FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zlo87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zlo87 » 03 feb 2017, 22:42

Evander je napisao/la:Briši postove briši. Cut cemo se uskoro opet.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Hahahah hilmo ce sve obrisat osim kad ti neko psuje to valjda ignorise hahaha
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 feb 2017, 22:43

Evo samo jedan primjer kako smo pali qurcu za usi. Cala trazi igrace da mu se dovedu,ne dovode mu se i on to skoro pa direktno kaze. I onda mora da se krpari kako zna i umije i da prica kako je zadovoljan ekipom. S druge strane Petrovic trazi stopera i desnog beka,dovode mu reprezwntativca Nigerije i jednog od najboljih stopera lige Kostica.
Ali zato mi nemamo dugova,najuredeniji smo,vlasnik nam milijarder itd.
Ne mogu da vjerujem kako su pojedinci slijepi i pored ociju.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 feb 2017, 22:44

Još nam je i najbolji cener albanske lige otišao.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 03 feb 2017, 22:45

Evo sta kaze wikipedija (google)

"ako igrač ne počinje svoju profesionalnu karijeru u klubu, od kojih je formirana, ali odluči za promjenu, isplatu kompenzacija zbog kao minimum suma. Alternativno, transfer biti, u kojoj oba tima slažu na iznos od igrača promjene-spremni. Iznos plaćanja utvrđuje se u slučaju naknade za obuku, međutim, i na osnovu godišnje objavljuje FIFA liste klasifikacije, kojoj je federacija članica mora registrirati svoje timove u FIFA. U navodi da su svi klubovi koji su učestvovali u treningu, da se uključe sa ukupno 5% od svakog iznosa transfer koji se može postići sa bilo kojim preprodaju igrača tokom karijere (između 0,25% (12. - 15. starosti) ili 0,5% (16 - 23 godina) po proveo u timu sezone).

od Suljica imali smo 75.000 € do sad.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 03 feb 2017, 22:45

zagorski je napisao/la:Evo samo jedan primjer kako smo pali qurcu za usi. Cala trazi igrace da mu se dovedu,ne dovode mu se i on to skoro pa direktno kaze. I onda mora da se krpari kako zna i umije i da prica kako je zadovoljan ekipom. S druge strane Petrovic trazi stopera i desnog beka,dovode mu reprezwntativca Nigerije i jednog od najboljih stopera lige Kostica.
Nisi u pravu. Cala je rekao da cemo dovesti igrace koje ce biti pojacanje, da nece dovesti igraca samo da popuni broj. Htio Obradovica i Ordagica al nismo mogli da platimo obestecenje.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 03 feb 2017, 22:45

Memara je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Benfika se ne odbija
Pa eto odbili smo im prvu ponudu :D
Tito je rekao Staljinu NE a mi Benfici, tako da... :kafa:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 feb 2017, 22:51

Lakoste je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Evo samo jedan primjer kako smo pali qurcu za usi. Cala trazi igrace da mu se dovedu,ne dovode mu se i on to skoro pa direktno kaze. I onda mora da se krpari kako zna i umije i da prica kako je zadovoljan ekipom. S druge strane Petrovic trazi stopera i desnog beka,dovode mu reprezwntativca Nigerije i jednog od najboljih stopera lige Kostica.
Nisi u pravu. Cala je rekao da cemo dovesti igrace koje ce biti pojacanje, da nece dovesti igraca samo da popuni broj. Htio Obradovica i Ordagica al nismo mogli da platimo obestecenje.
Razumijem ja to i nisam za opciju da se dovode igraci samo da popune broj,ali je jadno da nisu bili u stanju da dovedu bar jednog igraca kojeg je trazio i koji bi podigao kvalitet nase igre. Mislim da to puno govori.
Edit: nisam negativac po svaku cijenu,ali fakat ne mogu da shvatim u kom pravcu idemo i sta je strategija i cilj.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 03 feb 2017, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 03 feb 2017, 22:52

zagorski je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:
Razumijem ja to i nisam za opciju da se dovode igraci samo da popune broj,ali je jadno da nisu bili u stanju da dovedu bar jednog igraca kojeg je trazio i koji bi podigao kvalitet nase igre. Mislim da to puno govori.
Jbg, kad smo imali vise love nismo placali obestecenja. :D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 feb 2017, 22:54

Ali trebamo da znamo da Tan neće upumpavati novac, mi treba da ga napravimo, do sada nismo uspjeli namaći toliko para da nekom klubu platimo stotine hiljada maraka za igrača, plus da tom igraču dadnemo platu koliku trazi jer mu se zadnjica raširila.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 feb 2017, 22:55

zlo87 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Briši postove briši. Cut cemo se uskoro opet.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Hahahah hilmo ce sve obrisat osim kad ti neko psuje to valjda ignorise hahaha
Jadno ali eto..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 feb 2017, 22:55

E jbg.,ako misle da dovedu kvalitet morace da pocnu placati :)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 feb 2017, 22:57

A jbg da prije nismo napravili neke greške mozda smo ih sad mogli i platiti.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 feb 2017, 22:58

Dajte kakvih klipova sa proslave ove posljednje titule, valja opet na iduću čekati 7-8 godina! :zviz:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 feb 2017, 23:01

zagorski je napisao/la:@sabinho; umjesto te neartikulisane ironije bolje da si ti nesto smisleno napisao kad vec ja valjam gluposti,ako si vec tako mudar.
I da,Tan je jedan fini ciko koji se sazalio sto smo mi u dugovima i dosao da to regulise i da nas nauci da poslujemo u plusu,kao i da nasoj talentovanoj djeci omoguci uslove za nesmetan rad i razvoj. Nema on nikakvog interesa,ljuski humani razlozi su ga motivisali jednostavno.
Naravno da ima interesa, ali njegov interes kao milijardera niej u 200-300 hiljada eura. To si valjda u stanju sam zakljuciti, jer recimo zimske pripreme su tu negdje sa tom svotom. Benfica dovede najboljeg igraca Mundijala do 20 godina, plati ga 7 milki eura i taj isti ceka koju minutu u Kupu Portugala i da se neko povrijedi pa da uleti koji minut. Ali ne, Tan je izracunao vec i prekalkulisao da ce Hadzic direkt u prvih 11 Benfice i prodati se kao Guedes, i eto mu par milki. Sjajno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 03 feb 2017, 23:01

joker90 je napisao/la:Dajte kakvih klipova sa proslave ove posljednje titule, valja opet na iduću čekati 7-8 godina! :zviz:
vec su prosle 2, znaci jos samo 5-6 :kafa:
i da poselamim ovih 47 skrivenih isprdaka sa lobotomije :tralala:

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 03 feb 2017, 23:22

Kako volim ovo,ova ocekivanja i masovnu histeriju ,to je jos jedan dokaz da smo na pravom putu
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 feb 2017, 23:23

Ja kako glupih ljudi ima na ovom forumu, najgore mi je sto citajuci njihove postove mene tolika nervoza opali, da nmg opisati...
1946~

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 feb 2017, 23:27

Ako zrinja i zeljo uzmu kup i prvenstvo ,odnosno vise budu radili na jacanju prve ekipe ne zadovolji horde i pitare ni jedan transfer . mozemo praviti transfere u real,benficu, barcu rezultat se samo gleda ,samo mi zao cale on i igraci ce biti na udaru . Cala nek ti je dragi Bog na pomoci .ponavljam ekipi i treneru bez rezervnu podrsku dati a upravi pokazati da mi nismo poligon za prodaju igraca mi smo Fk Sarajevo

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 feb 2017, 23:30

bordobijeli je napisao/la:Ako zrinja i zeljo uzmu kup i prvenstvo ,odnosno vise budu radili na jacanju prve ekipe ne zadovolji horde i pitare ni jedan transfer . mozemo praviti transfere u real,benficu, barcu rezultat se samo gleda ,samo mi zao cale on i igraci ce biti na udaru . Cala nek ti je dragi Bog na pomoci .ponavljam ekipi i treneru bez rezervnu podrsku dati a upravi pokazati da mi nismo poligon za prodaju igraca mi smo Fk Sarajevo
Sve dok im ekipu pojacavaju Ikande, Crnov, Zakaric i kompanija mi treba da aplaudiramo i ne dovodimo nikoga. Zrinjski je puno bolje odradio transfer rok, ali hvala Bogu napravili su rokadu na trenerskoj poziciji iz cista mira i mi treba da im budemo zahvalni.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 feb 2017, 23:32

bordobijeli je napisao/la:Ako zrinja i zeljo uzmu kup i prvenstvo ,odnosno vise budu radili na jacanju prve ekipe ne zadovolji horde i pitare ni jedan transfer . mozemo praviti transfere u real,benficu, barcu rezultat se samo gleda ,samo mi zao cale on i igraci ce biti na udaru . Cala nek ti je dragi Bog na pomoci .ponavljam ekipi i treneru bez rezervnu podrsku dati a upravi pokazati da mi nismo poligon za prodaju igraca mi smo Fk Sarajevo
Nama ce najveca mana na konkurente biti relativno mlada ekipa,za razliku od konkurenata kojima igraju starohani

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa i 10 gostiju.