OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Sloboda Tuzla
Pa ovaj kvazimodo ima priliku za prvi trofej za tri dana finale kupa.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Dijete nisi izgleda skonto za šta forum služi. Ti ćeš mi reći da sjašem.
Sa najveće sramote (zasad) od sporta što su nam napravili treba neko da sjaše, vidiš li ti šta pišeš bolan.
Boli i mene što ti ideš na te utakmice. Čuj je doživljava Berbu, a plaća mu karte svaku utakmicu.
Boli i njeg za tobom bolan, i za svima nama, i što nam je najdraži sport u gradu ogadio.
Čuj nešto NBA u crncu, hahahahaha
jeste, zato je i završio tu gdje jest.

Boli i mene što ti ideš na te utakmice. Čuj je doživljava Berbu, a plaća mu karte svaku utakmicu.

Boli i njeg za tobom bolan, i za svima nama, i što nam je najdraži sport u gradu ogadio.
Čuj nešto NBA u crncu, hahahahaha

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
3500 ili mozda vise ljudi u Mejdanu se nece sloziti sa najglasnijim destruktivcima na forumu.
Cerkezovic mi se cini da izrasta u solidnog igraca, ali vidicemo kako ce proci prelaz u ozbiljnu kosarku.
Cerkezovic mi se cini da izrasta u solidnog igraca, ali vidicemo kako ce proci prelaz u ozbiljnu kosarku.
Nemoj se ni obazirati, ne kontaju da ima ljudi koji jednostavno vole košarku pa će dolaziti na utakmice.vedoz je napisao/la:Jeste napaćeni bog vam pomogo.
Boli te kita što neko gleda, što mu je drago što je pun Mejdan, što slavi pobjedu kad je to jedini način da se u ovom *ebenom gradu gleda makar neki vid košarke. Sjašite ba s tim naklapanjem, otišli ljudi u Mejdan da vide malo košarke kakva god ona bila jer je jedina u gradu. Ljubitelji košarke se zadovolje i sa ovim. Ako vam smeta što niste vadili Ditu iz dugova? Što ste dopustili da se ugasi? Ko da je bilo kojem Tuzlaku drago što je jedna Sloboda Dita ugašena, OKK nije ni privid niti će ikad biti.
Ja sam bio na utakmici. Misliš da doživljavam Bevbu i sekunde? Boli me ba mudo za njim, gledam Nedžada i Almira kako igraju, crnca kako silom prilika pokušava pokazat da ima nešto NBA u njemu i sve ostale jer me interesuje košarka.
To što kažeš za navijanje, dok dotični i ne izađe i kaže to što si napisao prije ću navijat za našeg 'frankenštajna' nego za njihov Royal Jelly.
Nad tobom sunce najljepše sja
ahahaha ONO ti zoves kosarkom :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: ... i ovaj miki maus Bevbin projekat :rol: :rol: :rol:

ZNAO sam Allaha mi eto....
(Nije za tebe chini)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ja ih ni ne pratim, mada jesam prvih par sezona, nit me posebno zanima klub, ali ima onih koji dodju zbog kosarke bez nekih posebnih emocija za klub i ne kontam sta se ima srati takvim ljudimaChinaglia je napisao/la:ahahaha ONO ti zoves kosarkom![]()
![]()
![]()
... i ovaj miki maus Bevbin projekat
![]()
![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
Prvo, ko ti je reko da plaćam kartu? Care, kartu DŽABA možeš dobit otkako je OKK kako hoćeš. Drugo, dijete? Očito ne kontaš da je zayebancija za crnca pa sam ja taj koji može posumnjat u tvoje godište.wobly92 je napisao/la:Dijete nisi izgleda skonto za šta forum služi. Ti ćeš mi reći da sjašem.Sa najveće sramote (zasad) od sporta što su nam napravili treba neko da sjaše, vidiš li ti šta pišeš bolan.
Boli i mene što ti ideš na te utakmice. Čuj je doživljava Berbu, a plaća mu karte svaku utakmicu.![]()
Čuj nešto NBA u crncu, hahahahahajeste, zato je i završio tu gdje jest.
Pišem da sjašeš zato što pišete za ljude da su debili ako odu u Mejdan. Da je sramota klub, nažalost jest jer od onakve Dite da na ovo spadnemo... a de mi reci, jel imamo bolje? Eto ti svake sedmice ideš u Beograd, ne samo ti i svi ostali što kenjate, pa gledate Zvezdu sa tribina. Ako čovjek prokomentariše da je pun Mejdan i da je bio, ti eto kažeš boli te kita pa što pišete onda da su ovakvi i da su onakvi?
Izvini ima vas što ste navikli na euro košarku, nemoj mi samo reć' "sloboda iz onih dana" jer gledaj na šta smo spali, jest žalosno što sad ono moram zvat košarkom, ali bolje to nego da gledam derbi Gradina-Lukavac.Chinaglia je napisao/la:ahahaha ONO ti zoves kosarkom![]()
![]()
![]()
... i ovaj miki maus Bevbin projekat
![]()
![]()
Prema ovom klubu emocija nema, prema košarci ima koliko toliko i kakva god ona bila to je najbolje što imamo. To što svako od ovih kritičara sigurno zna bolje igrat košarku od svakog igrača u klubu, to je druga stvar i u to ne sumnjam.pinoglavi je napisao/la:Ja ih ni ne pratim, mada jesam prvih par sezona, nit me posebno zanima klub, ali ima onih koji dodju zbog kosarke bez nekih posebnih emocija za klub i ne kontam sta se ima srati takvim ljudima
Sta se imas ikome pravdati zato sto navijas za neki klub ?! Mani 6-7 galamdzija i destruktivaca na forumu koji samo napadaju i vrijedjaju. Idem na kosarku, navijam za djecu koja igraju kao i hiljade drugih sugradjana. Tacka.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Brdo na cijem si platnom spisku? 

Komunista i njegovih tuce profilatuzlak1987 je napisao/la:Brdo na cijem si platnom spisku?

Da sam ja bogdom na cijem platnom spisku za ovoliko iseravanja po forumu. Da se makar isplati...tuzlak1987 je napisao/la:Brdo na cijem si platnom spisku?

Zadnja izmjena: vedoz, dana/u 05 feb 2017, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja nemam problem da podrzim ovaj klub uopste, ima potencijala. Samo se trebaju promijeniti vladajuce strukture u klubu jer su od pocetnog buma dosli do toga da moraju dijeliti karte besplatno firmama. Znaci nisu uspjeli u tome da zadrze neku euforiju nakon one prve sezone kada je bila posjeta i vise nego dobra su trebali odmah praviti iskorak da imamo klub po mjeri da igra ta finala protiv Igokee. Tesko je ocekivati da osvoje to ali mjera bi bila da posamaramo ove u ligi i onda igramo u punom Mejdanu protiv Igokee ali oni to nisu uspjeli.vedoz je napisao/la:Da sam ja bogdom na cijem platnom spisku za ovoliko iseravanja po forumu.tuzlak1987 je napisao/la:Brdo na cijem si platnom spisku?
@tuzlak1987 slazem se, ali ja razumijem i ove momke gore sto su mene isprozivali jer sam ja u globalu prozvao. Kontam sta pokusavaju dat do znanja, ali glupo mi je samo da se nekog svrstava kao izdajnika, debila i sl zato sto ode u Mejdan.
Ma ja idem radi par momaka koje znam, a igraju za klub i da malo te kosarke vidim.Brdo1919 je napisao/la:Sta se imas ikome pravdati zato sto navijas za neki klub ?! Mani 6-7 galamdzija i destruktivaca na forumu koji samo napadaju i vrijedjaju. Idem na kosarku, navijam za djecu koja igraju kao i hiljade drugih sugradjana. Tacka.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma sinoc je dosta ljudi gledalo stream i nerviralo se, iako hejtaju svakom je drago kada pobjede protiv Bosne ili krivo ako izgube. To je znak da kada bi ovaj klub krenuo sa rezultatima i igrao neku jacu ligu Mejdan bio popunjen..
Re: RE: Re: OKK Sloboda Tuzla
Pazi, ja da sam napisao kao ti, da je FK Sloboda smeće od kluba koje treba ugasiti, se vise ne bih pojavio ovdje. Idi dalje zagadjuj onaj forum, molim te.tuzlak1987 je napisao/la:Brdo na cijem si platnom spisku?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: RE: Re: OKK Sloboda Tuzla
Pa ne gasim ja klubove u Tuzli, zna se ko gasi. Tebe ako ne nervira stanje prosjecnosti onda mi nisi jasan nikako.Brdo1919 je napisao/la:Pazi, ja da sam napisao kao ti, da je FK Sloboda smeće od kluba koje treba ugasiti, se vise ne bih pojavio ovdje. Idi dalje zagadjuj onaj forum, molim te.tuzlak1987 je napisao/la:Brdo na cijem si platnom spisku?
Re: RE: Re: RE: Re: OKK Sloboda Tuzla
Pa da, da OKK Sloboda ima bolje rezultate, navijao bi za njih, zar ne. Nema veze sto je "frankestajn", tebi principi nisu bitni. Kao ni to sto si napisao za FK Sloboda. Zavrsio sam raspravu s tobom, idi sa svojom depresijom zagadjuj onaj forum sa ostalom ekipom, zvacite istu pricu nadaljetuzlak1987 je napisao/la:Pa ne gasim ja klubove u Tuzli, zna se ko gasi. Tebe ako ne nervira stanje prosjecnosti onda mi nisi jasan nikako.Brdo1919 je napisao/la:Pazi, ja da sam napisao kao ti, da je FK Sloboda smeće od kluba koje treba ugasiti, se vise ne bih pojavio ovdje. Idi dalje zagadjuj onaj forum, molim te.tuzlak1987 je napisao/la:Brdo na cijem si platnom spisku?

- tuzlak1987
- Kontakt:
Nece ona imati dobre rezultate sve dok je vodi neko iz stranke, koji je to klub nesto uspio u sportu iz Tuzle? Fk Sloboda je bar nesto postigla prosle sezone i to samo zato sto je vodi covjek koji nije instaliran.
Normalno da bih navijao, ali to se nece desiti dok su ovakvi kao Berba na celu kluba, oni zagadjuju, a ne ja. Ja kao neko iz Tuzle kome je bitan sport bih podrzao dobar projekt i da neki klub iz ovog grada nesto uspije ali zbog takvih kao ti se to nece nikada desiti jer je vama bitno da se gura stranacki kolega i zanemari ostalo, da trosite gradske pare bez ikakvog rezultata i pametujete drugima kako nisu ispravni jer vole klub samo kada pobjedjuje
Normalno da bih navijao, ali to se nece desiti dok su ovakvi kao Berba na celu kluba, oni zagadjuju, a ne ja. Ja kao neko iz Tuzle kome je bitan sport bih podrzao dobar projekt i da neki klub iz ovog grada nesto uspije ali zbog takvih kao ti se to nece nikada desiti jer je vama bitno da se gura stranacki kolega i zanemari ostalo, da trosite gradske pare bez ikakvog rezultata i pametujete drugima kako nisu ispravni jer vole klub samo kada pobjedjuje

Opet spinuje ovaj i govori ono sto ljudi nisu napisali.
Pa ja sam od prvog dana podrzavao ovaj klub postovi se mogu naci jaraniko.
Ovo je tuzlanski klub i u globalu zelim mu uspjeh.
Ali desavanja u posljednje dvije tri godine zgadila su mi sve.
Ovaj klub nije Dita,,i oni pehari ne trebaju da stoje tamo.
Ovaj klub nikada nije igrao ABA ligu,a citali smo clanke i presice slusali sta se prica.
Nemozes ti krasti tudju istoriju.....
U tome je jedini problem.
I u Berbicu.Evo godinama nikakvog uspjeha u ovoj cirkus ligi frajer nedodirljiv....Sto je smijesno.
Ugasio si Ditu zbog duga najtrofejniji BiH posljeratni klub tuzlanski,a ponudili nam NISTA.
Pa ja sam od prvog dana podrzavao ovaj klub postovi se mogu naci jaraniko.
Ovo je tuzlanski klub i u globalu zelim mu uspjeh.
Ali desavanja u posljednje dvije tri godine zgadila su mi sve.
Ovaj klub nije Dita,,i oni pehari ne trebaju da stoje tamo.
Ovaj klub nikada nije igrao ABA ligu,a citali smo clanke i presice slusali sta se prica.
Nemozes ti krasti tudju istoriju.....
U tome je jedini problem.
I u Berbicu.Evo godinama nikakvog uspjeha u ovoj cirkus ligi frajer nedodirljiv....Sto je smijesno.
Ugasio si Ditu zbog duga najtrofejniji BiH posljeratni klub tuzlanski,a ponudili nam NISTA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.