spala na mučenog Pinta dve sezone i koštalo je to.....nije da nijeHankMoody je napisao/la:https://youtu.be/UYDYRLPpTqs
Stegen takodje fenomenalan golman, malo poljuljanog samopuzdanja zbog tog (iznenadnog i neočekivanog da se ne lažemo) dovodjenja Brava i stavljanjem u drugi plan u tom periodu......ali vratio se, sve je bolji i bolji, ima tu i tamo još uvek nekih grešaka koje treba i verujem da će iskustvom otkloniti, prevashodno mislim da mi ponekad ume delovati dekoncentrisano....u svakom slučaju mislim da ima veliku budućnost jer mu je tek 25 godina.
Niko ne spori njegove dvije sezone. Ovo je u cilju osporavanja mišljenja većine ovdje, koja kuka jer ga se prodalo ove sezone, a očito brojke pokazuju koliko je pao u formi. Sjajan posao je bila njegova prodaja, a davanje šanse nekom mlađem da bude broj 1.parangal je napisao/la:Ne znam zašto vodite uopšte te polemike o Bravu i Stegenu?.....Bravo je u Barsi branio dve FANTASTIČNE sezone i to samo budale mogu osporiti....što se "mana" tiče jedina kojoj mu mogu zameriti što nije došao još 2-3 godine ranije, bilo bi puno bolje i za njega i za Barsu koja je bila spala na mučenog Pinta dve sezone i koštalo je to.....nije da nijeHankMoody je napisao/la:https://youtu.be/UYDYRLPpTqs
Stegen takodje fenomenalan golman, malo poljuljanog samopuzdanja zbog tog (iznenadnog i neočekivanog da se ne lažemo) dovodjenja Brava i stavljanjem u drugi plan u tom periodu......ali vratio se, sve je bolji i bolji, ima tu i tamo još uvek nekih grešaka koje treba i verujem da će iskustvom otkloniti, prevashodno mislim da mi ponekad ume delovati dekoncentrisano....u svakom slučaju mislim da ima veliku budućnost jer mu je tek 25 godina.
Hebiga....nisu svi Dino Zoff ili Bufon, godine čine svoje.....nekog "stignu" pre nekog posle.......kažem opet, šteta što nije došao bar 2-3 ranije u Barsu ali šta je tu je......da li je mogao ostati i ove sezone? Da, ali bi zaista bilo nepravedno prema Stegenu....ipak je doveden da brani...HankMoody je napisao/la:Niko ne spori njegove dvije sezone. Ovo je u cilju osporavanja mišljenja većine ovdje, koja kuka jer ga se prodalo ove sezone, a očito brojke pokazuju koliko je pao u formi. Sjajan posao je bila njegova prodaja, a davanje šanse nekom mlađem da bude broj 1.parangal je napisao/la:Ne znam zašto vodite uopšte te polemike o Bravu i Stegenu?.....Bravo je u Barsi branio dve FANTASTIČNE sezone i to samo budale mogu osporiti....što se "mana" tiče jedina kojoj mu mogu zameriti što nije došao još 2-3 godine ranije, bilo bi puno bolje i za njega i za Barsu koja je bila spala na mučenog Pinta dve sezone i koštalo je to.....nije da nijeHankMoody je napisao/la:https://youtu.be/UYDYRLPpTqs
Znaci da Messija prodaju u englesku i njegove brojke ocekivano padnu, ti bi pravdao prodaju ?HankMoody je napisao/la: Niko ne spori njegove dvije sezone. Ovo je u cilju osporavanja mišljenja većine ovdje, koja kuka jer ga se prodalo ove sezone, a očito brojke pokazuju koliko je pao u formi. Sjajan posao je bila njegova prodaja, a davanje šanse nekom mlađem da bude broj 1.
ser del barça es el millor que hi ha !
Porediš babe i žabe. Ali evo kontrapitanje, misliš li da je loš potez bio kad se nakon sezone 2006/07 nije prodao Ronaldinho za ogroman novac, nego se sačekalo još jednu sezonu da totalno krahira, pa se uzelo vrlo malo u odnosu na ono što je nuđeno godinu ranije? Iz ove perspektive, da ga se prodalo 2007. a on propao u tom klubu koji ga je kupio, svi bi slavili tadašnju upravu. Bit funkcije tih ljudi koji rade na transferima je procjena koliko ko još može dati, za to ih se plaća. Tako da ako bismo prodali Messija naredne godine za, lupam, 150 miliona, a on nikad više ne bi prebacio 20 golova u sezoni, naravno da bih pravdao.Scof1eld je napisao/la:Znaci da Messija prodaju u englesku i njegove brojke ocekivano padnu, ti bi pravdao prodaju ?HankMoody je napisao/la: Niko ne spori njegove dvije sezone. Ovo je u cilju osporavanja mišljenja većine ovdje, koja kuka jer ga se prodalo ove sezone, a očito brojke pokazuju koliko je pao u formi. Sjajan posao je bila njegova prodaja, a davanje šanse nekom mlađem da bude broj 1.
Ronaldinho je vec bio u strasnom padu tako da je bilo dosta argumenata za njegovu prodaju. Jedini argument za prodaju Brava je to sto je Ter Stegen izjavio da vise ne zeli biti na klupi. Znaci nikakav pad forme, i uopste ne mora znaciti da bi on u Barci branio ovako kako sad brani u Cityu jer u dvije sezone ranije je branio bez greske sa ovom odbranom ispred njega. Razumijem ja i da su ga prodali jer je dugorocno Ter Stegen bolje rjesenje, i tesko da bi nasli ovako mladog i kvalitetnog golmana, ali zbog njegovih ispodprosjecnih partija na pocetku sezone se ne trebate iznenaditi kada se s vremena na vrijeme spomene Bravo. U zadnje vrijeme je poceo braniti dobro i konacno je zasluzan za poneki bod..
ser del barça es el millor que hi ha !
Mudro zboriš.....šteta što neki "stručnjak" tako nije razmišljao prošle sezone.......prodo Mesija za 150.......kupio hitrog Gomeza, veštog AlkaserU i polivalentnog DigneTa.......i Bog da ga vidi. Mislim Bog da ga vidi jer bi morao danas da emigrira negde na neku egzotičnu destinaciju i uživa u lovi koju bi maknuo prilikom transferaHankMoody je napisao/la:Tako da ako bismo prodali Messija naredne godine za, lupam, 150 miliona, a on nikad više ne bi prebacio 20 golova u sezoni, naravno da bih pravdao.

Scof1eld je napisao/la:....Jedini argument za prodaju Brava je to sto je Ter Stegen izjavio da vise ne zeli biti na klupi. Znaci nikakav pad forme, i uopste ne mora znaciti da bi on u Barci branio ovako kako sad brani u Cityu jer u dvije sezone ranije je branio bez greske sa ovom odbranom ispred njega.

Nisi uspio shvatiti cijeli post? Javi se da ti ga na slogove raščlanim, možda onda uspiješ shvatiti...parangal je napisao/la:Mudro zboriš.....šteta što neki "stručnjak" tako nije razmišljao prošle sezone.......prodo Mesija za 150.......kupio hitrog Gomeza, veštog AlkaserU i polivalentnog DigneTa.......i Bog da ga vidi. Mislim Bog da ga vidi jer bi morao danas da emigrira negde na neku egzotičnu destinaciju i uživa u lovi koju bi maknuo prilikom transferaHankMoody je napisao/la:Tako da ako bismo prodali Messija naredne godine za, lupam, 150 miliona, a on nikad više ne bi prebacio 20 golova u sezoni, naravno da bih pravdao.
Nema potrebe za rasčlanjivanjem.....boldovano govori, sam si rekao.......lupaš. Od nekih "Bravoljubaca" do Mesija i šta bi bilo kad bi bilo......bilo bi što se babi snilo......čega tu ima za rasčlaniti? Naravno ako imaš potrebu ti nastavi, sloboda izražavanja je garantovano pravo....HankMoody je napisao/la:....Tako da ako bismo prodali Messija naredne godine za, lupam, 150 miliona, a on nikad više ne bi prebacio 20 golova u sezoni, naravno da bih pravdao.
Nemoj tako, ipak pojedinci s ove teme su "predvidjeli" pad forme Brava. To sto je promijenio ligu, saigrace, to nije bitno. Ipak je MAtS golmancina. Samo im jedna stvar ne ide u prilog, a to da Barca nije bila u ovakvoj situaciji zadnje 2 sezone sto se lige tice.Scof1eld je napisao/la:Jedini argument za prodaju Brava je to sto je Ter Stegen izjavio da vise ne zeli biti na klupi. Znaci nikakav pad forme, i uopste ne mora znaciti da bi on u Barci branio ovako kako sad brani u Cityu jer u dvije sezone ranije je branio bez greske sa ovom odbranom ispred njega.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Rekoh, ako bi se prodao Messi za toliki novac i onda totalno propao, kao Ronaldinho, zar ne bi bilo opravdano? Znam da je domen ŠBBKBB, ali eto, čisto da vidiš kontekst u kojem bi prodaja bila dobra stvar.parangal je napisao/la:Nema potrebe za rasčlanjivanjem.....boldovano govori, sam si rekao.......lupaš. Od nekih "Bravoljubaca" do Mesija i šta bi bilo kad bi bilo......bilo bi što se babi snilo......čega tu ima za rasčlaniti? Naravno ako imaš potrebu ti nastavi, sloboda izražavanja je garantovano pravo....HankMoody je napisao/la:....Tako da ako bismo prodali Messija naredne godine za, lupam, 150 miliona, a on nikad više ne bi prebacio 20 golova u sezoni, naravno da bih pravdao.
aman druže, razumeo sam te ja i prvi put.....ali to su (kako i sam kažeš) hipotetičke stvari......otkud je znam da li bi on dao 20 golova negde drugde? Možda ne bi ni 5 ili bi dao 55.....ko zna šta bi bilo kad bi bilo, slažeš li se? To je samo mišljenje i o tome nema rasprave....HankMoody je napisao/la:Rekoh, ako bi se prodao Messi za toliki novac i onda totalno propao, kao Ronaldinho, zar ne bi bilo opravdano? Znam da je domen ŠBBKBB, ali eto, čisto da vidiš kontekst u kojem bi prodaja bila dobra stvar.parangal je napisao/la:Nema potrebe za rasčlanjivanjem.....boldovano govori, sam si rekao.......lupaš. Od nekih "Bravoljubaca" do Mesija i šta bi bilo kad bi bilo......bilo bi što se babi snilo......čega tu ima za rasčlaniti? Naravno ako imaš potrebu ti nastavi, sloboda izražavanja je garantovano pravo....HankMoody je napisao/la:....Tako da ako bismo prodali Messija naredne godine za, lupam, 150 miliona, a on nikad više ne bi prebacio 20 golova u sezoni, naravno da bih pravdao.
Ronaldinjo je nešto drugo....pamtim odlično to vreme, Barsa je bila skup zvezda na papiru i k*urac od ovce na terenu.....nije preostalo ništa nego se ratosiljati njega Deca i još pojedinaca i krenuti iznova......ostalo je već istorija koju znamo. E sad, moglo je i to otići u drugu stranu pa biti još gore ali eto pa nije......ali lako je svima pa i meni biti pametan kad znam kako je sve to završilo.....onda vala nisam ni naslućivao da dolazi najsjajnije doba kluba......tako da je to poenta, glupo je nagadjati šta će ili šta bi bilo kad bi bilo.....nadam se da se sad razumemo

PS. Da prenesem na sadašnjicu.....nisam slep, Barsina igra realno opet k*urcu ne valja, ne deluje mi da je ovakva i ovom igrom i formom kadra išta osvojiti......ALI, da mi sad neko kaže aj` stavi 100 eura da neće

@parangal, sve ovo što se dešava ove sezone je isključiva krivica Enriquea i nadam se da će otići na kraju sezone, situacija je dobra koliko je on griješio i koliko je igra bila loša.
O Enrikeu je moje mišljenje poznato od njegovog dolaska u Barsu.......taj rumeni prebeg iz Madrida i trenerski šarlatan kome je pravo iz "kaljuge" Rima dodeljen Barsin "svemirski brod" na upravljanje......posle čuvene "Anoete 2015" i sukoba sa Mesijem i odluke samih igrača predvodjenim Xavijem da uzmu stvar u svoje ruke taj šarlatan se "okitio" tripletom ni kriv ni dužan jer Boatenga arheolozi i dalje traže negde u petercu stadiona a Nojer ide kod reumatologa zbog iščašenja kičmeHankMoody je napisao/la:@parangal, sve ovo što se dešava ove sezone je isključiva krivica Enriquea i nadam se da će otići na kraju sezone, situacija je dobra koliko je on griješio i koliko je igra bila loša.

parangal je napisao/la:O Enrikeu je moje mišljenje poznato od njegovog dolaska u Barsu.......taj rumeni prebeg iz Madrida i trenerski šarlatan kome je pravo iz "kaljuge" Rima dodeljen Barsin "svemirski brod" na upravljanje......posle čuvene "Anoete 2015" i sukoba sa Mesijem i odluke samih igrača predvodjenim Xavijem da uzmu stvar u svoje ruke taj šarlatan se "okitio" tripletom ni kriv ni dužan jer Boatenga arheolozi i dalje traže negde u petercu stadiona a Nojer ide kod reumatologa zbog iščašenja kičmeHankMoody je napisao/la:@parangal, sve ovo što se dešava ove sezone je isključiva krivica Enriquea i nadam se da će otići na kraju sezone, situacija je dobra koliko je on griješio i koliko je igra bila loša......ove domaće titule ne računam jer su njih uzimali i Tito Bog da mu dušu prosti i Tata ....da sam o tome jasno pisao postoje ovde tragovi. Čovek sistematski razara Barsu od čije prepoznatljive igre od vremena Krojfa gotovo ni pepela ostalo nije....ali šta je tu je, trpeti se mora i nadat da Mesi & Co. opet polude u završnici LP a posle (nadam se) konačno noga u guzicu....

Samo sumnjam da će u slučaju uspješne sezone otići. Onako, diskretno se nagovještava da je izgubio povjerenje uprave i da mu neće ponuditi novi ugovor, ali Bartomeu je prevtrljiva qrva, taj će uraditi ono što navijači budu htjeli, da se ne bi nekom zamjerio slučajno i ugrozio si poziciju na narednim izborima. Blaženi bog Laporta i Guardiola na klupi...
Pa to je to "vrzino kolo".....ako se desi, kako oterati "uspešnog" trenera? I tako u krug....HankMoody je napisao/la: Samo sumnjam da će u slučaju uspješne sezone otići. Onako, diskretno se nagovještava da je izgubio povjerenje uprave i da mu neće ponuditi novi ugovor, ali Bartomeu je prevtrljiva qrva, taj će uraditi ono što navijači budu htjeli, da se ne bi nekom zamjerio slučajno i ugrozio si poziciju na narednim izborima. Blaženi bog Laporta i Guardiola na klupi...
Enrike će verovatno ipak otići. U neki povratak Laporte ne verujem, to je skoro pa nemoguće......ovo je sada opasna mafija! Uvek se setim a nema ko nije gledao taj kultni film "Godfather" kad don Korleone kaže "Tatalja je pimp"......to je Laporta.........."Santino je loš don" ......to je ćoravi Barto.........." iza svega stoji Barzini"......to je Rosell.....opasan krimos

Naravno da je Enrique glavni krivac za ovu igru ove sezone. Ali isto tako je i zasluzan dijelom za tripletu. Ne treba biti djetinjast i reci da nije. Moglo bi se po ko zna koji put o tom mnogo napisati, ali nema potrebe. Ne moze svako biti trener Barcelone, valjda je to do sada jasno vecini.
Razlog zbog kojeg ne zelim vise Enriquea gledati na klupi sam objasnio. Ne zelim gledati u 99 % slucajeva kontrasku ekipu, necu da se branimo protiv Deportiva na svom terenu. To je nezamislivo i ne zelim to gledati. Gubis identitet- letis van.
Ako se vrati staroj igri nek ostane. Ako ovako bude igrao do kraja sezone- nek ide. Da se razumijemo volim ja vidjeti dobru kontru i normalno da nekad moras igrati tako s onom trojicom gore, ali necu da nam Betis uzima posjed 90 % utakmice.
Uzmimo primjer prosle sezone Arsenal na Emiratesu- posjed , sanse i na kontru gol, kaznjavali svaku gresku. To je pravac u kojem trebamo ici. Tako smo igrali i prvu njegovu sezonu kad smo tripletu uzeli. Ne pasivna tiki-taka vec okomit, brz, direktan nogomet, ALI s posjedom naravno i u nekim situacijama jakom kontrom. To je kompletna ekipa i zbog toga smo i osvojili sve.
S ovakvom igrom necemo osvojiti nista- jer na individualni kvalitet dobijamo tekme. Samo je pitanje vremena kad ce nam neko opet otkinuti bodove, a da ne govorim za LP, dovoljna je utakmica kao protiv Betisa i letis van natjecanja.
Razlog zbog kojeg ne zelim vise Enriquea gledati na klupi sam objasnio. Ne zelim gledati u 99 % slucajeva kontrasku ekipu, necu da se branimo protiv Deportiva na svom terenu. To je nezamislivo i ne zelim to gledati. Gubis identitet- letis van.
Ako se vrati staroj igri nek ostane. Ako ovako bude igrao do kraja sezone- nek ide. Da se razumijemo volim ja vidjeti dobru kontru i normalno da nekad moras igrati tako s onom trojicom gore, ali necu da nam Betis uzima posjed 90 % utakmice.
Uzmimo primjer prosle sezone Arsenal na Emiratesu- posjed , sanse i na kontru gol, kaznjavali svaku gresku. To je pravac u kojem trebamo ici. Tako smo igrali i prvu njegovu sezonu kad smo tripletu uzeli. Ne pasivna tiki-taka vec okomit, brz, direktan nogomet, ALI s posjedom naravno i u nekim situacijama jakom kontrom. To je kompletna ekipa i zbog toga smo i osvojili sve.
S ovakvom igrom necemo osvojiti nista- jer na individualni kvalitet dobijamo tekme. Samo je pitanje vremena kad ce nam neko opet otkinuti bodove, a da ne govorim za LP, dovoljna je utakmica kao protiv Betisa i letis van natjecanja.
27.10.2020
Ne odgovara mu sistem Cityja.Mokes je napisao/la:Nemoj tako, ipak pojedinci s ove teme su "predvidjeli" pad forme Brava. To sto je promijenio ligu, saigrace, to nije bitno. Ipak je MAtS golmancina. Samo im jedna stvar ne ide u prilog, a to da Barca nije bila u ovakvoj situaciji zadnje 2 sezone sto se lige tice.

Znači golman je glavni razlog zašto se ovako loše igra i zašto je Real prvi?
Nemoj više.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.