babino je napisao/la:Uporedivo ili ne, dzeko je prekuco'...isto tako, nikoga nece interesovati kada i kako, ukoliko on, a trebao bi ako ga zdravlje posluzi, prekuca i romin rekord od 34 gola u sezoni.
Bitno je upisati svoje ime i ostati vjecan.
Ja sam do sampdorije lose dozivljavao romine ovosezonske poraze u nadi da ce se desiti cudo i da ce nekako zeznuti juventus.
Sada je jasno da od toga nema nista i interesuje me samo dzeko i njegova statistika.
35 golova i meni dosta, ako uz to bude prvi strijelac lige, extra. Samo treba biti realan i priznati da je higuain puno blize tome, igra u boljem klubu, te manje fula zicere.
Ovaj jedan sto poziva ljude na kladnjenje ne znam u kojem svijetu zivi ako misli da ovakva roma moze uzeti isti ili veci broj tituala od juventusa...jedino ako juve uzme titulu italije a roma kup i da se zavrsi na tome, samo sto i tu treba vjerovatno preko juventusa sto je jako tesko.
Salah dolazi umoran, van ritma, vecina igraca tarabe- tarabuke, a dzeko i raja ima da pocrkaju do maja:-)
Uz to da se doda da Juve ima dosta siri i kvalitetniji igracki kadar i da ova Roma nece izdrati tu bitku. Mislim da ce se usmjeriti na Kup, na mjesto u Ligi prvaka i time se zadovoljiti.
Uporedi napad Rome gdje je EL Sharawy, Perotti, Salah i eto sjajni Dzeko ove sezone, naspram Dybale, Mandzukica, Higuaina, Cuadrada.. ili jednu odbranu gdje spalletiju igra fazio, manolas, rudiger, rijetko vermalen, naspram bonnucia, chielinija, barzaglia, pa cak i benatie.. Razlika u kvaliteti prevelika da se roma bori sa njima. Slicno kao Bayern u njemackoj