Sent from my iPhone using Tapatalk
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
ove sezone su dobili wild card a vjerujem i iduce,ekipa koja je milione ulozila da se raspadne poslije 1 godine cisto sumnjam
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Naravno. Evo dvije slike koje pokazuje da će oni dobiti opet wild card 99%.Torres_9 je napisao/la:ove sezone su dobili wild card a vjerujem i iduce,ekipa koja je milione ulozila da se raspadne poslije 1 godine cisto sumnjam

Dogus grupa je jedan od glavnih sponzora EL i nema logike da Dogusov tim ne igra u EL.
- Stone Island
- Kontakt:
Listić je nedobitan.96BadBoy je napisao/la:Sta je Stone,ta nismo sve popadali,evo Washington nije ni poceo a u tebe se vec crveni
Darusaffaka je izgubila licencu, imali su 2 godine licencu i ove godine im je istekla. Sad Spanci dobijaju wild card. Euroliga dobija novog sponzora.
-
- Kontakt:
Stoji to ali opet bolje je one parove koji su prošli zelenom,a koji nisu crvenom ili kao što ti je kolega radio x i tačno stavljao pored parova..naravno to je samo prijedlog a vi kako odlučiteStone Island je napisao/la:Listić je nedobitan.96BadBoy je napisao/la:Sta je Stone,ta nismo sve popadali,evo Washington nije ni poceo a u tebe se vec crveni

- Stone Island
- Kontakt:
Ok. Bit će tako, evo samo da Wizardsi odigraju.gambler1899 je napisao/la:Stoji to ali opet bolje je one parove koji su prošli zelenom,a koji nisu crvenom ili kao što ti je kolega radio x i tačno stavljao pored parova..naravno to je samo prijedlog a vi kako odlučiteStone Island je napisao/la:Listić je nedobitan.96BadBoy je napisao/la:Sta je Stone,ta nismo sve popadali,evo Washington nije ni poceo a u tebe se vec crveni
Wanderers je dokaz za manipulacije
Bukvalno se mi izborili za tvoju temu i ti nas napusti ibrooooooo.orbi je napisao/la:Wanderers je dokaz za manipulacije
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Bravo Simon yebem ti mater,nishioka ti uzima servis
Igraj Široki ti si najbolji!
- bugojanac1234
- Kontakt:
bezveze gledam ponudu ovog levatskog zenskog tenisa i zapazi par vondruskova - lemoine. kvote su 1,25-3,5
e sad sta je fascinanto. vondruskova je 395 na listi, a lemoine 185 i 7 nosilac turnira. francuskinja, turnir se igra u francuskoj a jucer je razbila lauru robson koja je ipak poznata teniserka s a 6-2, 6-2, dok je ova vobndruskova iz kvala dosla
znam da gonzalez prati ove ljeve turnire pa **** te ako je neka greska da se ovo proba na srednji ulog barem po ovoj kvoti
e sad sta je fascinanto. vondruskova je 395 na listi, a lemoine 185 i 7 nosilac turnira. francuskinja, turnir se igra u francuskoj a jucer je razbila lauru robson koja je ipak poznata teniserka s a 6-2, 6-2, dok je ova vobndruskova iz kvala dosla
znam da gonzalez prati ove ljeve turnire pa **** te ako je neka greska da se ovo proba na srednji ulog barem po ovoj kvoti
nisam igrao pa skoro dva mjeseca na wwin, i sinoc odigram malo i bingo
kako je fino kad bez muke prodje sve, da se ne mora natezati nista
picture upload

kako je fino kad bez muke prodje sve, da se ne mora natezati nista

Dugo ste vodili nema sta...
- bugojanac1234
- Kontakt:
e pisam ti se u usta kolsrajberu, ja kontam dzaba 1.30 kvota
Ovi moj zidovi ce u keca,i ovi drugi bi isto mogli sto gosti vode 0-1
Edit:na 3 tekme po gol u 45oj mutni su mi pravo
Edit:na 3 tekme po gol u 45oj mutni su mi pravo
Navodno Pleiss ne igra za Galatu večeras,što znači da bi Tyus trebao dobiti dosta minuta.
Samo ne znam može li tko potvrdit ovu informaciju?
Samo ne znam može li tko potvrdit ovu informaciju?
Bog vam majku ludu u pycku okrecite ovoo
- bugojanac1234
- Kontakt:
bugojanac1234 je napisao/la:bezveze gledam ponudu ovog levatskog zenskog tenisa i zapazi par vondruskova - lemoine. kvote su 1,25-3,5
sreca pa ne odigra, ubi je cehinja 6-2, 6-1. samo dokaz da kladionice sve znaju sto mi ne znamo
Bog matera ajde i na liveu sam keca stavio
Na cemu se i ja zavaljujem mater im yebeme mrtvu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.