AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Raonffa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Raonffa » 05 feb 2017, 14:21

I kad Lapadulu uzmu hvaliti :mrgreen: Lik je panjina koja leti po terenu ko muha bez glave.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 feb 2017, 14:22

Kad nece nece. Kapiten je odigrao kapitenski. Sosa igra cijelu utakmicu :)

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 feb 2017, 14:24

muxa je napisao/la:Sosa igra cijelu utakmicu :)
ne igra :kafa:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 05 feb 2017, 14:24

Nek je te istjero aferim, yebem li ti mamu u slezenu..puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 05 feb 2017, 14:25

Et i kaze ne treba nam.napadac, ma da bi Bacca ovo lagano dao

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 feb 2017, 14:25

muxa je napisao/la:Kad nece nece. Kapiten je odigrao kapitenski. Sosa igra cijelu utakmicu :)

Vidiš da neće odigrati :lol:

Ovo je najbolja stvar koja se danas desila po Milan :rol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 feb 2017, 14:27

Bez obzira koliko mi svi hvalili Mintelu za ono sto je napravio u prvom djelu sezone, mora se priznati da je glavni krivac za ovaj poraz

Il Club più titolato al mondo!

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 05 feb 2017, 14:29

Ovo je Montelin poraz jos sinoc sam napisao da gore od ove postave ne moze
Ko zna koliko je paleta oce sezone bodova prodao i jos ima prednos ispred gomeza
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

DDixon
Kontakt:

Post Postao/la DDixon » 05 feb 2017, 14:29

muxa je napisao/la:Bez obzira koliko mi svi hvalili Mintelu za ono sto je napravio u prvom djelu sezone, mora se priznati da je glavni krivac za ovaj poraz

Zasto ?
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !

Č Z !

NGG Za Čelik !

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 05 feb 2017, 14:30

Ovo vam je lekcija da nikog od ovih levata poput Lapadule ili Palette više nikada ne hvalite.

Debilni igrači krivi za poraz, jednim dijelom i Montella.

Mi smo držali loptu, stisli ih ali brate nema niko ideje kako doći do gola. Šta oni rade na treningu svaki dan?
Forza Milan!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 05 feb 2017, 14:31

Uzas utakmica nije ni srece bilo moglo se dati komotno 3 gola.

Usput ovom komentatoru sa arene naje.bem se keve al da valja.

FORZA MILAN!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 05 feb 2017, 14:31

Zapata je glavni krivac za ovaj poraz. Spava lik kad treba primiti loptu i pravi katastrofalnu gresku nakon koje ide kontra i penal. I to u minutama kada smo ocigledno stisnuli glas i krenuli napadati.
Ne znam vise,ljut sam i razocaran u sve. Mislim da bi bilo pametno i korisno po zdravlje izbjegavati gledati Milan kad igra. Previse amaterizma u jednoj ekipi.
Zezat se ovdje i nista drugo.
Do boljih dana,Forza Milan!!

DDixon
Kontakt:

Post Postao/la DDixon » 05 feb 2017, 14:32

Najvece pyzde su navijaci Milana koji gledaju ovo laganje dvojice mrtvaca na celu, a treba da sruse sve. Hej tugo moja koga ja pratim dabogda ne dobili nijednu do kraja sezone !
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !

Č Z !

NGG Za Čelik !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 feb 2017, 14:33

Ma meni beskurac iskreno, samo me zanima šta će biti od prodaje kluba, jer ovo je još jedna propala sezona u nizu.

Najviše me i iritira što se ništa ne dešava povodom toga, ludim kada pomislim da ću ovakav Milan gledati i narednih godina.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 05 feb 2017, 14:35

Da je Bogdo Bacca ostao u igri ovo bi bila gotova priča, igra je bila, u najmanju ruku, sasvim solidna sredinom drugog poluvremena... al ybg, ne da se usranom do buća potoka...
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 05 feb 2017, 14:37

Milanu se vraca sve zivo za one silne prevare pod Berlusconijem. Juve nikad jaci, dok je placao tudje cehove igrajuci u Seriji B protiv Citadella i Padova a Milan koji je jos vise muljo ostao u Seriji A sada je dosla kosmicka pravda. Samo sto Milana dugorocnije kaznjava. Kadgod pomisle eh sad bi nesto mogli kad se malo dignu dodje neka Verona ili Sampa ili Chievo i trehne ih ko sljivu pred kazan na San Siru. Od titanskog kluba postade Titanic!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 05 feb 2017, 14:40

Djeca nam se smiju! Možemo slobodno reći da smo se vratiti u sivilo sredine terena.
Zašto je uopće ovaj Sosa igrao nije mi jasno. Lokateli u kakvoj god da je formi bolji je od ovog panja. A kako su ovi danas igrali Loka je naš najbolji vezni igrač!
Danas se vidjelo i da nam u napadu dosta škripi, do sada smo napadače pravdali veznom redom, međutim Baca je očito u užasnih formi! Odbrana je isto tanka vazda ima neko da glupost napravi.
Zapravo u ovoj ekipi jedino vrijedi Donaruma, te Rom i Loka imaju šansu biti dobri igrači, ostalo sve je sivilo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 feb 2017, 14:40

Effenberg je napisao/la:Milanu se vraca sve zivo za one silne prevare pod Berlusconijem. Juve nikad jaci, dok je placao tudje cehove igrajuci u Seriji B protiv Citadella i Padova a Milan koji je jos vise muljo ostao u Seriji A sada je dosla kosmicka pravda. Samo sto Milana dugorocnije kaznjava. Kadgod pomisle eh sad bi nesto mogli kad se malo dignu dodje neka Verona ili Sampa ili Chievo i trehne ih ko sljivu pred kazan na San Siru. Od titanskog kluba postade Titanic!
De ba Effenberg bajke su na drugom podforumu :D

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 05 feb 2017, 14:43

IlProfessore je napisao/la:Da je Bogdo Bacca ostao u igri ovo bi bila gotova priča, igra je bila, u najmanju ruku, sasvim solidna sredinom drugog poluvremena... al ybg, ne da se usranom do buća potoka...
Bacca ne bi se našao u toj situaciji jer mu je kretnja nikakva.

Na ljeto dovesti Belottija i prodat Baccu.

Igra stvarno nije loša ljudi su dva puta prešli centar i dali gol. Dok smo mi u krucijalnim momentima fulali zicere i to nam je presudilo.

Montelina jedina greška je bila što je Zapatu stavio umjesto Gomeza, ostalo je sve uradio kako treba, ali eto vraća nam se sva ona sreća što smo je imali i tek se sad vidi kako loš urađen merkato može uraditi od sezone.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 05 feb 2017, 14:44

Effenberg je napisao/la:Milanu se vraca sve zivo za one silne prevare pod Berlusconijem. Juve nikad jaci, dok je placao tudje cehove igrajuci u Seriji B protiv Citadella i Padova a Milan koji je jos vise muljo ostao u Seriji A sada je dosla kosmicka pravda. Samo sto Milana dugorocnije kaznjava. Kadgod pomisle eh sad bi nesto mogli kad se malo dignu dodje neka Verona ili Sampa ili Chievo i trehne ih ko sljivu pred kazan na San Siru. Od titanskog kluba postade Titanic!
Idi dečko prošetaj, i poselami sve u Citadeli i Padovi! Kada završiš sa šetnjom svrati na temu gdje su bajke, imaš talenta za bajke.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.