-11Sarajlijica1946 je napisao/la:Kako neko moze kriviti covjeka koji preuzme tim na -14 od prvog na tabeli?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-11Sarajlijica1946 je napisao/la:Kako neko moze kriviti covjeka koji preuzme tim na -14 od prvog na tabeli?
Znam da je bila kamara bodovaMortemHz je napisao/la:-11Sarajlijica1946 je napisao/la:Kako neko moze kriviti covjeka koji preuzme tim na -14 od prvog na tabeli?
Ne mozes malog puskom vratiti zove ga Benfica! Ne zove ga VejlePitar1946 je napisao/la:Nikakav smo mi klub dan te ****,prica lafo na mlade igrace cemo se oslonit akademije a svi najbolji odu... SAMO LAZU OVI NASI U UPRAVI
A brate ko je catakovica zvao, neki tamo Trencin pa odmah se noge ufatio... ma od nas ce i u kukesi oticSarajlijica1946 je napisao/la:Ne mozes malog puskom vratiti zove ga Benfica! Ne zove ga VejlePitar1946 je napisao/la:Nikakav smo mi klub dan te ****,prica lafo na mlade igrace cemo se oslonit akademije a svi najbolji odu... SAMO LAZU OVI NASI U UPRAVI
Dobro nam dosao.Hamza1946 je napisao/la:BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA !!
bravo majstore !bordobijeli je napisao/la:Ovo je ono sto je Hujic rekao javno stvoricemo uslove djeci u akademiji da ih moze prodavati u evropu . gdje je tu FKS ,Hase,Kely na ta imena se pozivaju u akademiji ,sta je s onog natpisa na terenu . izgleda da samo nas par hiljada bolesnika vjerujemo u uspjeh FKS a neko kupi kajmak . ja ne zelim ovakvo Sarajvo hocu da tu djecu u akademiji uce da im prva zelja bude bordo dres ,titula ,evropa s FKS ,proslava u titovoj a tek onda Barca,Real,Benfica . mozda je ovo nerealno (sizifovski) al mora tako .
Ma znam ja to buraz,nego sta nas lazu i pune nam glavu da cemo se oslanjati na akademiju kad ih ne mozemo sacuvat...ne treba nam onda Akademija,realnoSarajlijica1946 je napisao/la:Brate moj lijepi nerviramo se obadvojica bezveze. Realnost je drugacija, bjezi ljudi gorr nego u ratu. Igraceva je zadnja, to me niko ne moze ubijediti da je drugacije, ne mozes nikoga na silu drzati. Ja ga ne mogu kriviti sto prihvatio sansu koja se dobije jednom u zivotu.
Ne treba uzeti par stotina hiljada eura, procenat i pare od svakog narednog transfera?Pitar1946 je napisao/la:Ma znam ja to buraz,nego sta nas lazu i pune nam glavu da cemo se oslanjati na akademiju kad ih ne mozemo sacuvat...ne treba nam onda Akademija,realnoSarajlijica1946 je napisao/la:Brate moj lijepi nerviramo se obadvojica bezveze. Realnost je drugacija, bjezi ljudi gorr nego u ratu. Igraceva je zadnja, to me niko ne moze ubijediti da je drugacije, ne mozes nikoga na silu drzati. Ja ga ne mogu kriviti sto prihvatio sansu koja se dobije jednom u zivotu.
A u prvi tim dovoditi polovnjake nekakve jel ? Ah sacekaj zar nisu rekli da ce se prvi tim oslanjati na akademiju ?Steph je napisao/la:Ne treba uzeti par stotina hiljada eura, procenat i pare od svakog narednog transfera?Pitar1946 je napisao/la:Ma znam ja to buraz,nego sta nas lazu i pune nam glavu da cemo se oslanjati na akademiju kad ih ne mozemo sacuvat...ne treba nam onda Akademija,realnoSarajlijica1946 je napisao/la:Brate moj lijepi nerviramo se obadvojica bezveze. Realnost je drugacija, bjezi ljudi gorr nego u ratu. Igraceva je zadnja, to me niko ne moze ubijediti da je drugacije, ne mozes nikoga na silu drzati. Ja ga ne mogu kriviti sto prihvatio sansu koja se dobije jednom u zivotu.
A da poslušaš šta priča Alagić? Nije Nedim jedini igrač.vanninnelo je napisao/la: A u prvi tim dovoditi polovnjake nekakve jel ? Ah sacekaj zar nisu rekli da ce se prvi tim oslanjati na akademiju ?
Samir je lav najveci imal sta s treninga o mom lavuLakoste je napisao/la:Treba cekat ko Radovca pa ga sad ne mozes ni **** motkom otjerati.