admir12345 je napisao/la:Odirao sam ovo uzivo valjda prodjehttp://prntscr.com/e4rbif

Brw bodi

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
admir12345 je napisao/la:Odirao sam ovo uzivo valjda prodjehttp://prntscr.com/e4rbif
Ovo ti je dvojka koja se placa preko 6. Cuj omalovazavanjaEffenberg je napisao/la:JJuve Inter obidjite ili na golove idite, mozda Juve pusti im X da eto ko fol ispadne da se Inter vratio u zivot, da se stvori taj privid. Istina je skroz drugacija ali eto zamazivanje ociju, na to mi dismr tu ta tekma.
Priznajem, dobar je Inter, mnogo ih drzim boljim od Milana npr. a igrao je dobro s Juveom u prvom dijelu sezone, ali kakve dvice i bakraci, ja tu tekmu ili cu se kladiti na Juve ili zaobici, takvo mi je razmisljanje. Jos se nisu toliko digli da pariraju Juveu koji ako zeli moze da im pokaze gdje im je mjesto.krmpotich je napisao/la:Ovo ti je dvojka koja se placa preko 6. Cuj omalovazavanjaEffenberg je napisao/la:JJuve Inter obidjite ili na golove idite, mozda Juve pusti im X da eto ko fol ispadne da se Inter vratio u zivot, da se stvori taj privid. Istina je skroz drugacija ali eto zamazivanje ociju, na to mi dismr tu ta tekma., Inter u najboljoj formi zadnja 2 mjeseca u cijeloj ligi. Pioli je napravio odlicnu masinu koja napokon radi kako treba. Radili im uvijek probleme, kad su bili i u goroj formi nego sada. Veliko rivalstvo jos od afere sa oduzetim titulama Juvetu. Derbi Italije i na Juve 1,65:tokralju:
![]()
neka hvala uzimam kvotu 6
Ni svicaraci nisu nista losiji96BadBoy je napisao/la:Al Celtic voli namjestit
poklon kv. danasKingJamesMVP je napisao/la:Ajmo Lazio
Meni hendikep treba ko hljeb.Admir_Sa je napisao/la:city 3+, kosti vam ebem najmilije
I meni trebao hendikep, fuli Aguero glavom s 4 metra u 96 minuti za hendikep, sam ko duh bio.Puma je napisao/la:Meni hendikep treba ko hljeb.Admir_Sa je napisao/la:city 3+, kosti vam ebem najmilije
3. Tipovanje je moguće radnim danima do 16:00 a vikendom do 14:30.96BadBoy je napisao/la:+Olimpija-MZT 1 (1.38)
Da se kvota malo poveca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.