Jos jedan dokaz da "coporativno" razmisljanje ima jako malu vrijednost,a cesta je pojava ovdje.Posebno su tome skloni oni koji "izrone" pravo niotkud cim se potegne neka rasprava o razbijanju nekog vec "utabanog" misljenja.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mišljenje greivisa o Thomasu je najmanje veze imalo sa njegovim igrama.NEZALAGANJE je napisao/la:A koliko se samo @Gre onomad ismijavao kad je imao visoko misljenje o ITu.![]()
Jos jedan dokaz da "coporativno" razmisljanje ima jako malu vrijednost,a cesta je pojava ovdje.Posebno su tome skloni oni koji "izrone" pravo niotkud cim se potegne neka rasprava o razbijanju nekog vec "utabanog" misljenja.
Znači da sam ja napisao prije 7 godina da je Curry najbolji šuter ikad, danas imam pravo da se qurčim po forumu jer sam to rekao u vrijeme kad to nije imalo veze s vezom?NEZALAGANJE je napisao/la:A koliko se samo @Gre onomad ismijavao kad je imao visoko misljenje o ITu.![]()
Potpisuje ugovor na 2 god kad mu ovaj isteknePuma je napisao/la:Yogi Ferrel do prije par dana bio pred odlaskom u Europu. trenutno je na 10-dnevnom ugovoru u Dallasu.
32 poena sinoc.
Ne govorim o tim stvarima i bezveznim upadicama,vec o tome da ga je jos onda cijenio kao igraca i vidio nesto u njemu.Donnie Darko je napisao/la:Mišljenje greivisa o Thomasu je najmanje veze imalo sa njegovim igrama.NEZALAGANJE je napisao/la:A koliko se samo @Gre onomad ismijavao kad je imao visoko misljenje o ITu.![]()
Uostalom, otkad je "visoko mišljenje" i "bolji od Currya" ili "top5 igrač lige" jedno te isto?
Glupo i smijesno je pokusati osporiti Duranta na svaki nacin. Covjek je podigo svoje statse u odnosu na prosle sezone, a bio je skoro stalno u all nba prvoj petorci.Brokula je napisao/la:Meni je IT 2. ili 3. na listi za MVP-a realno.
Glupo i smiješno je ubacivati Duranta u priču oko MVP-a. Bez obzira na bilo kakve statistike, golden je bez njega odigrao bolju sezonu prošli RS.
BIHfan je napisao/la:
Koji ljigavac je ovaj Harden.![]()
![]()
Nadam se da ce biti kaznjen. Ovaj ejection je u nivou onih kad je Tim Duncan dobio ejection zbog smijanja na klupi.
Najveci analiticari NBA lige su prije sezone rekli da nije realno ocekivati da neko iz GSa osvoji MVP.Zasto?Zato sto imas daleko NAJTALENTOVANIJU ekipu lige sa 4 All stara(koji su u prajmu) i zadnja 3 MVPa,sto se nikada u historiji lige nije desilo. I sad takvu ekipu,koja je tako talentovana,treba jos poceti nagradjivati i individualnom nagradom kakva je MVP!?artemis77 je napisao/la:Glupo i smijesno je pokusati osporiti Duranta na svaki nacin. Covjek je podigo svoje statse u odnosu na prosle sezone, a bio je skoro stalno u all nba prvoj petorci.Brokula je napisao/la:Meni je IT 2. ili 3. na listi za MVP-a realno.
Glupo i smiješno je ubacivati Duranta u priču oko MVP-a. Bez obzira na bilo kakve statistike, golden je bez njega odigrao bolju sezonu prošli RS.
I da, nije ti argument nikakav da je GSW prosle godine igro bolju RS nego ove jer se promijenilo pola ekipe. Znaci KD nije dosao u proslogodisnju ekipu, vec je dosao umjesto par igraca koji su bili standardni prosle sezone.
KD je veci mvp od kawhijaNEZALAGANJE je napisao/la:Najveci analiticari NBA lige su prije sezone rekli da nije realno ocekivati da neko iz GSa osvoji MVP.Zasto?Zato sto imas daleko NAJTALENTOVANIJU ekipu lige sa 4 All stara(koji su u prajmu) i zadnja 3 MVPa,sto se nikada u historiji lige nije desilo. I sad takvu ekipu,koja je tako talentovana,treba jos poceti nagradjivati i individualnom nagradom kakva je MVP!?artemis77 je napisao/la:Glupo i smijesno je pokusati osporiti Duranta na svaki nacin. Covjek je podigo svoje statse u odnosu na prosle sezone, a bio je skoro stalno u all nba prvoj petorci.Brokula je napisao/la:Meni je IT 2. ili 3. na listi za MVP-a realno.
I da, nije ti argument nikakav da je GSW prosle godine igro bolju RS nego ove jer se promijenilo pola ekipe. Znaci KD nije dosao u proslogodisnju ekipu, vec je dosao umjesto par igraca koji su bili standardni prosle sezone.
Da se razumijemo,Durant ima strasne brojeve,ali i mnogo laksi posao od onog kojeg obavljaju Westbrook,Harden,Leonard,Thomas.U takvoj konstelaciji,nikako ne mozes biti "najvrijedniji" igrac,po meni.Posebno,sto po mnogim ljestvicama vezanim za MVPa je tu i Curry sto je i bio razlog misljenja analiticara s pocetka mog posta.
Zakljucak:Konverzacija za MVPa moze,ali realno osvajanje nagrade nikako.
Ima i ta mjesta, itekako.Drugi put ide ACL igracu u timu koji on vodi.Scof1eld je napisao/la:Pa kako bas igracu Wolvesa da se ovo desi kada ih Thibs onako fino rotira i odmara..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.