FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 03 feb 2017, 18:46

Lakoste je napisao/la:Treba cekat ko Radovca pa ga sad ne mozes ni **** motkom otjerati.
Da se i ja i ti u necemu slozimo :urnebes:
Mozda bi Nedim kod nas uspio, pa bi ga tusnuli nekome za milion, dva, tri...ali samo MOZDA. Ovako uzimas sigurnu lovu, plus procenat. Tesko da bi ga Cala ubacivao u igru jer je pred nama period kad MORAMO izboriti Evropu. Nedim ako ode, a hoce, ja mu zelim svu srecu svijeta.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 feb 2017, 18:47

belosevic28 je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Treba cekat ko Radovca pa ga sad ne mozes ni **** motkom otjerati.
Da se i ja i ti u necemu slozimo :urnebes:
Mozda bi Nedim kod nas uspio, pa bi ga tusnuli nekome za milion, dva, tri...ali samo MOZDA. Ovako uzimas sigurnu lovu, plus procenat. Tesko da bi ga Cala ubacivao u igru jer je pred nama period kad MORAMO izboriti Evropu. Nedim ako ode, a hoce, ja mu zelim svu srecu svijeta.
Naucili su lekciju na Sefki Okicu :lol:

vanninnelo
Kontakt:

Post Postao/la vanninnelo » 03 feb 2017, 18:47

Steph je napisao/la:
vanninnelo je napisao/la: A u prvi tim dovoditi polovnjake nekakve jel ? Ah sacekaj zar nisu rekli da ce se prvi tim oslanjati na akademiju ?
A da poslušaš šta priča Alagić? Nije Nedim jedini igrač.

Al' mislim, po vama je sve svakako najbolje ugasiti.
poslusao sam sta kaze Alagic. Izaci ce jos neko tipa Nedima, al opet ista procedura jel tako buraz ? Mene zanima prvi tim i rezultati, a s ovakvom praksom sto se radi otkad je brko iz malezije dosao necemo daleko dogurati. TAN ODLAZI !
Bit' ćeš opet prvak čest, jedan devet čet'ri šest!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 feb 2017, 18:49

Sefki je imao ponudu, oni ga ostavili, lik se propio, onda ne mozes ni ''dinara'' uzeti za njega. Dobro Steph rece, nije Nedim jedini, i nece Akademija stati sa radom ako on ode. Mozda se Smajla pokaze :D hu nouz xd

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 feb 2017, 18:49

Treba mazati oci navijacima kako smo najuredjeniji, kako pravimo iskorak ,kako cemu u grupne faze,kako imamo akademiju al da drugim pravi igrace , treba pozivat navijace a ne uraditi nista da pojacas ekipu ,cilj evropa ,pa u evropu smo isli i s 4 miliona duga . od FKS ostali cala,zijo ,bordo dresovi i nas par hiljada bolesnika .

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 03 feb 2017, 18:52

Steph je napisao/la:Fudbal je biznis.
Sve receno u par rijeci ...
Zao mi je sto ga necu gledat kako zabija za Sarajevo al ... ko bi od nas ostao ovdje da mu se pruzi prilika OVAKVA ....
Samo ako ljudi u klubu dobar dogovor postignu :tokralju: ... kad skontas ako Cimi nastavi ovako vise cemo para dobit od slj transfera nego prodaje ....
Nazalost opet fudbal je postao biznis ... samo pare.... sve u zivotu se se sve vise okrece tim jeb. parama ... tako da ... nema razloga nerviranju ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 feb 2017, 18:56

Pa nisu svi Hadžić, biće igrača i za prvog tima iz Akademije. Moraš prvo početi od nečega. Moraš prvo napraviti reputaciju! Važno je da ima plan za Akademiju i taj plan je stvaranje B tima. Samo za ovu priču oko Hadžića-Benfica već si dobio 5-6 upita za ostale igrače iz Akademije, sve vam je to fino Alagić objasnio.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 03 feb 2017, 19:04

Momak je wunderkind i pametan je potez dati ga klubu koji ce mu pruziti najbolje uslove, i ako bude radio na pravi nacin lako prodati u neki od klubova liga petice, a mi smo cemo onda ubrati svoj dio kolaca koji ce biti itekako velik za nase prilike. Gluposti su da akademija radi "djaba" ako se igraci ovako mladi daju, pogotovo kao sto sam rekao neko ko ce vjerovatno postati dobar igrac, a tek ce novih igraca izaci i imati priliku zaigrati u prvom timu pa se onda prodavati sa 20ak godina, tako da akademija sigurno ne postoji "djaba"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 feb 2017, 19:04

Sviđa mi se ideja oko stvaranja B tima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 feb 2017, 19:15

MortemHz je napisao/la:Sviđa mi se ideja oko stvaranja B tima.
Hoce li biti stream za B tim :mrgreen: /jbt i rimuje se cak/

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 feb 2017, 19:32

Mislim da je teze tu krenut od nule, nego uzet npr. Olimpic sravnat im tih pola miliona sto duguju i promjenit ime i grb i ostavit u prvoj ligi...

Haj vidjecemo sta skontaju ovi nasi....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 feb 2017, 19:33

DenchiNL je napisao/la:
Mislim da je teze tu krenut od nule, nego uzet npr. Olimpic sravnat im tih pola miliona sto duguju i promjenit ime i grb i ostavit u prvoj ligi...

Haj vidjecemo sta skontaju ovi nasi....
Samo Sarajevo B.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 03 feb 2017, 19:34

Znači ako Radovac nije uspio, neće niko? Svi koji imaju ponudu neka idu, ne treba nam novi Radovac?

Podržavam prodaju ukoliko su pare dobre, ukoliko je to 100-200 hiljada eura, onda ne. Naravno, ukoliko će se te pare, bar dio, usmjeriti za pojačanja prve ekipe, gdje bi profitirali kako bi bili konkurentniji za neki od trofeja.

Yebe mi se za Benfikom, Barselonom i ostalim velikanima, treba gledati sebe i svoju korist. Imaš odličnog mladog igrača na kojem možeš kroz godinu-dvije masno zaraditi, naravno, niko to ne garantuje ali niko ne garantuje ni da ce propast kao Radovac.
Sumnjam da su neke vece pare u pitanju, jer momak nije dobio ni minute u prvom timu ali u ovom slučaju, trebali smo riskirati i kasnije dosta više zaraditi.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 03 feb 2017, 19:35

Pa više ćeš zaraditi ako se on probije iz Benfice, nego iz mrtve i nikom zanimljive Bosne.

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 03 feb 2017, 19:36

Bravo na tekstu trebali smo......

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 03 feb 2017, 19:37

Radovac nikad nije bio igrač

Ban ću pokupit zbog njega**** njegova
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 feb 2017, 19:47

Sretno malac, bolje nego da nam se desi ko partizanu sa Zivkovicem ili Zvezdi s Jovicem. Benfika pravi potez, vise cemo zaradit od procenta ako ode iz benfike dalje, nego da ode iz nase lige direkt, al jok inzinjeri na forumu bi ga gurali u prvih 11 i nakon 3 utakmice bi ga ubili u pojam, propo bi i nista od njeg ne bi bilo.
1946~

Unknown16
Kontakt:

Post Postao/la Unknown16 » 03 feb 2017, 19:54

Besic je napisao/la:Radovac nikad nije bio igrač

Ban ću pokupit zbog njega**** njegova
a po cemu nikad nije bio igrac,sad je u losoj formi totalno,njegova zadnja polusezona da se digne,ali vala da nikad nije bio igrac nije tacno
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 feb 2017, 19:54

Arhitekt je napisao/la:
Memara je napisao/la:Zvanična ponuda od Benfike je stigla u klub i sve je na nama želimo li ga prodati.
Sve sto si dosad napisao ispalo je suprotno.Smijem po cijenu glave da malo nece nigdje iduce 2 godine.
:wave:

Koja cifra je za vas prihvatljiva, da čujem vaše mišljenje?

Unknown16
Kontakt:

Post Postao/la Unknown16 » 03 feb 2017, 19:56

Memara je napisao/la:
Arhitekt je napisao/la:
Memara je napisao/la:Zvanična ponuda od Benfike je stigla u klub i sve je na nama želimo li ga prodati.
Sve sto si dosad napisao ispalo je suprotno.Smijem po cijenu glave da malo nece nigdje iduce 2 godine.
:wave:

Koja cifra je za vas prihvatljiva za Hadžića, da čujem vaše mišljenje?
Po meni je realna i dobra cifra 300-400 k eura i procenat od 15 do 20 posto
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], haklamas i 19 gostiju.