Trazio 3 dobio je dva za sada,dpbice i tog treceg ako bog dabordobijeli je napisao/la:Ja obecavam kad pocne prvenstvo samo pozitivu furamThrillerHz je napisao/la:Svi se slazemo da nam samo 1, ali samo 1 kvalitetan vezni fudbaler nedostaje, ali to nije razlog da budemo pesimisti, prelazni rok jos uvijek traje, a ko kaze da Saric nece vratiti formu iz Slobode? Ko kaze da nece Cala nesto skontati ili neki omladinac da nece iskociti, treba sacekati, pa onda suditi. Napokon smo naucili lekciju, a vi bi da se opet vratimo u period gomilanja igraca. Ma hajte molim vas, otvorite oci, ne budite brzopleti i maloumnida nas bude 5-6 hiljada protiv Viteza da proradi pitarski inat . al moram kritikovati upravu cala trazio trojicu igraca nije 15 znaci 3 je trazio i ni to ga nisu ispostovali
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma ovo stavljam u perspektivu, budućih više, nego ovo sada...Steph je napisao/la:04.02.2015
od tad je u Sarajevu
Samo Saraj'vo.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Dobar marketing, neka uvertira i eto ti 6000+ na stadion. Mislim da moramo poraditi na propagandi kluba. Treba uvesti da na svaku domacu utakmicu, klub podijeli karte jednoj osnovnoj skoli, da dodju djeca gledati klub i slicne akcijeMortemHz je napisao/la: 6.000 nas mora biti, minimalno.

1946~
Strasne cifre, Tan vec prebacuje cash u Maleziju.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Besic je napisao/la:Sarajevo B šampion

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Marketing nam je baš onako boljka, kao radi se na tome, ali jednostavno moraju dovesti nekoga ko zna šta radi - da vide kako se to radi. A ne 2 sedmice nakon neke utakmice iskoči mi reklama na ss.ba FKS protiv ekipe koje je igrao prije 2 sedmice... Ne može biti sav marketing "polijepi plakate i šeruj na fejsu"... Imamo ogromnu bazu navijača, koji bi dolazili i gotovo neovisno o rezultatu da se pokaže da se o njima brine... Ovih zadnjih godina realno navijači su se "samoanimirali" svaki put kad je bio veći odaziv... Again, samo moje mišljenje.ThrillerHz je napisao/la:Dobar marketing, neka uvertira i eto ti 6000+ na stadion. Mislim da moramo poraditi na propagandi kluba. Treba uvesti da na svaku domacu utakmicu, klub podijeli karte jednoj osnovnoj skoli, da dodju djeca gledati klub i slicne akcijeMortemHz je napisao/la: 6.000 nas mora biti, minimalno.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imamo takve akcije, znas da vazda ugostimo neku djecu iz drugih gradova u galeriji.ThrillerHz je napisao/la:Dobar marketing, neka uvertira i eto ti 6000+ na stadion. Mislim da moramo poraditi na propagandi kluba. Treba uvesti da na svaku domacu utakmicu, klub podijeli karte jednoj osnovnoj skoli, da dodju djeca gledati klub i slicne akcijeMortemHz je napisao/la: 6.000 nas mora biti, minimalno.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Krenes od saveza koji ne cini nista kako bi promovisao BH Premier ligu, kako bi navijaci dolazili na utakmice, pa dalje... tako da me nista ne iznenadjuje, ali eto ukoliko zelimo posjetu, na tom polju se definitivno mora i to dobro poraditi. Mislim da nema tog navijaca koji bi odolio nekoj nabrijanoj najavi utakmice, da se vrti po televiziji. Neki vazni golovi, uz pjesmu navijaca, jednostavno na emocije udarat. Onda razne akcije po skolama, bolnicama, raznim ustanovama itd. Nacina ima mnogo, a nasi nista ne rade...PitarBordo je napisao/la: Marketing nam je baš onako boljka, kao radi se na tome, ali jednostavno moraju dovesti nekoga ko zna šta radi - da vide kako se to radi. A ne 2 sedmice nakon neke utakmice iskoči mi reklama na ss.ba FKS protiv ekipe koje je igrao prije 2 sedmice... Ne može biti sav marketing "polijepi plakate i šeruj na fejsu"... Imamo ogromnu bazu navijača, koji bi dolazili i gotovo neovisno o rezultatu da se pokaže da se o njima brine... Ovih zadnjih godina realno navijači su se "samoanimirali" svaki put kad je bio veći odaziv... Again, samo moje mišljenje.
Zapad popuniti djecom i roditeljima, svakako je 2/3 uvijek prazan. Neke porodicne ulaznice/akcije. Smanjit cijene (realno precijenjene su). Nagradne igre, onda akcije nesto poput pozovi prijatelja na utakmicu i karta 50% jeftinija... Treba isprobavat razne opcije, nisam marketinski strucnjak ili nesto, ali nek se ugledaju na neke svjetske klubove, vjerujem da postoji nacin da se posjeta na stadionu poveca.MortemHz je napisao/la: Imamo takve akcije, znas da vazda ugostimo neku djecu iz drugih gradova u galeriji.
Zadnja izmjena: ThrillerHz, dana/u 04 feb 2017, 00:42, ukupno mijenjano 2 puta.
1946~
-
- Kontakt:
Zanimljivo prije dvije godine obrnuta situacija bila mi strah i trepet Benko,Stojcev,Velkoski,Cimirot,Duljevic a oni s "djecom " odovicem bez marke kako se pricalo i do zadnjeg kola borba za titulu , ni na kosevu ih nismo nadigrali 0-0 . tako da ovo unaprijed proslavljanje zna lujpit po nosu mi znamo najbolje .al smo uzeli titulu kako godLakoste je napisao/la:Fudbal se igra na terenu kao i sto se trofeji osvajaju na istom. Na forumu mozemo samo ubiti vrijeme al na kraju proglase prvakom onog ko ima najvise bodova na zelenom terenu. Hvala Bogu da se blizi pocetak sezone da ne moramo citati sampione zimske pauze i zimskog prelaznog roka. Sve to sto su ostali doveli moraju na terenu da se pokazu 11 vs 11 u prsa. Tada sve pada u vodu, ali, ako im je cilj da budu sampioni zimske pauze na forumu pustite ih neka uzivaju. Jos 20-ak dana i sve price padaju u vodu.

- PitarBordo
- Kontakt:
Ja mislim da bih neki marketinški deal sa Telemachom i tipa da pukne se najava svake domaće tekme tamo... Kao reklamni džingl... Kakav bi to bio boom. Ili tipa pukneš sezonsku nagradnu igru, svaka domaća utakmica 1 navijač sa zapadne i 1 sa istočne dobijaju tipa po ogroman TV ili slično nešto "vrijedno", što bi klubu u principu kroz partnere bilo tipa dvije milje po tekmi, a staviš da je preduslov sezonska ili polusezonska ulaznica da se ostvari nagrada... Nakon 4.-5. kola bi ti istok i zapad bili puni - jer za cijenu sezonske možeš dići TV od milju KM svaku tekmu... Kad se raja vrati prebaciš na neke druge metode da je zadržiš, na to dodaš i moguće kvalitetne igre barem kući - i imaš stalnu bazu od 10tak hiljada plus one koji dolaze svaku-drugu treću iz raznih razloga, i imaš vazda fino popunjen stadion (daleko od pun naravno), plus Liga 6 kad krene imaš skučeno minimum 4-5 odlučujućih derbija... Ali naravno - malo se tu radi, kao što rekoh svi porasti u posjetama kod nas su bili samoanimiranje raje ili zbog rezultata ili zbog neke spontane euforije - nikako zbog kluba. Pogotovo ne saveza.ThrillerHz je napisao/la:Krenes od saveza koji ne cini nista kako bi promovisao BH Premier ligu, kako bi navijaci dolazili na utakmice, pa dalje... tako da me nista ne iznenadjuje, ali eto ukoliko zelimo posjetu, na tom polju se definitivno mora i to dobro poraditi. Mislim da nema tog navijaca koji bi odolio nekoj nabrijanoj najavi utakmice, da se vrti po televiziji. Neki vazni golovi, uz pjesmu navijaca, jednostavno na emocije udarat. Onda razne akcije po skolama, bolnicama, raznim ustanovama itd. Nacina ima mnogo, a nasi nista ne rade...PitarBordo je napisao/la: Marketing nam je baš onako boljka, kao radi se na tome, ali jednostavno moraju dovesti nekoga ko zna šta radi - da vide kako se to radi. A ne 2 sedmice nakon neke utakmice iskoči mi reklama na ss.ba FKS protiv ekipe koje je igrao prije 2 sedmice... Ne može biti sav marketing "polijepi plakate i šeruj na fejsu"... Imamo ogromnu bazu navijača, koji bi dolazili i gotovo neovisno o rezultatu da se pokaže da se o njima brine... Ovih zadnjih godina realno navijači su se "samoanimirali" svaki put kad je bio veći odaziv... Again, samo moje mišljenje.
Zapad popuniti djecom i roditeljima, svakako je 2/3 uvijek prazan.MortemHz je napisao/la: Imamo takve akcije, znas da vazda ugostimo neku djecu iz drugih gradova u galeriji.
Samo Saraj'vo.
Imam info
Hajd nek me neko pita kakav info
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Da se ne lazemo, najbolji marketing je rezultat, sve ostalo je prdimahovina.
- ThrillerHz
- Kontakt:
To ti kazem, ima nacina milion. Samo sto izgleda nikom nije u interesu da se potrudi oko toga, vec valjda ocekuju da samo s neba padne. Treba svaku utakmicu napumpat kao sto se derbi pumpa, iako znamo da 99% necemo uzivati u fudbalu, dodje skoro pun stadion, a sada u ligi 6 ce svaka utakmica biti mini derbi, tako da je bas pogodan trenutak za dobar marketing, koji bi mogao uroditi plodom, a vjerujem i da ce se dobar fudbal moci vidjeti.PitarBordo je napisao/la: Ja mislim da bih neki marketinški deal sa Telemachom i tipa da pukne se najava svake domaće tekme tamo... Kao reklamni džingl... Kakav bi to bio boom. Ili tipa pukneš sezonsku nagradnu igru, svaka domaća utakmica 1 navijač sa zapadne i 1 sa istočne dobijaju tipa po ogroman TV ili slično nešto "vrijedno", što bi klubu u principu kroz partnere bilo tipa dvije milje po tekmi, a staviš da je preduslov sezonska ili polusezonska ulaznica da se ostvari nagrada... Nakon 4.-5. kola bi ti istok i zapad bili puni - jer za cijenu sezonske možeš dići TV od milju KM svaku tekmu... Kad se raja vrati prebaciš na neke druge metode da je zadržiš, na to dodaš i moguće kvalitetne igre barem kući - i imaš stalnu bazu od 10tak hiljada plus one koji dolaze svaku-drugu treću iz raznih razloga, i imaš vazda fino popunjen stadion (daleko od pun naravno), plus Liga 6 kad krene imaš skučeno minimum 4-5 odlučujućih derbija... Ali naravno - malo se tu radi, kao što rekoh svi porasti u posjetama kod nas su bili samoanimiranje raje ili zbog rezultata ili zbog neke spontane euforije - nikako zbog kluba. Pogotovo ne saveza.
To je istina, ali i to je kratkog vijeka. Cilj je odrzavati ljude na stadionuLakoste je napisao/la:Da se ne lazemo, najbolji marketing je rezultat, sve ostalo je prdimahovina.

Zadnja izmjena: ThrillerHz, dana/u 04 feb 2017, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
1946~
- PitarBordo
- Kontakt:
Trenutno jeste jer se ništa drugo ne radi, barem ne kako treba i do kraja, ali nije da se ne može prodrmati baza i svejedno popuniti dobrim dijelom.Lakoste je napisao/la:Da se ne lazemo, najbolji marketing je rezultat, sve ostalo je prdimahovina.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ziva istina, makar u velikoj vecini.Lakoste je napisao/la:Da se ne lazemo, najbolji marketing je rezultat, sve ostalo je prdimahovina.
-
- Kontakt:
Besic je napisao/la:Imam info
Isto sam i ja cuo

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Prelazimo na 3-6-1 Almir Bekić će igrati sve
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- TobeYarabi
- Kontakt:
najbolje je slagati da ce na poluvremenu nastupati jelena karleusa i dino merlin. bile bi pune tribine
Moze se raditi ali vjeruj ne mozes u ovoj drzavi gdje ljudi imaju mentalitet kakav imaju svaku utakmicu privuci 6-7 milja i da tu posjetu drzis konstantno. Mozes zadnjih 7-8 kola kad se boris za titulu. Bile su nagradne igre, od sky cole do nike sad koliko mi se cini al sve je to tanko. Tesko je naci sponzora za utakmicu gdje je prosjek 2-3 milje ljudi. Ovo podnevlje je cudno, ne samo BiH nego i Balkan, dodje na utakmicu i ako kiksas pocne ****, cupati, dere se koji meni ovo qrac treba, necu vise nikad doci itd. Nemamo naviku odlaska na utakmicu, nemamo tu sportsku kulturu jer smo turbo folk nacija.PitarBordo je napisao/la:Trenutno jeste jer se ništa drugo ne radi, barem ne kako treba i do kraja, ali nije da se ne može prodrmati baza i svejedno popuniti dobrim dijelom.Lakoste je napisao/la:Da se ne lazemo, najbolji marketing je rezultat, sve ostalo je prdimahovina.
-
- Kontakt:
Znaci istina je...Besic je napisao/la:Prelazimo na 3-6-1 Almir Bekić će igrati sve

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''