Wwin izmislio internet kladenje sto se tice domaci kladionica.vivaILchelik je napisao/la:Pise ti kp sto znaci konacni pobjednik i trebalo ti je uracunati kvotu. kontaktiraj njih pa vidi sta je bilo. Danas su u kurcu nesto, evo ja cekam na lajvu 1h da mi isplate tiketWilly je napisao/la:Igrao sam uživo tursku košarku. Gosti su dobili na produžetak. Igrao sam kp gosti. Oni su obračunali kvotu 1. Da li je greška do njih?
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ma u pravu su ljudi..konacni pobjednik (u slucaju nerjesenog kvota 1) i to je i odigrao. Ima druga oklada kp (ukljucujuci produzetke)
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Veceras se sastaju Lierse-Tubize,nisu odavno prijelaz napravili pa bi mogli veceras
Igraj Široki ti si najbolji!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Igram na ludom tiketiću Crystal - Sunderland 5+ i nema gola u drugom poluvremenu. Koja ljepota. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kako mi je drago zbog Liverpoola,bravo Hull neki dan sam igrao na njih protiv uniteda i prosao 7 kvota
Koje su sanse da veceras prodze Totenheim,Atl. Madrid, i Valencia trebaju mi pobjede za blizu milju €
Auu velike su,sanse sretno,nadam se da prolazi,mene neki dan Nadal obori za 2200KM,nadam se da ces imati srece.
Hvala, nadam se da cu ubost, i ja proslu subotu masam u 90+ min nadam se da ce mi se veceras vratiti .96BadBoy je napisao/la:Auu velike su,sanse sretno,nadam se da prolazi,mene neki dan Nadal obori za 2200KM,nadam se da ces imati srece.

-
- Kontakt:
koliko je Lukovic dao koseva?
Za sada 11. Jos jedna cetvrtina.gambler1899 je napisao/la:koliko je Lukovic dao koseva?
Chstal je napisao/la:Za sada 11. Jos jedna cetvrtina.gambler1899 je napisao/la:koliko je Lukovic dao koseva?
Prosao Lukovic dao 17 poena, a slobodna suta 1/8
-
- Kontakt:
evo nasao sam dobro je prebacioChstal je napisao/la:Chstal je napisao/la:Za sada 11. Jos jedna cetvrtina.gambler1899 je napisao/la:koliko je Lukovic dao koseva?
Prosao Lukovic dao 17 poena, a slobodna suta 1/8

...

3 minute i 24 sekunde nisu dali kos..fantasticno...a cekam ih preko 74,5 ...svaka cast,svaka cast...

!
**** James iz Cedevite nije u stanju da da 2 poena u 4/4.

Svi iz NEC-a da pocrkaju, a i ja glupan igram na yebene holandjane. Mater vam bolidnu yebem.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Aaaaaa Jamesa debi.laaa. Kakav je ovo kloc. Dobio dva slobodna pred kraj utakmice i pogodio prvo, a drugo promašio tako da je stao na granici. Ma mrš.

- bugojanac1234
- Kontakt:
PSG i porto daje go za pare. hajde placenici arapi mrtvi dajte taj go mrtvom dizonu
samo da vam kazem, bologna vs Napoli over 2,5 je bilo skorom @2 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.