Meni rat nema vise sta uzeti prijatelju, rata se boji samo neko ko ima sta da izgubi. A srbi i hrvati najvise izvoze upravo kod nas

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa realno, bolje ovdje od ljubavi (čitaj metka) nego u švabiji od kancera ko kokaSarajlijica1946 je napisao/la:Ljubav je smisao zivotaIlProfessore je napisao/la:+1Sarajlijica1946 je napisao/la:Hvala drug sekerbay. Ja sam previse vezan za svoju domovinu i grad, jedino turisticki da naletim. Takve su mi fabricke postavke, koliko god nekad pozelio da sam roden negdje drugo meni je ovdje merak
![]()
Ebes covjeka koji ne zna da voli
Branio ovu liniju sa Grbavice preko Pofa do Žuči. A kad već krene oslobađanje volio bih da mi nadređeni bude general šejh BrzinaBesic je napisao/la:Gdje bi ti profesore ako zapucaIlProfessore je napisao/la: +1
kako bolan nema sta uzeti?Sarajlijica1946 je napisao/la:@sekerbay
Meni rat nema vise sta uzeti prijatelju, rata se boji samo neko ko ima sta da izgubi. A srbi i hrvati najvise izvoze upravo kod nas...
Ja smatram da nikome nista nije oteto, vec je potpisano. Sami su ljudi krivi koji se nisu vratiti svojim mjestima vec su svi pobjegli u Sarajevo. Ne mozes nikog kriviti za svoje autologove, cast izuzetcimasekerbay je napisao/la:kako bolan nema sta uzeti?Sarajlijica1946 je napisao/la:@sekerbay
Meni rat nema vise sta uzeti prijatelju, rata se boji samo neko ko ima sta da izgubi. A srbi i hrvati najvise izvoze upravo kod nas...
mislis li vracati oteto?
zna se cija je ovo dedovina. moji i tvoji preci su dosli iz turske, il su prodali veru za veceru(sori danto, loma na vas racun)
valja polako vracati uzurpirano.
tuzlak1987 je napisao/la:Jel vas stid @Dantesa ovdje sta pisete?
pretpostavljam da si mislio na higha i njemu slicneSarajlijica1946 je napisao/la:Sami su ljudi krivi koji se nisu vratiti svojim mjestima vec su svi pobjegli u Sarajevo.
Ne bih nikog optuzivao, High je sa Bjelava pretpostavljamsekerbay je napisao/la:pretpostavljam da si mislio na higha i njemu slicneSarajlijica1946 je napisao/la:Sami su ljudi krivi koji se nisu vratiti svojim mjestima vec su svi pobjegli u Sarajevo.
cuvaj se ti dantesa. ovo je njegov predak.IlProfessore je napisao/la:Ovo se @dantesu serviraju informacije
od snagova. nakon rata sljego u sarajvo.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne bih nikog optuzivao, High je sa Bjelava pretpostavljam
odlicna pretpostavka. netaknuta priroda i cista voda, iliti selendra, kako bi kazale urbane(ljubomorne) sarajvolije.Sarajlijica1946 je napisao/la:Pretpostavljam da je pravi dragulj prirode
pretpostavljam da si cuo za gustere, gluminu, donje grbavce i kamenicu. snagovo je izmedju tih sela.Sarajlijica1946 je napisao/la:prvi put cujem za snagovo
teško ćemo se mi upoznati, jedino preko tv ekranaIlProfessore je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Jel vas stid @Dantesa ovdje sta pisete?![]()
Ovo se @dantesu serviraju informacije da proslijedi svojim nadređenima. Ko zna, možda bude sudbina pa se u tim okolnostima i upoznamo svi sa njim
Švabe su njega dobro zapamtilesekerbay je napisao/la:cuvaj se ti dantesa. ovo je njegov predak.IlProfessore je napisao/la:Ovo se @dantesu serviraju informacije
od snagova. nakon rata sljego u sarajvo.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne bih nikog optuzivao, High je sa Bjelava pretpostavljam
Čitluk je najljepši grad u državi. Ti u Grude ja u Čitluk i nadjemo nekog za Medjugorje da budemo strateški pozicionirani. Sve pare od Gospe idu u Brotnjo dok ne uzme LP.Besic je napisao/la:High je napisao/la:@Besic će tad bježati u Čitluk.Blizu si , skroz blizu.
Ja sam više mislio da švercamo nešto al eto hajde.Kawhi je napisao/la: Čitluk je najljepši grad u državi. Ti u Grude ja u Čitluk i nadjemo nekog za Medjugorje da budemo strateški pozicionirani. Sve pare od Gospe idu u Brotnjo dok ne uzme LP.
Izdrzi influenserkoJutro na snježnim padinama predivnih Alpa oduzima dah, a ove trenutke uživanja želim zalediti u sjećanju dok mi lice miluje nasmijano sunce Italije i strogi vjetar s obronaka Švicarske