NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Znam ja situaciju u Jedinstvu malo bolje nego sto mislis. Toliko je dobro znam da sada kad dodjem u Bihac mnogi ce polagati racune sto su ponovo politiku upetljali u klub. Treba i sa Kuricem popricati sto se dogovorio reprogram i preko koga je dogovorio reprogram od 99 000 kad ne fino revizorska pokazala da nismo duzni. Sad se ne zna ni ko pije ni ko placa. Zamisli kako je burno kad se Kuric moze optuziti za krivotvorenje potpisa jer je dogovren reprogram koji je samo on potpisao od kud mu pravo?
Evo cujem fino imat ce se sansa prvo da ljudi, gradjani Bihaca, privrednici uloze pare i da se pitaju za nesto u Jedinstvu, izgleda ako ne bude tako da onda ce ovaj arap uci. Pa da vidimo koliko se voli Jedinstvo, ja sam u stanju kredit dici da bih imao glas na skupstini ipomogao da vidim ko ce od privrednika kupiti svoj glas ako ovo prodje a nema nam drugog izlaza osim ovoga to svi znamo!!!
Evo cujem fino imat ce se sansa prvo da ljudi, gradjani Bihaca, privrednici uloze pare i da se pitaju za nesto u Jedinstvu, izgleda ako ne bude tako da onda ce ovaj arap uci. Pa da vidimo koliko se voli Jedinstvo, ja sam u stanju kredit dici da bih imao glas na skupstini ipomogao da vidim ko ce od privrednika kupiti svoj glas ako ovo prodje a nema nam drugog izlaza osim ovoga to svi znamo!!!
Ovaj grad da ima milion stanovnika i da svi obožavaju Jedinstvo ne mogu skupiti dovoljno sredstava.
Svi znamo da treba milionsko ulaganje i to je to, izgradnja terena, ulaganje u omladinski pogon, stadion i šta sve ne. Na livadi se igrač ne može i nikad neće moći napraviti.
Svi znamo da treba milionsko ulaganje i to je to, izgradnja terena, ulaganje u omladinski pogon, stadion i šta sve ne. Na livadi se igrač ne može i nikad neće moći napraviti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
bravo druze sve stoji to...ovo nam je jedinstvena prilika sto nam se pruza...ovo jednostavno moramo iskoristiti...kako se prica ljudi hoce da uloze u omladinsku skolu najvise sa tim ce rezultat u seniorima i doci...ovo nam je svjetlo na kraju tunela ako ovo ne iskoristimo slobodno kljuc u bravu klub se nece moci izvuci kao dosada..nema para vise nije to ono vrijeme kad se davalo sakom i kapom i na kraju nista para nema viseharden je napisao/la:Ovaj grad da ima milion stanovnika i da svi obožavaju Jedinstvo ne mogu skupiti dovoljno sredstava.
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
NIŠTA BEZ STRANOG INVESTITORA! Kakvi domaći privatnici i slični dušebrižnici. Ovdje svako samo korist gleda. Ja razumijem da ti želiš zaraditi,ali polako rođak. Uloži 1KM pa ćeš za 3-5 godina imati na to svoj povrat novca, zaraditi 10-tak %. A ne, kod nas je uloži danas 1KM, a da sutra imam već 2KM (ako je moguće kako i do večeras).
Prvo da se riješava infrastruktura:
1. svlačionice
2. pomoćni tereni ( 1 sa balonom)
3. ostalo sve postepeno.
Kada se i glavni teren sredi, e onda planirati tu Premier ligu. Do tad NIKAKO!
Prvo da se riješava infrastruktura:
1. svlačionice
2. pomoćni tereni ( 1 sa balonom)
3. ostalo sve postepeno.
Kada se i glavni teren sredi, e onda planirati tu Premier ligu. Do tad NIKAKO!
Ja nemogu da vjerujem da u jedinstvu niko nije vidio potencijal za ulaganje...grad centar regije od 300 000 stanovnika talenata bi imali na bacanje...i kada cete postat fk jedinstvo...ovo nk je fakat tragikomicno..
Investitor je jedina opcija koja će.tražiti novac kroz dugoročni razvoj kluba. Domaći ljudi bi.to tražili na kraju sezone i ako nema zavrnuli pipu
Da vole to kako neki misle klubovi ne bi ni dolazili u ovu situaciju
Kada imaš leđa koja mogu podnijeti Teret stvaranja kluba onda je lakše, kada imaš leđa koja su domaća, eto ti politike, lopovluka, "ima li mene tu"
Kada imaš leđa koja mogu podnijeti Teret stvaranja kluba onda je lakše, kada imaš leđa koja su domaća, eto ti politike, lopovluka, "ima li mene tu"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
A zašto je tragikomicnogruezi je napisao/la:Ja nemogu da vjerujem da u jedinstvu niko nije vidio potencijal za ulaganje...grad centar regije od 300 000 stanovnika talenata bi imali na bacanje...i kada cete postat fk jedinstvo...ovo nk je fakat tragikomicno..
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Zasto bi NK bilo tragikomicno?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Definitivno.Pantelija je napisao/la:Investitor je jedina opcija koja će.tražiti novac kroz dugoročni razvoj kluba. Domaći ljudi bi.to tražili na kraju sezone i ako nema zavrnuli pipu

Ovo je ozbiljnija varijanta i nešto drukčije, samo treba znati ugrabiti priliku na najbolji način.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Jeste nas onda zayebali kad ste pustili buducnosti ali nismo taj mentalitet da mrzimo i da smo zlopamtilo. Pravo mi je bilo tesko gledati i citati one naslove o mogucem gasenju Jedinstva. Drago mi je sto se nesto pozitivno pocelo desavati i nadam se da cete se stabilizovati ubrzo. PL zasluzuje jednog premijerligasa iz tog dijela nase zemlje. Puno srece u nastavku 0:2 u 17 kolu i hvala na golmanu
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
E to je.to!Amsterdam1312 je napisao/la:Definitivno.Pantelija je napisao/la:Investitor je jedina opcija koja će.tražiti novac kroz dugoročni razvoj kluba. Domaći ljudi bi.to tražili na kraju sezone i ako nema zavrnuli pipu
Kada imaš leđa koja mogu podnijeti Teret stvaranja kluba onda je lakše, kada imaš leđa koja su domaća, eto ti politike, lopovluka, "ima li mene tu"Fazn je što su ovdje godinama postavljani ljudi koji rade po vodovodima, po elektranama, po raznoraznim mjestima koja nemaju veze sa nogometom i sportom općenito i sada je Jedinstvo tu gdje jeste, a pored toga ko god je uložio nešto novca očekivao je da će uduplati za polusezonu a to ne ide tako kada vodiš jedan nogometni klub, pogotovo kada je na niskim granama u ovom slučaju. To sve glumi biznismene šefove direktore a blage veze nemaju. De preko noći da se šta obrne okrene itd tako ta spika. Jedno je izvoditi cirkus glumeći nešto neke kvazistručnjake ovo ono, a jedno doći sa sistemom gdje će biti jasan plan i program i dugoročno rješenje.
Ovo je ozbiljnija varijanta i nešto drukčije, samo treba znati ugrabiti priliku na najbolji način.
-
- Kontakt:
Tišina, jel iko zna šta, ko se pojavio na prozivci, kako sve ide ? pričajte ljudi gdje su ti arapi
Ovo sto sam uspio da cujem je da vec sada ima dosta problema oko statuta i posla. Izgleda da dobar dio skupstine nije za ovu opciju jer se tek izborilo za klub. Kako cujem sada su proradili i licni interesi pojedinih jer bi se grad ukljucio uz investitora sa nekih 200k KM na godisnjem nivou. Dosta se prica u Bihacu da ovo nije prava stvar u ovom trenutku. Ne znam sta da kazem osim da se izgleda ima podrska gradske uprave ali podrska ljudi iz skupstine fali. Ovaj vikend ce se izgleda sve zavrsiti. Da li na najbolji ili najgori nacin vidjet cemo. Ono sto sam cuo da bi ukoliko prodje ovaj projekat od sledece sezone trebali imati budjet od 700k KM + start izgradnje trening kampa ako se razgovori uspjesno okoncaju. Izgleda sada svi gledaju samo kako d upadnu u pricu U Jedinstvo. Kada su pare tu je i ljubav izgleda.
-
- Kontakt:
nije istina druze skupstinu cine svi gradjani koji su uplatili clansku kartu a mogu ti reci da dobra vecina istih je upravo za ovo...tako da ne sumnjam ni najmanje da ce ovo proci na najbolji nacin za nasSNSa je napisao/la:Ovo sto sam uspio da cujem je da vec sada ima dosta problema oko statuta i posla. Izgleda da dobar dio skupstine nije za ovu opciju jer se tek izborilo za klub. Kako cujem sada su proradili i licni interesi pojedinih jer bi se grad ukljucio uz investitora sa nekih 200k KM na godisnjem nivou. Dosta se prica u Bihacu da ovo nije prava stvar u ovom trenutku. Ne znam sta da kazem osim da se izgleda ima podrska gradske uprave ali podrska ljudi iz skupstine fali. Ovaj vikend ce se izgleda sve zavrsiti. Da li na najbolji ili najgori nacin vidjet cemo. Ono sto sam cuo da bi ukoliko prodje ovaj projekat od sledece sezone trebali imati budjet od 700k KM + start izgradnje trening kampa ako se razgovori uspjesno okoncaju. Izgleda sada svi gledaju samo kako d upadnu u pricu U Jedinstvo. Kada su pare tu je i ljubav izgleda.
Ja samo znam ukoliko nas ti investitori ne preuzmu, ukoliko budemo ovisili o nasim privatnicima, da nam je bolje kljuc u bravu i Jedinstvo u zaborav. 90% tih istih privatnika je vec prolazilo kroz Jedinstvo, znaci i oni su bili dio postepenog unistavanja kluba. Ostalih 10% nije htjelo ulagati dok su pojedini ljudi u klubu niti bi dali fening a da ne znaju gdje bi te pare isle. A i bas se pitam imamo li mi uopste "jakih" privatnika.
Kontam ja sadasnju upravu, vratili su Jedinstvo u ruke gradjana, ne zele politiku u klub ali jednostavno ovakva ponuda se ne odbija.
Ovo je sve neko moje skromno misljenje.
Kontam ja sadasnju upravu, vratili su Jedinstvo u ruke gradjana, ne zele politiku u klub ali jednostavno ovakva ponuda se ne odbija.
-
- Kontakt:
tako je druze...bice to sve uredu...svaka cast i abidu i eviju i svima al moramo dici klub na veci nivo...ovako ne moze visetropic je napisao/la:Ja samo znam ukoliko nas ti investitori ne preuzmu, ukoliko budemo ovisili o nasim privatnicima, da nam je bolje kljuc u bravu i Jedinstvo u zaborav. 90% tih istih privatnika je vec prolazilo kroz Jedinstvo, znaci i oni su bili dio postepenog unistavanja kluba. Ostalih 10% nije htjelo ulagati dok su pojedini ljudi u klubu niti bi dali fening a da ne znaju gdje bi te pare isle. A i bas se pitam imamo li mi uopste "jakih" privatnika.
ima li ko da bi isao u bihac preko vikenda i da se vrati u nedelju navece
besplatno samo je bitno da ima vozacku!

Ko je protiv privatizacije kluba taj je protiv Jedinstva, toliko.
Pantelija je napisao/la:ima li ko da bi isao izz sarjaeva u bihac preko vikenda i da se vrati u nedelju navecebesplatno samo je bitno da ima vozacku!
Više vas je zayebao onaj ko je provalio da je Jedinstvo izjednačilo na 1:1, pa ste se bezze radovaliNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jeste nas onda zayebali kad ste pustili buducnosti ali nismo taj mentalitet da mrzimo i da smo zlopamtilo. Pravo mi je bilo tesko gledati i citati one naslove o mogucem gasenju Jedinstva. Drago mi je sto se nesto pozitivno pocelo desavati i nadam se da cete se stabilizovati ubrzo. PL zasluzuje jednog premijerligasa iz tog dijela nase zemlje. Puno srece u nastavku 0:2 u 17 kolu i hvala na golmanu

Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 6 gostiju.