Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hurem
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la hurem » 02 feb 2017, 23:54

Niko o tome ne pise ali Frajer je vec prekucao Batistutu iz sampionske generacije a tek je polusezona, ali eto Edin ima tu nesrecu da Roma nije aman zaman jaka a Juve s druge strane hara...mada nadati se do zadnje da Roma moze nesto osvojiti...Dzeko doprinese tome i postane jedan od najvaznijih i najubojitijih napadaca kojem su Romul i Rem sisali :mrgreen: a do jucer ga htjeli otjerati.
Koji je to "Kloc" mi nismo ni svjesni...siguran sam da je igrao u bilo kojem drugom klubu u Engleskoj i bio prvi napadac umjesto u Cityiju koji ih je brojao uvijek 4, da bi svake sezone imao 30-ak golova na svom kontu u svim natjecanjima - u tom slucaju bi bio jos veci u svijetu fudbala, ali sta je tu je...nije on jos uvijek rekao svoju zadnju rijec.
Next victim - Fiorentina.

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 03 feb 2017, 00:03

Eisenbahner1921 je napisao/la:

:salut: :salut: :salut:
Sve je to ok, ali ipak je ovdje Ibricic glavni u kadru! :lol:

A i razni portali samo navode da je Misimovic tu, a niko Ibru da spomene. :roll: :nene:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 feb 2017, 01:41

napio se k'o majka :urnebes:

i tu je naravno neizostavni amir spahić čija glava redovno viri iz džekinog šupka :zviz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 03 feb 2017, 05:11

rope11 je napisao/la:napio se k'o majka :urnebes:

i tu je naravno neizostavni amir spahić čija glava redovno viri iz džekinog šupka :zviz:
Pa ne slavi prvom djetetu, prvi rodjendan svaki dan! :mrgreen: :mrgreen: Neka si ti babuka! Do vikenda ce proci mamurluk sigurno. Bez brige! :mrgreen: :mrgreen:

P.S. Mojoj prvoj kcerci kad je bio prvi rodjendan mi smo u nedjelju slavili a do cetvrtka sam vidio sve duple brojeve na laptopu! :urnebes:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 03 feb 2017, 07:49

Kolika je dzeko faca u italiji govori i to da je italijanski savez rominu tekmu prolongirao do utorka, kako bi ovaj mogao doci u sarajevo i proslaviti djetetov rodjendan:-)

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 03 feb 2017, 08:42

babino je napisao/la:Kolika je dzeko faca u italiji govori i to da je italijanski savez rominu tekmu prolongirao do utorka, kako bi ovaj mogao doci u sarajevo i proslaviti djetetov rodjendan:-)
:tokralju: :D

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 03 feb 2017, 08:52

hurem je napisao/la:Niko o tome ne pise ali Frajer je vec prekucao Batistutu iz sampionske generacije a tek je polusezona, ali eto Edin ima tu nesrecu da Roma nije aman zaman jaka a Juve s druge strane hara...mada nadati se do zadnje da Roma moze nesto osvojiti...Dzeko doprinese tome i postane jedan od najvaznijih i najubojitijih napadaca kojem su Romul i Rem sisali :mrgreen: a do jucer ga htjeli otjerati.
Neuporedivo ti je to, ni tadasnja liga (koja je bila najjaca na svijetu), ni igraci koji su igrali, sa ovom sada! Tada si imao u skoro svakom timu "gornjeg doma" po 2-3 vrhunska defanzivca (stopera), a sada ih ukupno u cijeloj ligi imas toliko ili malo vise!

Nesta, Maldini, Canavaro, Turam, Costacurta, Couto, Laurent Blanc, Ciro Ferrara, Montero, Repka... :crazy:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 03 feb 2017, 09:21

Uporedivo ili ne, dzeko je prekuco'...isto tako, nikoga nece interesovati kada i kako, ukoliko on, a trebao bi ako ga zdravlje posluzi, prekuca i romin rekord od 34 gola u sezoni.
Bitno je upisati svoje ime i ostati vjecan.
Ja sam do sampdorije lose dozivljavao romine ovosezonske poraze u nadi da ce se desiti cudo i da ce nekako zeznuti juventus.
Sada je jasno da od toga nema nista i interesuje me samo dzeko i njegova statistika.
35 golova i meni dosta, ako uz to bude prvi strijelac lige, extra. Samo treba biti realan i priznati da je higuain puno blize tome, igra u boljem klubu, te manje fula zicere.

Ovaj jedan sto poziva ljude na kladnjenje ne znam u kojem svijetu zivi ako misli da ovakva roma moze uzeti isti ili veci broj tituala od juventusa...jedino ako juve uzme titulu italije a roma kup i da se zavrsi na tome, samo sto i tu treba vjerovatno preko juventusa sto je jako tesko.
Salah dolazi umoran, van ritma, vecina igraca tarabe- tarabuke, a dzeko i raja ima da pocrkaju do maja:-)

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 03 feb 2017, 12:27

babino je napisao/la:Uporedivo ili ne, dzeko je prekuco'...isto tako, nikoga nece interesovati kada i kako, ukoliko on, a trebao bi ako ga zdravlje posluzi, prekuca i romin rekord od 34 gola u sezoni.
Bitno je upisati svoje ime i ostati vjecan.
Ja sam do sampdorije lose dozivljavao romine ovosezonske poraze u nadi da ce se desiti cudo i da ce nekako zeznuti juventus.
Sada je jasno da od toga nema nista i interesuje me samo dzeko i njegova statistika.
35 golova i meni dosta, ako uz to bude prvi strijelac lige, extra. Samo treba biti realan i priznati da je higuain puno blize tome, igra u boljem klubu, te manje fula zicere.

Ovaj jedan sto poziva ljude na kladnjenje ne znam u kojem svijetu zivi ako misli da ovakva roma moze uzeti isti ili veci broj tituala od juventusa...jedino ako juve uzme titulu italije a roma kup i da se zavrsi na tome, samo sto i tu treba vjerovatno preko juventusa sto je jako tesko.
Salah dolazi umoran, van ritma, vecina igraca tarabe- tarabuke, a dzeko i raja ima da pocrkaju do maja:-)
Uz to da se doda da Juve ima dosta siri i kvalitetniji igracki kadar i da ova Roma nece izdrati tu bitku. Mislim da ce se usmjeriti na Kup, na mjesto u Ligi prvaka i time se zadovoljiti.

Uporedi napad Rome gdje je EL Sharawy, Perotti, Salah i eto sjajni Dzeko ove sezone, naspram Dybale, Mandzukica, Higuaina, Cuadrada.. ili jednu odbranu gdje spalletiju igra fazio, manolas, rudiger, rijetko vermalen, naspram bonnucia, chielinija, barzaglia, pa cak i benatie.. Razlika u kvaliteti prevelika da se roma bori sa njima. Slicno kao Bayern u njemackoj
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

High

Post Postao/la High » 03 feb 2017, 12:38

Najveća mrlja njegove karijere je igranje za FKŽ.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 03 feb 2017, 13:55

High je napisao/la:Najveća mrlja njegove karijere je igranje za FKŽ.
Zato mu se djevojčica slika sa dresom najveće mrlje njegove karijere. :kafa:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 03 feb 2017, 14:50

Fali mu jedan hattrick ove sezone da upotpuni dojam.
🔵⚪

King_James
Kontakt:

Post Postao/la King_James » 03 feb 2017, 14:57

0oo0 je napisao/la:Fali mu jedan hattrick ove sezone da upotpuni dojam.
Upisao ga je u Ligi Europe :D
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009

High

Post Postao/la High » 03 feb 2017, 15:00

Rokoko87 je napisao/la:
High je napisao/la:Najveća mrlja njegove karijere je igranje za FKŽ.
Zato mu se djevojčica slika sa dresom najveće mrlje njegove karijere. :kafa:
Dobije mu kćerka ime po čisto-gizdavoj rijeci i onda ga on umrlja dresom. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 03 feb 2017, 16:32

babino je napisao/la:Kolika je dzeko faca u italiji govori i to da je italijanski savez rominu tekmu prolongirao do utorka, kako bi ovaj mogao doci u sarajevo i proslaviti djetetov rodjendan:-)
HAHAHAHHA :tokralju: :tokralju:

Voli Džeko popit', pa to ti je :mrgreen:

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 03 feb 2017, 17:26

samocelik je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Zasto se niko ne smije kladiti da ce Dzeko sa Romom ove sezone osvojiti veci ili jednak broj titula u odnosu na Juventus ?
S obzirom da Pjanić igra u Juventusu, vrlo lako da će uzeti Džeko oba :mrgreen:
Igras na sigurnu kartu :mrgreen:
Pjanic nije uspio osvojiti nista sa Lyonom koji osvajao minimalno jedan pehar po sezoni od '00/'01 pa sve do '07/'08 pa apstiniorao, a zatim nastavio osvajati kada je princ otisao 2011 godine. Skoro je igrao svoje prvo finale sa Juventusom i kiksao.
Covjek je samo takav maler.

Dzekina druga sezona skoro u pravilu znaci i minimalno 1 trofej za ekipu :bih:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 04 feb 2017, 23:06

Hajde Momo Selam Alejkum! :mrgreen: :urnebes: :urnebes: Koji su ovo likovi!

Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 05 feb 2017, 03:53, ukupno mijenjano 2 puta.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 feb 2017, 23:15

soccerfan je napisao/la:Hajde Momo Selam Alejkum! :mrgreen: :urnebes: :urnebes: Koji su ovo likovi!

https://www.facebook.com/officialasroma ... 833459526/
Ovo majka vise ne rada :tokralju:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 04 feb 2017, 23:15

Sarajlijica1946 je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:Hajde Momo Selam Alejkum! :mrgreen: :urnebes: :urnebes: Koji su ovo likovi!

https://www.facebook.com/officialasroma ... 833459526/
Ovo majka vise ne rada :tokralju:
Suza suzu stize :urnebes: :urnebes: Koja je on budala :urnebes:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 feb 2017, 23:22

Drzi ga jos od feste :P

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.