? са GT-I9300 уз - &
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
O tome se ne prica. Treba i kladionicu otvoriti.Besic je napisao/la:Ja sam više mislio da švercamo nešto al eto hajde.Kawhi je napisao/la: Čitluk je najljepši grad u državi. Ti u Grude ja u Čitluk i nadjemo nekog za Medjugorje da budemo strateški pozicionirani. Sve pare od Gospe idu u Brotnjo dok ne uzme LP.
Bilo je to i na Discoveryu, da nije fight quest ili u tom smislu sta ?Federer17 je napisao/la:Sjeca li se neko kako se zvala ona serija (ili kako vec da to nazovem) na B92 sto je emitovana prije nekoliko godina? Bili kao neki borci (njih 5-6) i odvedu ih u odredjena plemena (u razlicitim zemljama) da ucestvuju na nekakvim turnirima, a prije toga vjezbaju s tim borcima tu...
Btw, tek se danas sjetih da kupim monster... Kupio sam one zute i crvene (vjerujuci @Dexu i @Donniju), iako mi je jaran govorio kako je njemu zeleni najbolji. Zuti sam pio, okus gotovo isti kao i fanta, puno bolji od onih nekakvih eaglova i slicnih vragova.
Haj ne dosađuj više.rasavoje je napisao/la:Glava me i dalje boli.
Haj' prosetaj.messilla je napisao/la:Haj ne dosađuj više.rasavoje je napisao/la:Glava me i dalje boli.
Zbog tog mu dado bodove za forumasa godine,i gledaj dokle ga ukus u muzici dovedeBesic je napisao/la:Donnie > Rio - zbog selekcije muzike koju sluša
Procita Donnie Trumpet,i iz nekog razloga pomisli da je neka parodija na TrumpaDonnie Darko je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la: Procita Donnie Trumpet,i iz nekog razloga pomisli da je neka parodija na Trumpa
Nisam cuo za njega do sada,solidno je ovo gore,jel ima sta bolje od njega da poslusam?Donnie Darko je napisao/la:Sarmelino je napisao/la: Procita Donnie Trumpet,i iz nekog razloga pomisli da je neka parodija na Trumpa
Mada, poprilično sam siguran da je promijenio ime da ga se ne asocira sa tom grdobinom.
Pretpostavljam da si pod solidno mislio savršeno?Sarmelino je napisao/la:Nisam cuo za njega do sada,solidno je ovo gore,jel ima sta bolje od njega da poslusam?Donnie Darko je napisao/la:Sarmelino je napisao/la: Procita Donnie Trumpet,i iz nekog razloga pomisli da je neka parodija na Trumpa
Mada, poprilično sam siguran da je promijenio ime da ga se ne asocira sa tom grdobinom.