Zaboravices raditirasavoje je napisao/la:13.

Jesi to odma citav iskoristila
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zaboravices raditirasavoje je napisao/la:13.
Nikad u belaj zbog ženska Legendooolegenda reala je napisao/la:Svidas mu se, sve meni prijeti da se ne petljam oko teberasavoje je napisao/la:Nista ne slusa, ne znam sta cu s njim.legenda reala je napisao/la:
Ruzio sam reko mu da te se okani
Iskoristi svaki dan nedaj da propadne nijedanrasavoje je napisao/la:Ma nije bolan, ovo mi je stari. Bila otisla i dva dana i zvali me da se vratim, bila frka. Pa od ponedjeljka cu jos ovih 5 iskoristiti.
Raonffa je napisao/la:
Nikad u belaj zbog ženska Legendooo
Pitaj starog vuka iz Čajniča šta misli o tome, a možeš i mog komšiju, znaju momci znanjelegenda reala je napisao/la:Raonffa je napisao/la:
Nikad u belaj zbog ženska Legendooo
Za ustipce i u rat ako treba
Pa feminizam je sam po sebi smijesanmiki_92 je napisao/la:to za etnicko ciscenje pojma nemam jer sam zaspao kad je Sarmelino napisao ono o Emi Watson , ti komentari su bili OKDonnie Darko je napisao/la:Uđem da se nasmijem čitam vaše pizdarije o feminizmu i etničkim čišćenjima.miki_92 je napisao/la:ko je od moderatora latentni feminista pa brise komente na temi Smijesne slike
Jesmo se to ja i ti kamenjem gađali?DANTES je napisao/la:
![]()
Još nisi shvatio da je Desiigner smeće?Besic je napisao/la:A Timmy Timmy Timmy Turner he be wishing for a burner
Ova je zarazna fkt ,ako imaš još ovakvih da ulijevaju strah , slobodno postajDonnie Darko je napisao/la: Još nisi shvatio da je Desiigner smeće?
Želim biti sretan kao ti,kontam možda je do avatara.rasavoje je napisao/la:Jos nisi avatar promijenio?
Nisi pricao, ali ne smijes to sebi dopustati. U takvoj situacija, kako pretpostavljam da je kod tebe, prioritet je pokrivena djevojka. Barem dok se ne dohavizas.Besic je napisao/la: Jesam li ti pričao da sam duže vrijeme koketirao za zauzetom djevojkom? Mislim ok bi to meni bilo da joj frajer nije automehaničar,od kako sam to saznao počeo sam sanjati francuski ključ,fakat će me sačekat negdje momakvaljda joj ne čita poruke.
+1Nail for Real je napisao/la:Trebao si Kavaja banovat usput.
Timmy Turner je prakticno kopija Travis Scottovog zvuka i stila, tako da mozes pokusati sa njim.Besic je napisao/la: Ova je zarazna fkt ,ako imaš još ovakvih da ulijevaju strah , slobodno postaj![]()
hmm, imas cilj, ali je pitanje poznajes li put do istog?Kawhi je napisao/la:Sad ste me motivisali. Novi životni cilj: postati melek/anđeo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.