FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Danas, Željezničar - Branitelj.
Milan Ćulum je čovjek i po. Nije neki fudbaler, ali je rega momak. Pustite se ba šuplje. Ljudi nas potukli u svim segmentima, jer im nismo dorasli. To je jedina istina. Kakve prodaje, kakvi bakrači?!
A Hrvatima, ako im se već kenja, neka kenjaju o tome kako je Cibalija prodala Claftonvilleu. ILi kako nije prodala, jer nije ni bilo potrebe.
A Hrvatima, ako im se već kenja, neka kenjaju o tome kako je Cibalija prodala Claftonvilleu. ILi kako nije prodala, jer nije ni bilo potrebe.
Ljudi moraju nesto napisat a ovakve stvari privlace paznju a hrvarski nogomet je pun skandala drugim rijecima to je aktuelna tema ali ovakvim stvarima ne treba pridodavati neki poseban znacaj, bezbroj puta sam se uvjerio da sve sto procitam nije ni blizu istine.ZELJO MOJA je napisao/la:jel istina ono sto pise po hrvatskim novinama da nas je milan culum prodao u kupu i u utakmici sa hapoelom
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
http://footballuser.com/Formations/2010 ... rajevo.jpg
Tako bi trebao biti sastav protiv Olimpik.
Tako bi trebao biti sastav protiv Olimpik.
ZELJO MOJA je napisao/la:jel istina ono sto pise po hrvatskim novinama da nas je milan culum prodao u kupu i u utakmici sa hapoelom
To su gluposti ! Prica potice od revans utakmice, bilo je cudno zasto je Culum na klupi, a do sad je igrao sve utakmice. I odmah je namestio, prodao... Jednostavno je odigarao lose prvu tekmu i prilika je pruzena drugim igracima. Milan je na covek, veliki borac i ostavice srce na terenu za Zelju! A da se igra 100 utakmica Hapoel bi pobedio 100 puta, jer su spremniji, organizovaniji, imaju para sto je i najbitnije! Hrvati se bave tudjim stvarima ( takvi su i bice takvi) jel su nevidjeni papci!
Ovo samo govori koliki si ti papak.Kleo je napisao/la:ZELJO MOJA je napisao/la:jel istina ono sto pise po hrvatskim novinama da nas je milan culum prodao u kupu i u utakmici sa hapoelom
To su gluposti ! Prica potice od revans utakmice, bilo je cudno zasto je Culum na klupi, a do sad je igrao sve utakmice. I odmah je namestio, prodao... Jednostavno je odigarao lose prvu tekmu i prilika je pruzena drugim igracima. Milan je na covek, veliki borac i ostavice srce na terenu za Zelju! A da se igra 100 utakmica Hapoel bi pobedio 100 puta, jer su spremniji, organizovaniji, imaju para sto je i najbitnije! Hrvati se bave tudjim stvarima ( takvi su i bice takvi) jel su nevidjeni papci!

Što se tiče teme, gdje se igra utakmica ?
U kojim hrvatskim novinama? Piše li još išta?ZELJO MOJA je napisao/la:jel istina ono sto pise po hrvatskim novinama da nas je milan culum prodao u kupu i u utakmici sa hapoelom
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Hrvatski novinari su takvi i takvi...suntu jeu je napisao/la:Ovo samo govori koliki si ti papak.Kleo je napisao/la:ZELJO MOJA je napisao/la:jel istina ono sto pise po hrvatskim novinama da nas je milan culum prodao u kupu i u utakmici sa hapoelom
To su gluposti ! Prica potice od revans utakmice, bilo je cudno zasto je Culum na klupi, a do sad je igrao sve utakmice. I odmah je namestio, prodao... Jednostavno je odigarao lose prvu tekmu i prilika je pruzena drugim igracima. Milan je na covek, veliki borac i ostavice srce na terenu za Zelju! A da se igra 100 utakmica Hapoel bi pobedio 100 puta, jer su spremniji, organizovaniji, imaju para sto je i najbitnije! Hrvati se bave tudjim stvarima ( takvi su i bice takvi) jel su nevidjeni papci!Mogao si reći 'hrvatski novinari su takvi i takvi', ali jok, bitno je po nacionalnoj pripadnosti udariti...
Što se tiče teme, gdje se igra utakmica ?
Na pojačanja potrošili 200 hiljada eura
Gracić za predstojeću sezonu najavljuje velike rezultate Olimpika. Kako kaže, igrači i treneri svjesni su zadatka koji je pred njima.
- Na pojačanja smo izdvojili 200 hiljada eura. Poslije Širokog smo najorganiziraniji klub u BiH. Sada imamo jači tim i od Želje i od Sarajeva. Ove godine ćemo se plasirati u Evropu - optimista je Gracić.
Jao Jao, cuj ti optimiste ***ote haha
Gracić za predstojeću sezonu najavljuje velike rezultate Olimpika. Kako kaže, igrači i treneri svjesni su zadatka koji je pred njima.
- Na pojačanja smo izdvojili 200 hiljada eura. Poslije Širokog smo najorganiziraniji klub u BiH. Sada imamo jači tim i od Želje i od Sarajeva. Ove godine ćemo se plasirati u Evropu - optimista je Gracić.
Jao Jao, cuj ti optimiste ***ote haha

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Čuj Ćulum nas prodao protiv Hapoela
Istina je da baš nisam oduševljen njegovim igrama u zadnje vrijeme ali je malo čudno da nas je "samo Ćulum prodao". Men se čini da nas je kompletna ekipa prodala osim Šehe i Bešlije u prvoj tekmi
Igre se igraju, novinari u Hr kao i u BiH pišu naručene članke. E sad, ko plaća, lijepo bi bilo saznati
Na nos bi mu izašli.

Igre se igraju, novinari u Hr kao i u BiH pišu naručene članke. E sad, ko plaća, lijepo bi bilo saznati

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- themaniaks
- Kontakt:
Ma to su gluposti,nego kad se ovi nasi vracaju ako se vec nisu i vratili
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- nikad_izvini
- Kontakt:
Tvoje mišljenje ima medicinski naziv, deluzija. Ne smeta meni tvoje mišljenje, samo, da ja sad pišem kako se živi dobro, kako je BiH napredna država u svakom pogledu smatrali bi me budalom. Ne zato što i ostali to ne žele nego zato što to nije tačno i veze nema sa realnošću.dino lj je napisao/la:Svakom svoje misljenje,meni tvoje ne smeta pa ga necu ni komentaristi a ja cu ostati kod svog i mogu reci da mi je mnogo ljepse bilo zivjeti u tom vremenu hipi pokreta nego u ovom vremenu sada,nazovi ga kako hoces(ja mu nemogu neko normalno ime dati).Sve najbolje u privatnom zivotu.nikad_izvini je napisao/la:S tim da si ti ostao u tamo nekim 80-tim i da veze nemaš šta se dešava čim tako pišeš da bi volio da FK djl Papak uzme kup i da Torpedo izbori Europu, zaista te molim, a već su te "ozbiljniji ljudi molili"(a ni ja baš nisam balavac) da ne pišeš gluposti i širiš taj nekakav lokal patriotizam KOJEG VIŠE NEMA.dino lj je napisao/la:Svim pravim,cestitim i realnim navijacima Zelje, Sarajeva, Veleza i Olimpika sve najbolje u sljedecoj sezoni iskreno,nadam se da ce te skupa snama obezbjediti izlazak U Evropu.Kao navijac Zelje volio bi da mi uzmemo titulu,kao sto bi svaki navijac od vas volio da to njegov tim osvoji.Krajnje je vrijeme da na ovim forumima pocnemo ljudski pisati bez nekih glupih provokacija i vrijedjanja.Raspravljajmo normalno o dobrim i losim stvarima na jedan ljudski nacin bez mrznje i pljuvanja jedni po drugima.Posto sam lokal patriota(nemam nista protiv ostalih premijer ligasa) volio bi da prva tri mjesta ovoje Zeljo,Sarajevo i Velez,a Olimpik kup,iako ce to biti veoma tesko jer ima dosta dobrih ekipa za nase uslove.Ljudski je zeljeti i nada ti se,jos jednom iskreno sve najbolje i puno dobrih igara.
FK djl Papku želim da izleti iz lige na glavu a njanjama da budu odlične 14. Vjerujem da nisam jedini i da imam razlog što to pišem i mislim. Flower power politiku možeš prosipati kada nastane neki novi hipi pokret(protiv kojeg nemam ništa al je NESTAO kao što su prošla ta davna vremena).
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Čovjek govori o tome šta bi ON volio i još kaže da je krajnje vrijeme da počnemo ljudski pisati itd. Koja je tačno njegova rečenica "deluzija"? Je li rekao da svi u Sarajevu to isto žele? NIJE. Deluzija je da želi nešto?nikad_izvini je napisao/la:Tvoje mišljenje ima medicinski naziv, deluzija. Ne smeta meni tvoje mišljenje, samo, da ja sad pišem kako se živi dobro, kako je BiH napredna država u svakom pogledu smatrali bi me budalom. Ne zato što i ostali to ne žele nego zato što to nije tačno i veze nema sa realnošću.dino lj je napisao/la:Svim pravim,cestitim i realnim navijacima Zelje, Sarajeva, Veleza i Olimpika sve najbolje u sljedecoj sezoni iskreno,nadam se da ce te skupa snama obezbjediti izlazak U Evropu.Kao navijac Zelje volio bi da mi uzmemo titulu,kao sto bi svaki navijac od vas volio da to njegov tim osvoji.Krajnje je vrijeme da na ovim forumima pocnemo ljudski pisati bez nekih glupih provokacija i vrijedjanja.Raspravljajmo normalno o dobrim i losim stvarima na jedan ljudski nacin bez mrznje i pljuvanja jedni po drugima.Posto sam lokal patriota(nemam nista protiv ostalih premijer ligasa) volio bi da prva tri mjesta ovoje Zeljo,Sarajevo i Velez,a Olimpik kup,iako ce to biti veoma tesko jer ima dosta dobrih ekipa za nase uslove.Ljudski je zeljeti i nada ti se,jos jednom iskreno sve najbolje i puno dobrih igara.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
trebeli bi danas nazad nakon tekme sa braniteljemthemaniaks je napisao/la:Ma to su gluposti,nego kad se ovi nasi vracaju ako se vec nisu i vratili
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- nikad_izvini
- Kontakt:
S tim da upadaš kao padobranac, ničim izazvan i neupućen, a pametuješ, ukratko ću ti objasniti iako nisi zaslužio. Čovjek (već duže vrijeme u svojim postovima) zagovara neki mirni suživot Želje, njanja, djl Papka sa parolom "neka i njanja u Europi, nek Olimpik osvoji kup ako može, draže su mi njanje nego neki drugi. To veze nema sa realnošću. Pod deluzijom mislim na:Željovac je napisao/la:Čovjek govori o tome šta bi ON volio i još kaže da je krajnje vrijeme da počnemo ljudski pisati itd. Koja je tačno njegova rečenica "deluzija"? Je li rekao da svi u Sarajevu to isto žele? NIJE. Deluzija je da želi nešto?nikad_izvini je napisao/la:Tvoje mišljenje ima medicinski naziv, deluzija. Ne smeta meni tvoje mišljenje, samo, da ja sad pišem kako se živi dobro, kako je BiH napredna država u svakom pogledu smatrali bi me budalom. Ne zato što i ostali to ne žele nego zato što to nije tačno i veze nema sa realnošću.dino lj je napisao/la:Svim pravim,cestitim i realnim navijacima Zelje, Sarajeva, Veleza i Olimpika sve najbolje u sljedecoj sezoni iskreno,nadam se da ce te skupa snama obezbjediti izlazak U Evropu.Kao navijac Zelje volio bi da mi uzmemo titulu,kao sto bi svaki navijac od vas volio da to njegov tim osvoji.Krajnje je vrijeme da na ovim forumima pocnemo ljudski pisati bez nekih glupih provokacija i vrijedjanja.Raspravljajmo normalno o dobrim i losim stvarima na jedan ljudski nacin bez mrznje i pljuvanja jedni po drugima.Posto sam lokal patriota(nemam nista protiv ostalih premijer ligasa) volio bi da prva tri mjesta ovoje Zeljo,Sarajevo i Velez,a Olimpik kup,iako ce to biti veoma tesko jer ima dosta dobrih ekipa za nase uslove.Ljudski je zeljeti i nada ti se,jos jednom iskreno sve najbolje i puno dobrih igara.
Deluzija predstavlja bolesno verovanje u nesto sto nije istinito, sto se moze dosta lako utvrditi.
Deluzije nisu podlozne uticaju zdravog razuma, cak ni ociglednosti.
S tim da nisam htio da ga uvrijedim nego da mu skrenem pažnju šta se dešava na ulici, kakva je naša prošlost sa njanjama. Sad se i djl Papak počeo petljati gdje mu nije mjesto.
Jel još nešto treba da ti objasnim. Naredni put kada budeš krenuo u desant bolje se informiši i spremi.
Izdvojih pokušaj konkretnog odgovora, pa pročitaj još jednom, pogotovo boldirano. Nema veze s realnošću da on to želi? Zagovaranje nema veze s realnošću? Ima savršeno pravo da radi oboje i oboje je apsolutna realnost, jer on želi i on zagovara! Deluzija bi bila da priča da je već tako i da svi tako žele. Ovako čovjek samo javno govori šta ON želi i zagovara. A forum je javnog tipa i ovo svi mogu čitati. Ako vas dvojica želite privatnu raspravu, imate PP. Ovako, meni lično, smetaju postovi koji nemaju veze sa ŽELJOM, kao što je ovih tvojih nekoliko, koji nisu ni logični.nikad_izvini je napisao/la: Čovjek (već duže vrijeme u svojim postovima) zagovara neki mirni suživot Želje, njanja, djl Papka sa parolom "neka i njanja u Europi, nek Olimpik osvoji kup ako može, draže su mi njanje nego neki drugi. To veze nema sa realnošću.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Mnogo gluposti sam procitao na ovom forumu(mozda sam cak i ja neku napisaoZELJO MOJA je napisao/la:jel istina ono sto pise po hrvatskim novinama da nas je milan culum prodao u kupu i u utakmici sa hapoelom

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Na žalost ovo nije obdanište, niti sam ja vaspitač. Počelo je kako je počelo. Napisao sam šta sam napisao i dao objašnjenje zašto sam to napisao uz definiciju "deluzije"Željovac je napisao/la:Izdvojih pokušaj konkretnog odgovora, pa pročitaj još jednom, pogotovo boldirano. Nema veze s realnošću da on to želi? Zagovaranje nema veze s realnošću? Ima savršeno pravo da radi oboje i oboje je apsolutna realnost, jer on želi i on zagovara! Deluzija bi bila da priča da je već tako i da svi tako žele. Ovako čovjek samo javno govori šta ON želi i zagovara. A forum je javnog tipa i ovo svi mogu čitati. Ako vas dvojica želite privatnu raspravu, imate PP. Ovako, meni lično, smetaju postovi koji nemaju veze sa ŽELJOM, kao što je ovih tvojih nekoliko, koji nisu ni logični.nikad_izvini je napisao/la: Čovjek (već duže vrijeme u svojim postovima) zagovara neki mirni suživot Želje, njanja, djl Papka sa parolom "neka i njanja u Europi, nek Olimpik osvoji kup ako može, draže su mi njanje nego neki drugi. To veze nema sa realnošću.
koju sam potkrijepio njegovim pisanjem a već odavno tako piše i na temi o Želji, njanjama ili Veležu. Tebi nešto nije jasno, ne zanima me. Do tebe je i tvog IQ-a. Smetaju ti moji postovi, također me ne zanima. Tuži me administraciji, roditeljimaDeluzija predstavlja bolesno verovanje u nesto sto nije istinito, sto se moze dosta lako utvrditi.

Razlaz sad

u kolko igramo danas sa braniteljem ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Šta ću kad si prvi počeo?! Eto šta?!nikad_izvini je napisao/la: Deluzija predstavlja bolesno verovanje u nesto sto nije istinito, sto se moze dosta lako utvrditi.
koju sam potkrijepio njegovim pisanjem a već odavno tako piše i na temi o Želji, njanjama ili Veležu.

Uoči razliku između velike 3 riječi. Možeš ti to!

Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Lokomotifa, mavi, Ramirez i 32 gosta.