FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Previše igrača nedostaje u napadu i u odbrani zbog povreda tako da i ne vidim način kako da dođemo do pozitivnih rezultata.
Čisto sumnjam da trener i menadžer tu imaju neko adekvatno rješene obzirom da redovno govore o tome da ne moramo prodavati igrače ukoliko ne izborimo EL.
Čupo je otkazao Afrički kup nacija i upitno je da li ima pravo nastupa za Šalke.
Čisto sumnjam da trener i menadžer tu imaju neko adekvatno rješene obzirom da redovno govore o tome da ne moramo prodavati igrače ukoliko ne izborimo EL.
Čupo je otkazao Afrički kup nacija i upitno je da li ima pravo nastupa za Šalke.
Ma sada vam se opet vraća onaj težak raspored, tako da se nije nadati previše...
Sad dolazi lakši raspored.Klare je napisao/la:Ma sada vam se opet vraća onaj težak raspored, tako da se nije nadati previše...

- kraljttbvb
- Kontakt:
Nastasic u Zenit 

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Mizerija od fudbala.
Zasluženo su izviždani pri odlasku na pauzu.
Pored nedostatka kvaliteta, očito nedostaje i inteligencije kod mnogih igrača.
Zasluženo su izviždani pri odlasku na pauzu.
Pored nedostatka kvaliteta, očito nedostaje i inteligencije kod mnogih igrača.
- Konigsblau
- Kontakt:
Eto ga, i za Babu je sezona gotova. Jedina dugogodišnja konstanta našeg kluba su ove grozne povrede.
Coke, Baba i Embolo su se baš usrećili kod nas.
Coke, Baba i Embolo su se baš usrećili kod nas.
-
- Kontakt:

Nemam komentara,katastrofa
U toj 3-5-2 on vama uopšte neće loše doći, štaviše bio vam je potreban jedan takav igrač.
A evo platili ste ga sitno, sigurno je bolji od onih koji su tu dosad igrali, mislim na Schopfa kome to nije pozicija i silom prilika je tu, a Coke i Uchida povrijeđeni, pogotovo se ne zna hoće li Uchida više uopšte biti sposoban nešto vama dati, tako da je transfer na mjestu. Vrlo dobro je ispunjavao zadatke u Wolfsburgu na toj poziciji, koja se zove drugi plan, a to njemu najviše odgovara, nit' krilo nit' bek, kakav je on igrač ustvari nit' smrdi nit' miriše, ali u vas na toj poziciji je dosad smrdilo pa trebali bi biti zadovoljni.
A evo platili ste ga sitno, sigurno je bolji od onih koji su tu dosad igrali, mislim na Schopfa kome to nije pozicija i silom prilika je tu, a Coke i Uchida povrijeđeni, pogotovo se ne zna hoće li Uchida više uopšte biti sposoban nešto vama dati, tako da je transfer na mjestu. Vrlo dobro je ispunjavao zadatke u Wolfsburgu na toj poziciji, koja se zove drugi plan, a to njemu najviše odgovara, nit' krilo nit' bek, kakav je on igrač ustvari nit' smrdi nit' miriše, ali u vas na toj poziciji je dosad smrdilo pa trebali bi biti zadovoljni.

Po jedna šansa na obje strane i gosti vode sa 1:0. Naravno da je strijelac matori Meier a glupiranje Seje nas je ponovo koštalo.
Da je neka druga utakmica, rekao bih da je bio faul u napadu pri pogotku gostiju. Obzirom da smo mi u pitanju, sasvim normalna situacija.
Da je neka druga utakmica, rekao bih da je bio faul u napadu pri pogotku gostiju. Obzirom da smo mi u pitanju, sasvim normalna situacija.
Uvijek vam kriv vjetar jer puse suprotno od strane gdje napadate.
bili ste katastrofa mlohavi, frankfurt konkretniji i bolji za taj jedan gol i vaznu pobjedu. Pokusali ste nesto na misice zadnjih 20min ali stvarno ovakvom kukavickom i bezidejnom igrom na svom terenu to nije realno i iako sam bio na vasoj strani drago mi je zbog frankfurta jer su vam objasnili kako stoje stvari.
bili ste katastrofa mlohavi, frankfurt konkretniji i bolji za taj jedan gol i vaznu pobjedu. Pokusali ste nesto na misice zadnjih 20min ali stvarno ovakvom kukavickom i bezidejnom igrom na svom terenu to nije realno i iako sam bio na vasoj strani drago mi je zbog frankfurta jer su vam objasnili kako stoje stvari.

Znači Frankfurt je onakvom igrom zaslužio pobjedu?Klare je napisao/la:Uvijek vam kriv vjetar jer puse suprotno od strane gdje napadate.
Ako je tako, čestitam Bundesligo! Imaš novog prvaka!
Sami smo mi ovdje krivi, nemoj ti nama sa krivi vjetar bla bla bla.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nije korektno pisati da ste sami sebi krivi, kad je vjetar stvarno jako puhao...Zdena04 je napisao/la:Znači Frankfurt je onakvom igrom zaslužio pobjedu?Klare je napisao/la:Uvijek vam kriv vjetar jer puse suprotno od strane gdje napadate.
Ako je tako, čestitam Bundesligo! Imaš novog prvaka!
Sami smo mi ovdje krivi, nemoj ti nama sa krivi vjetar bla bla bla.
A i sudije i raspored vas handre cijelu sezonu

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Jarane koliko je tebi godina kad se vazda ponavljaš? Nije ti ovo FB pa da skupljaš lajkove.
Štrudla igra

I meni je iznenađenje, skidanje gaća?Zdena04 je napisao/la:Štrudla igra![]()
Izgleda.sljivo je napisao/la:I meni je iznenađenje, skidanje gaća?Zdena04 je napisao/la:Štrudla igra![]()
Holger je krivac za pogodak Bavaraca ali se onda popravio. Šteta što nismo iskoristili svoje šanse i uvalili im još koji pogodak. Ovako će nam se osvetiti promašaji.
I dalje ostajem pri tvrdnji da je Goretzka TITO za onog Portugalca.
I dalje ostajem pri tvrdnji da je Goretzka TITO za onog Portugalca.
Ipak smo osvojili bod
Nije mi jasno kako navijači minKena i dalje mogu tvrditi da je ovaj Bayern bolji od onog Pepovog
Šteta za nas što nam nedostaje toliko igrača zbog povreda ove sezone. Punim kapacitetom bi mi iz ove 2 utakmice izvukli maksimum ali...

Nije mi jasno kako navijači minKena i dalje mogu tvrditi da je ovaj Bayern bolji od onog Pepovog

Šteta za nas što nam nedostaje toliko igrača zbog povreda ove sezone. Punim kapacitetom bi mi iz ove 2 utakmice izvukli maksimum ali...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.