Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Borba za top4 jeste gotova. Ne mozes ovoliko glupih kikseva napraviti I ovoliko vozova propustiti I onda se nadati da mozes uhvatiti jos jedan, pa jos jedan, pa jos..
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Zamisli scene ganjaš top4 cijelu sezonu i on ti promakne za jedan bod. 

Ja nisam jedan od tih što su pisali da je borba gotova, a da sam bio isfrustriran neiskorištenom šansom, vala jesam.RiNo je napisao/la:Od "ovim je borba za top 4 i sluzbeno gotova" do "ako opet useru stvarno nemam rijeci" u samo cetiri dana
Rooney88 je depra žešća, neke njegove postove samo ignoriram, a neki su vrlo dobri.
-
- Kontakt:
Kako moze biti gotova borba za top4 AKO sutra dobijemo smo na 1 bod od lpoola a 2 od arsenala jbt pa nije jedno kolo do kraja pa da nemam neke šanseRooney88 je napisao/la:Borba za top4 jeste gotova. Ne mozes ovoliko glupih kikseva napraviti I ovoliko vozova propustiti I onda se nadati da mozes uhvatiti jos jedan, pa jos jedan, pa jos..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ok,hajde opet po ko zna koji put da se zivciramo kolektivno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Ako United sutra ponovo kiksa, počet ću sumnjati u regularnost Lige 

Ma nista licno, to je bio stav valjda 90% forumasa poslije utakmiceUnitedWA je napisao/la:Ja nisam jedan od tih što su pisali da je borba gotova, a da sam bio isfrustriran neiskorištenom šansom, vala jesam.RiNo je napisao/la:Od "ovim je borba za top 4 i sluzbeno gotova" do "ako opet useru stvarno nemam rijeci" u samo cetiri dana
Rooney88 je depra žešća, neke njegove postove samo ignoriram, a neki su vrlo dobri.

100% sportski i krajnje opušten potpis
Kakav bod moj Belmine,mene strah da nam ova gol razlika nedodje glave jer smo tu ubjedljivo najgoriBelmin6 je napisao/la:Zamisli scene ganjaš top4 cijelu sezonu i on ti promakne za jedan bod.
- theboss_RD07
- Kontakt:
A ako u svojoj glavi prihvatis da je borba gotova, onda se sutra neces nervirat ako ne pobijedimo?Rooney88 je napisao/la:Ok,hajde opet po ko zna koji put da se zivciramo kolektivno.

⭐
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ajde malo optimizma. Sutra po pobjedu idemo
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Bukvalno. I onako su mi sumnjivi od one sezone kad je city uzeo titulu golovima u nadoknadi.Amsterdam1312 je napisao/la:Ako United sutra ponovo kiksa, počet ću sumnjati u regularnost Lige
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ma sutra samo lagano, bez Mikija i Rashforda u blizini terena.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Martial-------Ibra-----Mata
-------Pogba-------Ander
--------------Carrick
Otp ekipa za pobjedu, sve drugo je izmisljanje tople vode. Miki npr. umjesto Mate od 60. ali u centar i naravno Bailly uz Roja, jer realno decko kida.
-------Pogba-------Ander
--------------Carrick
Otp ekipa za pobjedu, sve drugo je izmisljanje tople vode. Miki npr. umjesto Mate od 60. ali u centar i naravno Bailly uz Roja, jer realno decko kida.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Fella i Young startaju. Nece Mou tek tako priznati da je pogrijesio.
Po meni Miki zasluzuje sansu od prve, protiv Hulla je bio ocajan ali ne ocekujem istu postavku od Ranieria, Hull se branio cijelom ekipom izuzev onog mongoloida Niasea a Leicester ne vjerujem da ce isto startati a u takvim okolnostima Miki itekako moze doci do izrazaja. Ne zasluzuje sada zbog jedne utakmice da bude klupiran.
Za Martiala se slazem, on mora poceti. Rash I Mata upadaju u drugom poluvremenu.
Za Martiala se slazem, on mora poceti. Rash I Mata upadaju u drugom poluvremenu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Mata je odmah iza Pogbe i Ibre po pitanju kreiranih prilika a poceo svega 12 tekmi. Znaci srce kreativne igre, igrac koji zna sacuvati loptu, uvijek slobodan za proigrat itd.
Sva cast Mikiju, Pogbi i ostalim ali ovaj covjek u ovom trenutku mora biti udarna postava.
Sva cast Mikiju, Pogbi i ostalim ali ovaj covjek u ovom trenutku mora biti udarna postava.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 05 feb 2017, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Pobjeda je danas jedini izbor, nema nam druge. S pobjedom smo tu, ostalim rezultatima se udaljavamo za LP
LeBron James
-
- Kontakt:
Samo ne Mata u prvih 11, zadnje 2 utakmice prazan gol je promašio, na krilima trebaju igrati martial i mikhi a matu bi jedino stavio ako cemo igrat samo s dvojicom od pogbe, carricka ili herrere
- red devil88
- Kontakt:
Da su imalo ozbiljniji danas bi igrali za 2 ili 3 poziciju, ovako se moraju do kraja borit i strijepit hoceli zavrsit u top 4, danas samo pobjeda i nista vise.
Glory Glory Man United !!! 

-
- Kontakt:
Nevjerojatno, opet je martial na klupi a Rash igra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.