Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
- Kontakt:
Re: Browser igra: Football identity
Evo ja se registrovao na ovu igricu, igrac sam (bek) ima li ko zainteresovan da me angazuje u svoj klub 

Od ljumana sa tribina poklanjamo rijeci ove nek svi znaju da Buducnost u pobjede ide nove.....
vidjet cu ja sa bratom, ali ako ces biti aktivan..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
- Kontakt:
Bicu aktivan svidja mi se igra....Italia je napisao/la:vidjet cu ja sa bratom, ali ako ces biti aktivan..

Od ljumana sa tribina poklanjamo rijeci ove nek svi znaju da Buducnost u pobjede ide nove.....
daj mi ime i prezime, pa ces u toku dana dobiti ugovor 

Pa kako da se privaimo tamo kad pola njih nezna kako treba bosanski/hrvatski sta ce onda tamo pisatiItalia je napisao/la:upravo to.. a kad ovako dolazis na nas forum vidis i neke teme.. pa popricas i tako.. dobro je, u prednosti se..kod nas ce to na tekmi da odredimo.. lakse je pricati i dogovarati se usmeno, nego pisati po forumu...

Tracy McGrady!!!
- elninho_resTO
- Kontakt:
pa pisite u tom forumu na jeziku kojem god hocete,npr kad si bio kod nas vidio si tema kolko ima,i sad je snovim menagerom to jos vise,ali tu je i tema na engleskom jeziku za strance a vi mozete tmao pisat nakojem god hocete pa i na njemackom jer ce bit vas privatni forum,a predstavnika treba odabrat njegov ekipa i on mora poznavat jezik i nas i strani,ali i poznavat igricu,i ne samo bit aktivan na tekmama i na nekim forumima vec na FID forumu,sto u ovom trenutku niko od vas neispunjava,jel sta nasoj ligi znaci sto si aktivan na transfermarketu,moze joj pomoc samo neko ko je aktivan na generalnom forumu i posebno na nasem nacionalnomEdo_Majka je napisao/la:Pa kako da se privaimo tamo kad pola njih nezna kako treba bosanski/hrvatski sta ce onda tamo pisatiItalia je napisao/la:upravo to.. a kad ovako dolazis na nas forum vidis i neke teme.. pa popricas i tako.. dobro je, u prednosti se..kod nas ce to na tekmi da odredimo.. lakse je pricati i dogovarati se usmeno, nego pisati po forumu...
i jos da budu u upravi bili bi gori od Usranovica, ako hocete ja mmogu biti predstavnik naseg kluba, ja sam aktivan kako vidite.
ja vam preporucujem da napravite privatni i da se preselite tamo,usput onu temu moze vidjet svako i procitat taktiku i osttalo,mozda to sad nije tolko vazno jer ste 2 liga,al kad predjete u prvu vjerujte tako necete moc,i zato cete prije ili kasnije morat napravit privatni forum,pomeni bolje je prije

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Pa ja sam to trazio tamo da napravim ali u drugoj ligi nema ni jedne ekipe, e sad cim udjemo u prvu morat cemo napravit forum radi drugih clanova, e sad kad bi mogli sa izuzetkom napraviti privatni forum sa vama u prvoj to bih odma ucinili, ako ne sad onda cemo ga napraviti kad budemo sigurni da ulazimo u prvu, a i potrudit cu se da ih nagovorim da tamo pisemo.
PS: Ali ovdje je skoro pa nemoguce stici ove ekipe koje su vec od prije tu, sto znaci da mi nikad necemo moc biti medju Top-3 jer ste vi sa ocjenama daleko isprde, ali dobro sta je tu je vidjet cemo, volio bi da odigramo jednu prijateljsku sa nekim od vas pa da vidimo gdje smo, sve ispod 5:0 bi bio uspjeh jer je razlika u kvaliteti ogromna.
PS2:mozes li poslati onaj link gdje je sve objasnjeno kako igrati etc... sto si bio postavio onda kad sam ja pocinjao?
PS3: Neradi ti slovo "z"
PS: Ali ovdje je skoro pa nemoguce stici ove ekipe koje su vec od prije tu, sto znaci da mi nikad necemo moc biti medju Top-3 jer ste vi sa ocjenama daleko isprde, ali dobro sta je tu je vidjet cemo, volio bi da odigramo jednu prijateljsku sa nekim od vas pa da vidimo gdje smo, sve ispod 5:0 bi bio uspjeh jer je razlika u kvaliteti ogromna.
PS2:mozes li poslati onaj link gdje je sve objasnjeno kako igrati etc... sto si bio postavio onda kad sam ja pocinjao?

Tracy McGrady!!!
sto se mene tice, nema problema da napravite svoj forum.. na fidu 90% ekipa su strane, znaci malo ima ovako liga u kojim je vecina domacih igraca..
eh, sto se tice tog stizanja, skilova molim te ne rise.. ti si poceo mjesc dana poslije nas i sad treba odustajati? pa mi bosanci smo poceli prije 3 mjeseca svi igrati, makedonci poceli u septembru prosle godine i opet nasa liga po vrijednosti jaca od njihove.. trud i samo turd.. a sto se tice skilova i tih sranja, 80% u tekmama igra timska igra, 20% skilovi
evo ti tema: http://forum.footballidentity.com/defau ... ts&t=32638
eh, sto se tice tog stizanja, skilova molim te ne rise.. ti si poceo mjesc dana poslije nas i sad treba odustajati? pa mi bosanci smo poceli prije 3 mjeseca svi igrati, makedonci poceli u septembru prosle godine i opet nasa liga po vrijednosti jaca od njihove.. trud i samo turd.. a sto se tice skilova i tih sranja, 80% u tekmama igra timska igra, 20% skilovi

evo ti tema: http://forum.footballidentity.com/defau ... ts&t=32638
- elninho_resTO
- Kontakt:
za forum evo vam daffija pa ga pitajte,on ce vam napravit,mislim da se mogu prebacivat forumi,pa eto potvrdi daffi ako je moguce da im se sad napravi u drugoj pa premjesti u prvu,ili odma u prvu,mislim sad si ti zaduzen za takve stvariEdo_Majka je napisao/la:Pa ja sam to trazio tamo da napravim ali u drugoj ligi nema ni jedne ekipe, e sad cim udjemo u prvu morat cemo napravit forum radi drugih clanova, e sad kad bi mogli sa izuzetkom napraviti privatni forum sa vama u prvoj to bih odma ucinili, ako ne sad onda cemo ga napraviti kad budemo sigurni da ulazimo u prvu, a i potrudit cu se da ih nagovorim da tamo pisemo.
PS1- vrijednost nista nemora da znaci,eno srpska ekipa je u ligi prvka naguzila ubjedljivo najbolju ekipu po vrijednosti,djabe svi skilovi ako neko ima dobvru organizaciju,menageraa i u igranost a vi to sve mozet3e postici lagano zapocetak protiv botova
PS2 jel ovaj http://forum.footballidentity.com/defau ... ts&t=32638 daste na onom forumu znali bi
PS3 znam nego mi se pomjesalo otkako sam rusio windows pa sad neznam vratit a naviko
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
- elninho_resTO
- Kontakt:
i na kraju sezone ce bit jedno 5 prijateljskih otprilike i odtoga ce jedna bit unutar anse zemlje ili mozda dvije znaci protiv nasih timova a ostale random
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
ja sam moderator za nas forum, a xobxela je globalni moderator i moze praviti privatne forume.. mada, sad napravite sovj podforum u drugoj ligi, i kad predjete u prvu ligu samo na isto mjesto napisete da vam prebaci forum iz prve u drugu.. bez problema..
upravo tako elnijo.. Djup United ispade u grupi odma..
upravo tako elnijo.. Djup United ispade u grupi odma..
- elninho_resTO
- Kontakt:
evo da i ovdje objavim(pohvalim se) da sam postao predstavni9k kamikaza u FIDI,cekaju se jos neke odluke ostalih klubova,al bitno je da s formira
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
jeli ovo pao server???
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
digao se opet.. najavljene su bile popravke..
-
- Kontakt:
Dali ce uopste biti utakmice, jer ovo je nemoguce sporo?
ne moze niko, sporo je pravo ev i ja se mucim vec 10 tak minuta ne ide... valjda poprave nije ovo prvi put!
- samir_tm87
- Kontakt:
ne moguce je da udjem :s
ja jedva usao ......
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- elninho_resTO
- Kontakt:
evo ovdje da normalno postam na onom forumu guzva,
prvo as ej ono sjebalo,al ivas je sve,al neke nije,kao sto je krle koji nam ga je zavuko,ja sma vidio jer mije ulzilo bilo po 3 sekunde i ilazilo,kad smo svi usli bilo je 0-1 onda smo mi zasrali dosta toga,mnogo gresaka igraa koji su odlazili,a najgore 3 su pred tekmu rekla da nece igrat kad je bilo nemoguce napravit izmjene,serem im se mna servere,ja katastrofa jer smo mjenjali formaciju(nisam se naviko plus penalti) ito,al jos 2 poteza kad sam nevjerovatno odigro ja odem na move on uputi low pass u drugom poluvremenu(mozda ces znat kad je to bilo) i u prvom kad sam iso pass on iso move,i najgore sto nisam zakasnio nego navrijeme klikno,al odbrana jos gore odigrala,posebno onaj slobodnjak u drugom poluvremenu(znaces koji je sigurno) i tu nismo primili gol a trebali smo,bez suteva prema golu,ni atar nije mogo nista,a to mi nije jasno jer priblizno ista udaljenost speed 85 80 kondicije ,drugo poluvijeme vasa 4 triput brza odnjega ,e sad hajde penalti,al **** koda muje oduzelo 30 speeda
,tj unapadu sva 3 sa penaltijem igrali,jednom sime bio brzi kod jedne lopte(penalti),sve u svemu iskoristili ste nae greske i dobro u odbrani,na sasvim zadovoljavajucem nivou ali hnista extra, o menageru da ne govorim,poludio je,nebi se cudio da nam svima ukine i ovo malo plate sto imamo,bkvalno poludio,bice dosta koraka u sljedecem protiv ljiljana ocekujemo pobjedu sa jedno 2,3 i trudicemo se da vama pomognemo proiv zmajeva,protiv kojih vec imamo rezultat iz prvog kola,neocekviana onolika pobjeda protiv ljiljana,al vidjecemo
sv u svemu svaka cast,o manama drugi put
prvo as ej ono sjebalo,al ivas je sve,al neke nije,kao sto je krle koji nam ga je zavuko,ja sma vidio jer mije ulzilo bilo po 3 sekunde i ilazilo,kad smo svi usli bilo je 0-1 onda smo mi zasrali dosta toga,mnogo gresaka igraa koji su odlazili,a najgore 3 su pred tekmu rekla da nece igrat kad je bilo nemoguce napravit izmjene,serem im se mna servere,ja katastrofa jer smo mjenjali formaciju(nisam se naviko plus penalti) ito,al jos 2 poteza kad sam nevjerovatno odigro ja odem na move on uputi low pass u drugom poluvremenu(mozda ces znat kad je to bilo) i u prvom kad sam iso pass on iso move,i najgore sto nisam zakasnio nego navrijeme klikno,al odbrana jos gore odigrala,posebno onaj slobodnjak u drugom poluvremenu(znaces koji je sigurno) i tu nismo primili gol a trebali smo,bez suteva prema golu,ni atar nije mogo nista,a to mi nije jasno jer priblizno ista udaljenost speed 85 80 kondicije ,drugo poluvijeme vasa 4 triput brza odnjega ,e sad hajde penalti,al **** koda muje oduzelo 30 speeda

sv u svemu svaka cast,o manama drugi put

"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
e daffyinjo kakve su sve promjene napravljene na serveru jeli ista znacajno nas je Pita ubio svaka je lopta bila njegova
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.