Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
seka je dohvatila gov.njivu motku. daj joj jos godinu dana i to ce da bude za deset.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ogromna je kolicina javasluka i nerada, od ambulante do koseva malo je 30 sebija koji su ti lezihljebovici.
dinastiju? ako je sebija dinastija, onda si u pravu.Kawhi je napisao/la:Ljudi koji najviše hvale dinastiju uglavnom žive u inostranstvu. Što li?
da je u pitanju pozicija premijera, vjerujem das bi me uspjeli ubijedit.Koga bi vi ispred Bosnjaka umjesto Baketa kandidovali za godinu i po, ozbiljno sad pitam? Meni niko sposoban ne pada na pamet, a mislim da je Mehmedovic sitna riba za to (moguce da grijesim).
Iskreno,cijela BiH je jedan geto.Kawhi je napisao/la:I Evropa se sve vise getoizira.
Srpskog cirkusa nema nidjeKawhi je napisao/la:Rasprave u britanskom parlamentu il kako se vec zove su zlato. Nesto ko u srpskom samo kulturne.
Pa i Britanija je srpska.Nail for Real je napisao/la:Srpskog cirkusa nema nidjeKawhi je napisao/la:Rasprave u britanskom parlamentu il kako se vec zove su zlato. Nesto ko u srpskom samo kulturne.-
Ma i ovi su smiješni. Onaj Corbyn nešto poput Šešelja.Nail for Real je napisao/la:Srpskog cirkusa nema nidjeKawhi je napisao/la:Rasprave u britanskom parlamentu il kako se vec zove su zlato. Nesto ko u srpskom samo kulturne.-
Bježiš u Srbiju?Bosniacum Lilium je napisao/la:Ljudi bilo mi je drago poznavati vas. Rat je pred vratima. Bjezimo dok mozemo
Luxemburg?Bosniacum Lilium je napisao/la:Ljudi bilo mi je drago poznavati vas. Rat je pred vratima. Bjezimo dok mozemo
Bosniacum Lilium je napisao/la:Ljudi bilo mi je drago poznavati vas. Rat je pred vratima. Bjezimo dok mozemo
Anglo-Saksonci i Kelti su stara srpska plemena.High je napisao/la:Pa i Britanija je srpska.Nail for Real je napisao/la:Srpskog cirkusa nema nidjeKawhi je napisao/la:Rasprave u britanskom parlamentu il kako se vec zove su zlato. Nesto ko u srpskom samo kulturne.-
3. februarBosniacum Lilium je napisao/la:Nece biti rata, ja to necu dozvoliti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bosniacum Lilium je napisao/la:Ljudi bilo mi je drago poznavati vas. Rat je pred vratima. Bjezimo dok mozemo
Jok. Samo Zapad. Balkan je opet puk'o.High je napisao/la:Bježiš u Srbiju?Bosniacum Lilium je napisao/la:Ljudi bilo mi je drago poznavati vas. Rat je pred vratima. Bjezimo dok mozemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.