Miki ne smije biti ni na klupi zbog jedne lose predstave, a zaboravili smo zadnje 3 tekme gdje je realno bio MOTM?Nitro je napisao/la:Najlošija tekma sezone se desila sinoć, ono je horor bilo gledati. U prvoj minuti sam napisao da se Ibrahimoviću na faci vidi da mu se ne igra ni sekunde, što je i pokazao sramotnom predstavom. Ispadoh mu najveći hejter ali uopšte nije tako, jednostavno me nervira kada neki idiot nosi dres Uniteda, a ponaša se kao da igra za Las Palmas. Reci neću da igram ozbiljno, nemam motiv, i **** od Uniteda. Da je bio ozbiljniji, mogao je na kontu imati minimalno 5 golova više od Coste, ali eto, kurcobolja presudi.
Krila su nam malo je reći smiješna, i to je godinama tako. Miki je bio najgori sinoć uz Zlaju, skoro sve duele je izgubio, prodao dosta lopti, nadam se da ga nećemo gledati protiv Lestera ni na klupi.
Pogba u ulozi desetke, ma povraća mi se. Imaš fudbalskog genijalca u ekipi u vidu Juana Mate, i Pogba ti igra desetku. Da može, na špica bi ga stavio yebo li ga Pogba. Joker s klupe je Wayne Rooney, koji NIŠTA nije uradio, samo dobio žuti karton jer se dere na sudiju. Mnogo toga nam donosi njegova pojava, kako da ne.
Ako protiv Lestera ne budu u sastavu Martial i Mata, patnja nas čeka, a i ne isplati se gledati utakmicu, iako je Lester veća rinaka od Hulla.
To je problem ovog pdfa sto diskusije vezane za odredjenog igraca variraju iz utakmice u utakmicu. Sto je najgore misljenja nekih pojedinaca variraju iz utakmice u utakmicu.
Miki je dosad bio bogotac, sad je rinaka. Herrera jednu utakmicu bude radilica, majstor, sljedecu debil sto samo zna dodat igracu kraj sebe. Mata bude genije sto sve povezuje, drugu utakmicu bude ograniceni igrac za male utakmice. Blind jednu utakmicu proslije Carricka najinteligentniji igrac u ekipi, drugu haos otpad salji ga u GOSK nek igra.
I tako iz tekme u tekmu