Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Seaman
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Seaman » 04 feb 2017, 23:32

anell je napisao/la:Ako taj čovjek sa slike dođe odmah će se riješiti Cecha.

nek se rješi,može dovesti oblaka,a rješiti će se i velikih klasa na stoperima,a da ne govorim o dmfovima i napadačima :rol:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 04 feb 2017, 23:34

Seaman je napisao/la:

nek se rješi,može dovesti oblaka,a rješiti će se i velikih klasa na stoperima,a da ne govorim o dmfovima i napadačima :rol:
Amfovima *
Pld W D L
38 26 12 0

Kontraa
Kontakt:

Post Postao/la Kontraa » 05 feb 2017, 00:05

anell je napisao/la:
Seaman je napisao/la:

Amfovima *
Cmfovima*

zanatlija
Kontakt:

Post Postao/la zanatlija » 05 feb 2017, 01:00

Ljudi,Petr Chech je još uvijek među najboljim u Premiershipu ali i nije u formi. Ali hebi ga...bilo je 2:0 i mogu mu oprostiti. Ali ono što nemogu oprostiti je bezkrvna i luzerska igra gdje te jedan neregularan gol može izbaciti iz ritma. U tome se neiskoristi ono malo šansi i poraz je neizbježan. Smeta mi što Ozil i Sanchez igraju privatne utakmice. Sanchez toliko bez potrebe solira da to postaje bezobrazno. Mislim da bi Lucas ili Welbeck bolje odradili od Walcotta. Odbrana je toliko konfuzna bila da nam trebaju igrači kojima možemo vjerovati. Kos i Musto nisu loši igrači ali nisu u formi.
Dalje nemamo brzog igrača...neznam kad sam vidio da je neko pretrčao protivnika onako majstorski i donio prevagu. Bellerina mi žao zbog povrede ali mali je prerano "postao" igrač. Ni sjena onog momka od prošle sezone. Kloc Monreal bio danas jedan od boljih.Trudio se, lomio, ganjao, ubacivao se, sve u skladu sa mogućnostima. Wenger, ovaj Arsenal je njegovo djelo i ne prihvatam njegova opravdanja. On je birao i on odlučuje kako će se igrati. Sve drugo, osim suđenja,ne priznajem. Najgore je što on nema u svlačionici atmosferu. Ozil i Sanchez su postavili uslove i drugi se ne slažu s tim i pozitiva se raspala. Neko će reći da nemam pravo ali ja bih obojicu pustio i dovesti momke koji će biti dio kolektiva a ne teren shvatati kao PRIVATE PROPERITY. Dok nedođe drugi trener ovo će biti konstanta Arsenala, par utakmica rapsodija, par prosjek ili jedva i par onih gdje me stid. Ako dođe novi trener trebaće mu prilično vremena i biće još gore par mjeseci i znači nema nas nigdje i u narednih 30-tak mjeseci. Wenger nije skužio da se promjenilo vrijeme i način rada u klubu s igračima. Autoritet se gradio ozbiljnom facom, ponašanjem i filozofskim pristupom a sada moraš biti drug s igračima i dio njih. Razmišljati kao oni. Conte skače i grli publiku, igrače, pomoćnike - ili Klopp, ili Simeone, oni su primjer trenera koji zna izgraditi odnose u klubu i od prosječnih napraviti igrače-zvijezde. Primjera ima još ali ima primjera i onih kojima se slično dešava kao i Wengeru, odnosno Arsenalu. Ali nemogu više na ovu temu...danas mi je dan propao i neću se povratiti još par dana. A sad Hull...ko nam garantuje da nas neće i oni...u sridu. Šta smo dočekali???? Fuj...

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 05 feb 2017, 10:46

Jel moguce da ono nije svirano kao faul?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 05 feb 2017, 11:36

Nista cudno ove sezone

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 05 feb 2017, 11:49

anell je napisao/la:Isti qrac i da je svirao opet bi izgubili, kad imamo 11 pi*ki na terenu.
Pld W D L
38 26 12 0

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 05 feb 2017, 11:52

Ma nije bitno to izgubili ili ne, ali je postalo zalosno sta nam ljudi rade iz utakmicu u utakmicu, gadi mi se ovo sve

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 05 feb 2017, 11:54

Harika je napisao/la:Ma nije bitno to izgubili ili ne, ali je postalo zalosno sta nam ljudi rade iz utakmicu u utakmicu, gadi mi se ovo sve
Tako je kad nemaš kapitena na terenu.

Misliš da je slučajnost da se ovo ne svira kao faul, a naši dobijaju za manje više svaki kontakt žuti, a za besmislene stvari crvene....

Nit imamo menadžera nit kapitena :salut:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 05 feb 2017, 11:56

Ma Mert, jest da je kloc, al on bi bar posamaro sve jucer za ovu kurcobolju.

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 05 feb 2017, 13:17

Usmanovu dati klub i nakon jucerasnje situacije Atkinsona bi trazili u Temzi. Nasli bi mu bubrege u tijelu 89-godisnjeg milijardera iz Dagestana koji se cudesno rijesio dijalize.

Da hoce doci tata Cholo, rijesio bi se Okatog koji u njegovoj formaciji ionako ne bi imao mjesta ili bi ga nabio na qrac prvom prilikom kad bi ljencario kod protivnickog napada. Mozda bi ozivio Ramseya ili bi njemu prvo yebao mater. Mozda bi doveo Semira Cerica u vezni red ili Sabana Saula.

Ako nece Cholo, moze i Sampaoli.

Howe bi nam bio novi Moyes. Bournemouth je defanzivno uzasno naivan. Ne treba nam to.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 05 feb 2017, 13:56

Fakat mi više nije ni žao što se dešava sa kluba i što nemamo šanse ni za kakvu titulu. Žao mi mene jer mi je lik ogadio fudbal, nemam više strasti da sjedem da gledam tekmu.

Kločina, sa ovakvom ekipom gdje bi većina ozbiljnijih menadžera uzela titulu ko od šale, on nas vodi ka ispadanju i iz TOP4
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 05 feb 2017, 14:21

Brokula je napisao/la:Fakat mi više nije ni žao što se dešava sa kluba i što nemamo šanse ni za kakvu titulu. Žao mi mene jer mi je lik ogadio fudbal, nemam više strasti da sjedem da gledam tekmu.

Kločina, sa ovakvom ekipom gdje bi većina ozbiljnijih menadžera uzela titulu ko od šale, on nas vodi ka ispadanju i iz TOP4
Isti sam, cak svim srcem navijam protiv Arsenala. Bilo je ovakvih faza i ranije al je to bilo vise isforsirano sad fakat svim srcem navijam protiv svaku utakmicu. Mozda ce me neko popljuvati ali nema drugog nacina da se vadimo iz govana osim ispadanja iz top 4.

E: Gledam Clauda juce nema ni kod njega vise onog bjesa nervoze i slicno. Covjek grohnuo potpuno ispraznio se, nemas vise zelje ni da psujes idiotu eto dokle je doslo.

Kontraa
Kontakt:

Post Postao/la Kontraa » 05 feb 2017, 14:30

Anele, da si vidio šta je Viviano odbranio sad protiv Milana, zažalio bi što smo ga vratili u Italiju

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 05 feb 2017, 14:34

slika

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 05 feb 2017, 14:35

Jedva čekam da se bratina Xhaka vrati. LOMI ****

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 05 feb 2017, 14:45

Sta je sa Bellerinom? Jel ziv?

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 05 feb 2017, 14:46

VGS je napisao/la:slika
Svi smo mi Claude :kafa:
Arsenal All The Way !

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 05 feb 2017, 14:47

Barcod je napisao/la:
VGS je napisao/la:slika
Svi smo mi Claude :kafa:
Jadnicak :mrgreen:

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 05 feb 2017, 15:16

Nisam gledao ni ovu tekmubkao ni protiv watforda a necu ni jednu sve dok je onaj debil na golu

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.