ja vam samo kazem , priznavanje drzave nema nikakve veze s priznavanjem saveza . ako cemo vec u politiku , herceg - bosna je 1994. nastankom fbih usla u tu istu f bih pa po cemu je titula kluba iz zenice odigrana pod medjunarodno nepriznatim savezom veca od titule kluba iz posusja osvojena pod drugim nepriznatim savezomMortemHz je napisao/la:Pa vidi, cinjenica je da ste vi bili prvaci par puta dok je trajao rat. Eh sad, ne ulazim u to koliko klubova nije igralo, gdje je gorilo, sta je gorilo..ali BiH nije primljena u uefin savez tada pa je malo tesko reci ali ako je BiH savez priznao onda nema i ne moze biti nikakve dileme. Europski trofeji se ne mogu pikati Čeliku jer su to bila nebitna takmicenja. Liga prvaka i liga europe je priznato ili u to doba - kup europskih sampiona i kup uefa.BadrHari je napisao/la:Ovo je stoposto tacno. Svako nepriznavanje titula u nezavisnoj i međunarodno priznatoj drzavi, zivotima sva tri naroda odbranjenom od agresora me ne cudi. Ne cudi me od upravo tih sto rade na njenom razgrađivanju i dan danas, al me cudi od Sarajlija.solinas je napisao/la:Nemogu se porediti trofeji u MEDJUNARODNO PRIZNATOJ DRZAVI i samoproglasenoj od nikoga priznatoj HB.
Ni po cemu se to dvoje nemoze izjednaciti.
Druga stvar Celik ima dva evropska pehara ako ne znas,informisi se.
U svojoj historiji Celik ima 8 trofeja.:
Poredit sa zlocinackim šatro republikama unutar drzave je smijesno.
I za tvoju informaciju Celik je osvajao evropske trofeje protiv Fiorentine i Malage kad je Siroki vodu u selo razvodio a Listica nije imala stadion. Celik je punio stadione sirom regije kad je egzistencija tzv Hrvatskog sportskog kluba Zrinjski bila misaona imenica.